Jogtalan Bogdan Stojkov panaszkönyve Jack Rock ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Bogdan

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
Bogdan Stojkov
panaszkonyvj.png

Neved: Bogdan Stojkov
Játékos(ok) neve: Jack Rock
Panasz oka: MG
Panasz kifejtése: Amikor történt az eset én egy szóval se mondtam a nevemet, direkt névtelenül akartam bejelenteni (ez látható a logban), ez szóban meg is történt valahogy a körözés rám került és a mai este folyamán az autómat megállították és egyből egy Felony Stop al üdvözöltek a rendőrök. Lecsuktak és a karakterem ezért hátrányba került, mivel büntetett előéletű lettem.
Bizonyíték (kép, log, videó): LOG: https://pastebin.com/9eciFM6G
Megjegyzés: -

Utoljára szerkesztve:

Tukan

Fórum Császár
Adminisztrátor
Üzenetek:217
Dorothy Harvey
Adminisztrátor hozzászólás

Sziasztok!

A panaszt én fogom bírálni! @Ashrad (Jack Rock) meglérlek reflektálj te részedről a dolgokra 24 órán belül. Ha esetleg van log, ami alá tudja támasztani részedről a dolgokat akkor azt itt, vagy privátban elküldheted.

Ashrad (Jack Rock)

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
Jack Rock
Szia Bogdán,
Számítottam valahol erre, viszont NEM történt MG , és eszemben sem volt. Mindazonáltal sajnálom, hogy így alakult.
Teljesen valós az állítás, valóban nem közölted a neved és nem állt szándékodban megadni sem. A motorod rendszáma alapján azonosítottunk miután bebizonyosodott, hogy az általad megvádolt személyek teljesen tiszták. Amennyiben, bebizonyosodik hogy tényleg igaz a vád úgy tiszteletben tartva a névtelenség kérését , nem kever bele a rendőrség az ügybe. Mivel hamisnak bizonyult, így ez már bűntető üggyé alakul át az irányodban, ahogy IRL is.
IC a dolog innentől már több irányba is mehet, ez tőled és az eljáró rendőrön múlik:
- lehet a hamis vád szándékos vagy gondatlan vagy johiszemű akár, ezt mind befolyásolja a büntetést vagy akár a felmentést - ez a kihallgatás és az eljárás során eldől
- letagadhatod pl. a kihallgatás során hogy a motort te vezetted akkor, ez megint másfelé viszi el az IC -t és az ügyet

Mint mondtam, NEM volt MG . Sajnálom, ha így ebből károd lett IC, nem ez volt a cél. Nem tudom, hogy hogy járt el a rendőrtiszt kezdve onnan hogy bemérte a járműved az ALPR, egészen odáig, hogy kiszabta a bűntetést, de ez már mind IC kérdés nem OOC.

Tukan

Fórum Császár
Adminisztrátor
Üzenetek:217
Dorothy Harvey
Adminisztrátor hozzászólás

Rendben van. Megkaptam minden szükséges információt a bírálathoz a két fél részéről itt és privátban is.

@Bogdan Ahogyan Ashrad is leírta, IC alapján azonosítottak be téged így nem történt szabálysértés.

Annyit fűznék csak hozzá, hogy én is tudom ilyen esetekre javasolni az IC aktívan működő bíróságot, ami a GOV alatt működik mivel ott ezek az információk is elhangzanak. Ezzel elkerülhető egy ilyen panaszkönyv is akár a közeljövőben.

A panaszkönyv jogtalan, így lezárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó