Céges tulajdonba lévő ingatlanok riasztó beszerelése

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

gyula8

Kritikus
Játékos
Üzenetek:274
Ashley Anderson

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Julius Sandro / gyula8 «

Ötleted leírása

» Lehessen riasztókat beszerelni céges tulajdonba lévő ingatlanokba is, legyen az Barnfind, Custom cégek intije, amikbe a cég tulajdonosa tudjon riasztót venni «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Válasz «

Utoljára szerkesztve:

toeszli

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Ellie Johnson / Kate Cullen
Támogatom, plusz még jó lenne céges interiorra (pl iroda, garázs ami a cég tulajdona) is riasztót rakni.

Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,449
-
Csak olyan interiorokba tudtok tenni, ami a neveteken van. Ha a cég nevén van egy inti, akkor azt úgy írjátok fel, mert az teljesen más dolog, mint a magánszemélyes.

gyula8

Kritikus
Játékos
Ashley Anderson
Csak olyan interiorokba tudtok tenni, ami a neveteken van. Ha a cég nevén van egy inti, akkor azt úgy írjátok fel, mert az teljesen más dolog, mint a magánszemélyes.
köszi az észrevételt, átirtam az ötletet ami nem csak barnfindokra hanem minden céges tulajdonba lévő ingatlanra

!𝔽ő𝕟𝕚𝕩™

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:71
Mia Turner
Érkezik valamire valami nerf, akkor már egyből kell vissza rá valami buff. - Úristen, dehogy támogatom. Jó hogy nem az egész fegyver raktárat abba a bontóba tárolják az emberek.
Nyílván hamár feltörhető úgy lenne reális, hogy van riasztó. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy mától nincs egy boltban sem riasztó és vagy kamera.

gyula8

Kritikus
Játékos
Ashley Anderson
Érkezik valamire valami nerf, akkor már egyből kell vissza rá valami buff. - Úristen, dehogy támogatom. Jó hogy nem az egész fegyver raktárat abba a bontóba tárolják az emberek.
Még mindig nem értem mi köze a nerfnek az ötletemhez, ha már házakat fel lehet törni, lehet bele riasztót venni. Amikor a kocsi feltörés bejött, abba is lehetett riasztót szereltetni szereplőkkel, akkor Barnfindba és egyéb céges / frakciós interriorokba miért ne lehetne? Nem értem a logikát

Kavics

Fórum Betyár
Adminisztrátor
Üzenetek:147
Kavics
Az autóbontó interior, egy műhelynek lett kitalálva, nem egy hatalmas raktárnak, vagy hangárnak ahol az ember az értékeit vagy az autóflottáját tárolja. (Vagy ti szívesen tartjátok a sportautóitokat, meg az értékeiteket IRL egy olyan helyen, ahol előtte széthulló, rozsdásodó autókat szereltek szét, amik esetleg még darabokat is elhagynak magukból munka közben?)

A szóban forgó problémára szerintem a megoldás és RP-sebb módszer, ha az autókból kiszedett és egyéb értékeket egy raktárban tároljátok, ami saját néven van és lehet bele riasztót is szerelni. (kérvényezhető tudtommal többféle raktár interior és szerkeszthető is, ami berendezhető annak)

Nem támogatom, létezik rá egyszerűbb megoldás, mintsem a scriptek kibővítése.

gyula8

Kritikus
Játékos
Ashley Anderson
Az autóbontó interior, egy műhelynek lett kitalálva, nem egy hatalmas raktárnak, vagy hangárnak ahol az ember az értékeit vagy az autóflottáját tárolja. (Vagy ti szívesen tartjátok a sportautóitokat, meg az értékeiteket IRL egy olyan helyen, ahol előtte széthulló, rozsdásodó autókat szereltek szét, amik esetleg még darabokat is elhagynak magukból munka közben?)

A szóban forgó problémára szerintem a megoldás és RP-sebb módszer, ha az autókból kiszedett és egyéb értékeket egy raktárban tároljátok, ami saját néven van és lehet bele riasztót is szerelni. (kérvényezhető tudtommal többféle raktár interior és szerkeszthető is, ami berendezhető annak)

Nem támogatom, létezik rá egyszerűbb megoldás, mintsem a scriptek kibővítése.
Nem sportautók / egyéb értékek tárolására van, de vannak olyanok akik nem egyből adják el az alkatrészeket és kivárják a jó árat, ők is nyugodtabban haggyák ott a furgon/kamionjukat ha épp nem jó az ár, én pont nem ilyen vagyok de én meg például körfürészelésből származó tárgyakat szoktam otthagyni, vagy körfűrész és korongokat, egy céges járműben ami ottvan akkor is ha offline vagyok, ennyiért nem éri meg külön interriort lekérni csak a pár vas/fa tárolása miatt, meg szerintem mindenki nevében elmondhatom hogy nyugodtabban barnoznak ha tudják hogy kint ha épp fel is törik legalább riaszthatja a rendőrséget és nem kell mindig azon aggódni hogy bármikor rátörhetik az ajtót miközben bent van és kirabolhassák, de az ötlet még mindig nem csak a Barnfindokról van hanem bármilyen céges / frakciós ingatlanról

Kavics

Fórum Betyár
Adminisztrátor
Üzenetek:147
Kavics
Mindent a kényelemért.-

Tartom magam ahhoz amit írtam. Ha zavar, hogy feltörhetik az autód, ami a bontó interiorban áll, akkor állj át vele egy garázsba.
A bontóinterior nem raktár és nem garázs. Aminek ki lett találva azt tökéletesen el is látja.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,105
Nem szekrénybe kell tárolni ha ennyire félted meg kocsiba, hanem például széfbe, és akkor nincs gond. Majdnem olcsóbb mint egy riasztó, hanem olcsóbb.

gyula8

Kritikus
Játékos
Ashley Anderson
Mindent a kényelemért.-

Tartom magam ahhoz amit írtam. Ha zavar, hogy feltörhetik az autód, ami a bontó interiorban áll, akkor állj át vele egy garázsba.
A bontóinterior nem raktár és nem garázs. Aminek ki lett találva azt tökéletesen el is látja.
de ahogy leirtam fentebb nem csak a tárolás hanem maga a biztonság érzet hogy ha bárki kintről be akarna törni, nyugodtabban csinálja az ember ha tudja hogy ha bárki be akarna törni akkor be riaszthat miközbe bent tartózkodunk, velem megtörtént már hogy a házamba voltam mikor betörtek, ilyenkor fel tud az ember készülni hogy be fognak törni de tudják hogy a rendőrségre is beriasztott

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,105
de ahogy leirtam fentebb nem csak a tárolás hanem maga a biztonság érzet hogy ha bárki kintről be akarna törni, nyugodtabban csinálja az ember ha tudja hogy ha bárki be akarna törni akkor be riaszthat miközbe bent tartózkodunk, velem megtörtént már hogy a házamba voltam mikor betörtek, ilyenkor fel tud az ember készülni hogy be fognak törni de tudják hogy a rendőrségre is beriasztott
Amikor az ötlet megszületett a fejembe, az illegálnak akartam kedvezni, és egy kis rizikót adni a barnfindosoknak. Mivel kb nulla rizikóval lehetett dolgozni, és még így is azt mondom, hogy nincs benne sok rizikó. Kirabolni őket minek, mivel pénz nélkül furikáznak. Amikor meg pénz van náluk akkor forgalmas helyen mennek végig az alig 300 méterre lévő bankig. Kapott a rendszer egy kis nerfet, viszont a riasztóval ugyanúgy visszajönne a no risk, és a script értelmét vesztené.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,449
-
Head of Staff hozzászólás
Mivel működik a buyalarm innentől a céges intikre is, így zárom. Nem gondolom, hogy ez megfogja akadályozni az illegális frakciókat abban, hogy feltörjék az interiorokat, így hajrá. Jó játékot!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó