Bryan' fórum moderátori jelentkezése.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Bryan

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:121
Nathan Moore
1657969229887.png
Bryan' jelentkezése fórum moderátornak

Bemutatkozás:
Sziasztok! Marcell vagyok, 16 éves. Tatabányán élek egy lakótelepen. Jelenleg egy gimnáziumba járok, ahol szeptembertől a 11. osztályt fogom taposni. A RolePlayt ~ 3 éve kezdtem el a GTA: Hungary RP-n, ahol több mint 1500 órát töltöttem el. A OneRP-n bő egy éve kezdtem el aktívan játszani. Jelenleg ~56.000 játszott percem van, amelyhez nem társul szankció.
Tapasztalataim a moderálásban:
2021 februárjában a GTA: Hungary RP-n kaptam meg a Support rangot, mivel akkoriban sokat segítettem az új, illetve a régi játékosoknak. Továbbá márciustól a szerveren adminisztrátori feladatokat is betöltöttem, ahol a 2. adminig jutottam. A GTA: Hungary RP társszerverén, a GTA: Hungary Voiceon 2021 áprilisától töltöttem be először Supporti, majd Discord Moderátori rangot. Mindkét szerveren 2021 júniusában adtam le a csapattagságomat a szerver bezárásának bejelentése utáni fellépő gondok és problémák miatt. OneRP-n a tavalyi évben júliustól november elejéig töltöttem be Discord moderátori szerepkört, illetve volt lehetőségem egy hónapig adminsegédi jogokat is gyakorolni.
Aktivitásom:
Jelenleg nagyjából napi 8-10 órát vagyok elérhető az online térben, amely időmet számottevően gépnél töltök, így lehetőségem van a fórum teljes mértékű könnyed kihasználására, nem pejoratív értelemben véve.
Erősségeim:
Úgy gondolom, hogy segítőkész és őszinte vagyok, továbbá a vitákban pártatlanul és objektíven tudok döntést hozni. A szankciómentes megbeszélés pártján állok normális keretek között, ameddig nem megy át a beszélgetés személyeskedésbe.
Gyengeségeim:
Sajnos nem vagyok mindig kiszámítható és szeretek halogatni dolgokat, melyekhez nincs kedvem. Számottevő még, hogy túlságosan magamra veszem a hátam mögött történő oktalan szidást, amelyet már többektől megkaptam közvetetten a szerver újranyitása óta, de előtt is.
Közösség bomlasztás:
Ez a szókapcsolat igazán elterjedt a mai magyar RolePlay világban. Elég tág fogalom, amelyet mindenki máshogyan értelmez. Mindenképpen negatív cselekedet, de több mértéke van. Van, aki leplezve bomlasztja a szervert. Ők olyan emberek, akiket igazán szankcionálni sem lehet, mivel mindenki máshogy fogja fel a cselekedeteiket és így nem lehet pontosan megítélni, hogy ténylegesen bomlaszt, vagy csak rossz stílusban próbál építő jellegű kritikát megfogalmazni.

Azonban vannak olyanok is, akik közvetlenül, határokat nem ismerve szidják a szervert, de rosszabb esetben a másik felet. Ilyen esetben természetesen, amennyiben a szép szó nem használ, a megfelelő szankciók mentén kell intézni az ügyet, amely azonban /tapasztalataim alapján/ sokszor sikertelen. Az ilyen mértékű OOC unintelligenciára keveseknek van elég tapasztalata, ideje és energiája, így véleményem szerint a legegyszerűbb, a megfelelő lépések megtétele és a személy likvidálása a közjó érdekében. Természetesen a közjó is egy tág fogalom, amely néha egyen érdekek miatt inkább negatív, mint pozitív iránybe terelődik el, de ez már egy másik téma.

Mindenképpen a fórumon, a Discordon, illetve a szerveren is a legnagyobb romboló erő a másik OOC szidása mértéket nem ismerve, nem kritikaként megfogalmazva. Az ilyesfajta cselekedet elítélendő, főleg annak a tudatában, hogy az emberek töredékének lenne bátorsága IRL is, face to face megtenni azokat a dolgokat, amelyeket egy anonim platformon bátran és röhögve, örömteljesen megtesznek.
Motivációm:
Ez rendkívül megtetszett a régebbi pályázataimnál is, szóval nem akarom most sem kihagyni. Motivációm még mindig, embertársaim segítése normális körülmények között, a felmerülő problémák ésszerű megoldása, az ide nem illő emberekkel való közös döntéshozatalra törekvés. Ahogy korábban is írtam a legvégső esetben szankcionálás, de a legtöbbször megoldhatóak a problémák anélkül is. Még mindig úgy gondolom, hogy fairnek kell lenni egymással, meg kell érteni a másik álláspontját és nem rögtön OOC szidásba bonyolódni, mivel annak nem sok értelme van.
Megjegyzés:
A jelentkezési lapom alapjához felhasználtam a júliusi Discord moderátori, illetve az októberi adminsegédi pályázatomat is. Az azóta eltelt egy év tapasztalataival bővítve írtam meg ezt a pályázatot. Szívesen várok bárminemű reflektálást a jelentkezésemre itt, vagy privát üzenetben egyaránt.

Köszönöm, hogy elolvastad a jelentkezésemet!

1657969452285.png
 

Copper

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:51
James Gill
Hungaryn ismertelek meg, mint admin és support és mindig teljesen jól végezted a dolgod, csak jót tudok mondani. Támogatom.
 

fearlest

Veterán
Játékos
Üzenetek:249
[fmod]Szia!
Köszönöm szépen a lapba fektetett időd.
Minden fontos infót szépen, lényegretörően összefoglaltál, letisztultan tálalva. A közösség bomlasztásról szóló bekezdésért plusz pont: tetszett, hogy saját álláspontot foglaltál a közhelyek helyett.
A lapod elfogadom, kérlek keress fel a továbbiakkal kapcsolatban Discordon ((fearlest™#2048))![/fmod]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó