Jogtalan Cameron Larkin Panasza Tomasso Corsetti és az rp ben lévő LSPD tagokra

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:235
panaszkonyvj.png

Neved: Cameron Larkin
Játékos(ok) neve: LSPD
Panasz oka: fair play?
Panasz kifejtése: [10:59:34][js] [INFO-warning] Törd fel a széf zárját! Ezzel kezdődött minden mikor a Pacific Bluffs benzinkútat saját autómmal hamis rendszámmal kijelentve elkezdtem feltörni. Elkövettem egy hatalmas hibát amiért senki más nem okolható csak én, hogy az inventorymban maradt a robbanómellény illetve az ajándékozásból származó C4 az autóban és még sok más fegyver egy kis ház átpakolás után. Ezzel semmi gond nincs én rontottam el vállalom a következményeket érte IC és nem zavar OOC. Viszont az annál inkább felháborít hogy a szombatom 3 órája [eddig (igen még mindíg kihallgatnak és az alatt írom xd 14:01)] elúszott. Szóval 11:30 előtt megérkezett egy hatalmasnak nem mondható de pár főből álló osztag. Én be lettem állítva "útzárnak" az autóval és megkezdődött a két órás AFK ugyan is nem szólt hozzám a kutya se talán óránként 1-2 sort kaptam hogy azért lássák a gépnél vagyok vagy sem. Egy fél óra elteltével már untam írtam adminnak is,de valami bíztató választ nem kaptam ezért várakoztam tovább, hozzáteszem egy ember foglalkozott a bombával (robotot vezetett) a többi kb 5 ember álldogált. kétszer azt hittem végre visz kihallgatni Tomasso Corsetti viszont csak autót cserélni mentünk vissza Vespuccira. 12:30 körül elkezdték felbontani az útzárat és nem is értem nekem mi keresni valóm volt ott de kivittek hatástalanítani a bombákat ahol szintén egy embert láttam dolgozni a robottal a sofőröm (Tomasso Corsetti) viszont leült a páncélautó szélére. El rp-zgettek én meg magányosan azautóban csücsültem aztán a megváltás érződött mert elindultunk és 13:15 után megérkeztünk a kihallgatóba. "[13:18:51][js] Tomasso Corsetti mondja: Érkezik majd valaki hozzád, nem tudom mikor." amikor ezt megláttam azt hittem soha nem lesz vége viszont most elég hamar megjött a társaságom 10 perc telt el. "[13:54:20][js] Kurt Gooden mondja: Kérlek maradj ülve, nemsokára vissza térek." itt ért véget a kihallgatásom és ismét várakozás 10 percig ami után egy /do kérdés jött valahonnan az épületből és utánna nem láttam aztaki kihallgatott "[14:09:24][js] Kurt Gooden játékos kilépett 30 méteres körzetben. (timed out)" Eltelt 5 perc jött Aikawa ami után felgyorsultak a dolgok és közölve lett velem hogy CK-ra lett itélve a karakterem ami igazából nem is lényeges ennél a történetnél, mert érthető viszont a végéhez tartozik.
Bizonyíték (kép, log, videó): -
Megjegyzés: Nem hiszem hogy büntetéseket kellene osztogatni ezért viszont legközelebb ha egy rp szerverre lépek fel ne kelljen egy rendőr autóba kényszerítve ücsörögjek viszont ebből a történetből az LSPD tagjai láthatják én miként éltem meg ezt a szituációt és hogy mennyire élveztem az utolsó pillanatait a karakteremnek.

Makó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:370
Dr. Zeke Karev-Vaughn
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok! A panaszt én fogom kezelni. Szeretnék egy közös beszélgetést erről az esetről Discord szerveren az említett LSPD tagokkal, legfőképp az eset Incidens parancsnokával és veled Cameron. Erre kerítsünk egy időpontot.

Toni

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Akira Aikawa
Sziasztok! Én voltam jelen mint incidens parancsnok az LSPD részéről. Mai nap bármikor jó nekem.

Makó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:370
Dr. Zeke Karev-Vaughn
Adminisztrátor hozzászólás
Az ügy discord szerveren megbeszélve. A panaszkönyvet következmények nélkül zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó