Benji jelentkezése Adminisztrátornak

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

BenG

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:36
Rólam: Benji vagyok, 2 hónapon belül töltöm a 20. életévemet. Jelenleg tanulok még, de idén végzek, aztán egy OKJ tanfolyamot tervezek elvégezni. Körülbelül egész életemben sportoltam, 5 éves koromban kezdtem el focizni, ott lehúztam 10 évet. Aztán sérülés miatt ez abba maradt, utána 1 évet kihagytam, és elkezdtem edzőteremben edzeni. Ezekután boxolni kezdtem el, amit azóta is űzök, azóta már igazolt ökölvívó vagyok. Szabadidőmben edzésre járok, néha elmászkálok ide-oda, illetve számítógépezek.

RP terén szerzett tapasztalatok: Körülbelül 2010-2011 óta RP-zek GTA szervereken. SAMP-on kezdtem, és a legtöbb időt ott töltöttem. Nálam MTA kimaradt, ennek az az oka volt, hogy amíg volt SAMP, addig az MTA sajnos sokkal gyengébb RP színvonalnak örvendett(legalábbis akkoriban). SAMP-os szerverek közül 1 évet FAY RPG-ztem, de onnantól kezdve csak SEE RPG-n illetve annak a változatain játszottam. Egy kis ideig RP-zgettem a külföldi LS-RPn is, viszont nem megfelelő angol tudás miatt rövid idő után abbahagytam ott.

Miért jelentkezek Adminisztrátornak: Azt tapasztalom, hogy elég sok probléma van a szerveren felfogás ügyileg, viszont erről csak ennyit mondanék, mivel nem szeretnék senkit támadni. Én nekem az az alap elvem, hogy az adminok azért vannak, hogy a tökéletes játékélményt biztosítsák a játékosok számára, és elősegítsék a játék gördülékenységét. Én azért szeretnék admin lenni, mert úgy gondolom, hogy ennyi tapasztalattal, illetve a hatalmas probléma megoldó képességemnek köszönhetően, nagyon sok problémát megtudnék oldani úgy, hogy objektív maradnék. Nem érezném magam az admin jogtól feljebb valónak ami szerintem manapság egy nagyon fontos szempont. Manapság elvesztettem a motivációm, mint játékos, éppen ezért alig járok fel. Adminként tudnék tartani egy normális aktivitást(úgy ahogy játékosként is tartottam az elején), és sok mindenkinek tudnék segíteni. Direkt nem AS-nek jelentkezek, azt szeretném átugrani, adminként többet tudnék segíteni. Szeretném kicsit reformálni a dolgokat a szerveren. Én jobban hiszek abban, hogy normálisan átbeszéljük a problémákat, mint az AJ-ban és a BAN-ban. Szerintem egy AJ-ból senki sem tanul, viszont ha személyes beszélgetésen elmondod, hogy mi volt a probléma azzal amit csinált, úgy mond tanítod több pozitív változást tudsz elérni. Ha admin lennék, behoznám magát a pozitív megerősítést is, egy "RP pont rendszert" ami akkor kerülne kiosztásra, ha egy játékos kiemelkedően RP-zik egy adott szituációban.

Pozitív tulajdonságaim:
- Remek probléma megoldóképesség
- Kommunikatív személyiség
- Objektív hozzáállás a dolgokhoz
- Jószívű
- Toleráns

Negatív tulajdonságaim:
- Hirtelenharagú
- Lusta
- Durva stílusú(olykor)

Szerintem ez egy nagyon jól összerakott lap lett, remek szerkesztéssel. Ne adjatok elutasítást mert boxra járok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó