Üzenetek:235
Neved: Cameron Larkin
Játékos(ok) neve: LSPD
Panasz oka: fair play?
Panasz kifejtése: [10:59:34][js] [INFO-warning] Törd fel a széf zárját! Ezzel kezdődött minden mikor a Pacific Bluffs benzinkútat saját autómmal hamis rendszámmal kijelentve elkezdtem feltörni. Elkövettem egy hatalmas hibát amiért senki más nem okolható csak én, hogy az inventorymban maradt a robbanómellény illetve az ajándékozásból származó C4 az autóban és még sok más fegyver egy kis ház átpakolás után. Ezzel semmi gond nincs én rontottam el vállalom a következményeket érte IC és nem zavar OOC. Viszont az annál inkább felháborít hogy a szombatom 3 órája [eddig (igen még mindíg kihallgatnak és az alatt írom xd 14:01)] elúszott. Szóval 11:30 előtt megérkezett egy hatalmasnak nem mondható de pár főből álló osztag. Én be lettem állítva "útzárnak" az autóval és megkezdődött a két órás AFK ugyan is nem szólt hozzám a kutya se talán óránként 1-2 sort kaptam hogy azért lássák a gépnél vagyok vagy sem. Egy fél óra elteltével már untam írtam adminnak is,de valami bíztató választ nem kaptam ezért várakoztam tovább, hozzáteszem egy ember foglalkozott a bombával (robotot vezetett) a többi kb 5 ember álldogált. kétszer azt hittem végre visz kihallgatni Tomasso Corsetti viszont csak autót cserélni mentünk vissza Vespuccira. 12:30 körül elkezdték felbontani az útzárat és nem is értem nekem mi keresni valóm volt ott de kivittek hatástalanítani a bombákat ahol szintén egy embert láttam dolgozni a robottal a sofőröm (Tomasso Corsetti) viszont leült a páncélautó szélére. El rp-zgettek én meg magányosan azautóban csücsültem aztán a megváltás érződött mert elindultunk és 13:15 után megérkeztünk a kihallgatóba. "[13:18:51][js] Tomasso Corsetti mondja: Érkezik majd valaki hozzád, nem tudom mikor." amikor ezt megláttam azt hittem soha nem lesz vége viszont most elég hamar megjött a társaságom 10 perc telt el. "[13:54:20][js] Kurt Gooden mondja: Kérlek maradj ülve, nemsokára vissza térek." itt ért véget a kihallgatásom és ismét várakozás 10 percig ami után egy /do kérdés jött valahonnan az épületből és utánna nem láttam aztaki kihallgatott "[14:09:24][js] Kurt Gooden játékos kilépett 30 méteres körzetben. (timed out)" Eltelt 5 perc jött Aikawa ami után felgyorsultak a dolgok és közölve lett velem hogy CK-ra lett itélve a karakterem ami igazából nem is lényeges ennél a történetnél, mert érthető viszont a végéhez tartozik.
Bizonyíték (kép, log, videó): -
Megjegyzés: Nem hiszem hogy büntetéseket kellene osztogatni ezért viszont legközelebb ha egy rp szerverre lépek fel ne kelljen egy rendőr autóba kényszerítve ücsörögjek viszont ebből a történetből az LSPD tagjai láthatják én miként éltem meg ezt a szituációt és hogy mennyire élveztem az utolsó pillanatait a karakteremnek.