Bella Torres - "A Néma Kéz"

Sztojka

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Rachel Lane
Bella Torres - 1998-04-13

bella6.pngJó tulajdonságai: Céltudatos, Hűség, Önállóság

Rossz tulajdonságai: Undok, Makacs, Elzárkózottság

Hobbik: Olvasás, Főzés, Autókázás
fóbiák: Emetophobia

Bella, egy 26 éves, magabiztos és céltudatos rendőr, aki már fiatal kora óta rendőrnek készül. 169 cm magas, 54 kg, és egyetlen célja van: igazságot szolgáltatni. Apja híradós, anyja cégvezető volt, így Bella erős logikával és analitikus gondolkodásmóddal rendelkezik. Makacs, undok és nem hajlandó engedni, ha valamit elhatározott, ugyanakkor hűséges és ragaszkodó azokhoz, akik közel állnak hozzá. Imád olvasni, főzni, és autózni – ezek segítenek neki kikapcsolódni a napi stresszből. Van egy kutyája, Bones, aki a legjobb barátja, és aki mindig mellette van. Kemény és gyakran kegyetlen, de számára az igazság mindig előrébb való, mint bármi más.

Sztojka

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Rachel Lane
Bella Torres – A Néma Kéz.

Mindig is tudtam, hogy rendőr leszek. Nem kérdés, soha nem volt az. Apám híradós volt, és az ő világában minden tiszta, objektív és megmagyarázható volt. Az ő szemével nézve láttam a valóságot, és úgy nőttem fel, hogy nem hagytam magam befolyásolni. Anyám egy cégvezető, aki a számok és a logika világában mozog. A döntéseit hideg fejjel hozza, és pontosan tudja, mit akar. Talán épp ezért lettem olyan, amilyen vagyok... céltudatos, makacs és nem vagyok hajlandó engedni, ha egyszer elhatározok valamit.

169 centi magas vagyok és 54 kiló. Talán nem vagyok az, aki elsőre félelmet kelt, de ne tévesszen meg senkit a külső. Nem számít, hányan próbálnak letörni, mindig talpon maradok. Az emberek sokszor undoknak tartanak, mert nem vagyok az a típus, aki kedveskedik, és mindig egyenes, amit mondok. De sosem vagyok képmutató, ha valakinek el kell mondanom valamit, akkor azt mondom, nem pazarolok időt a szép szavakra.

A munkám mellett van néhány hobbim, amik segítenek abban, hogy egy kicsit kiszakadjak a napi rutinból. Szeretek olvasni, főleg krimiket és pszichológiai thrillereket. A történetek, ahol minden részlet számít, és ahol a legapróbb hiba is mindent elronthat, valahogy nagyon vonzanak. Az a fajta ember vagyok, aki minden egyes szálat a helyére akar tenni. A főzés is a relaxációm egy formája, bár nem mondanám, hogy mindenki szeretné, amit készítek – de ha egyszer valami jól sikerül, az igazi elégedettséggel tölt el. Az autózás pedig számomra a szabadságot jelenti. A kocsiban, mikor csak a volán és az úttest van előttem, nem számít más, csak az, hogy az irányítás nálam van.

Van egy kutyám, Bones. Ő az egyetlen, aki igazán közel engedek magamhoz. Mások nem láthatják, de ő az egyetlen, aki tényleg tudja, hogyan is vagyok. Ha a nap nehéz, és nem tudom, hogyan tovább, ő az, aki csendben ott van mellettem. A világ sokszor túl zűrös, és Bones az, aki segít lelassítani egy pillanatra.

A munkám során egyre magabiztosabb lettem. Eleinte bizonytalan voltam, néha kételkedtem magamban, de az idő alatt megtanultam, hogy nincs helye a habozásnak. A helyzetek azonnali döntéseket követelnek, és ha valaki túllépi a határt, azt nem hagyom büntetlenül. Nem vagyok kedves, és nem is akarok az lenni. Ha kell, kemény leszek. A céljaim mindig előrébb állnak, mint a pillanatnyi érzelmek.

Az igazság a legfontosabb számomra. És ha valaki tisztességtelen vagy veszélyezteti mások biztonságát, akkor én leszek az, aki megállítja. Az emberek nem értik, miért vagyok ilyen. Miért nem engedem, hogy közel kerüljenek hozzám, miért vagyok mindig olyan hideg, mint a jég. De nem érdekel. Az én világomban a törvény számít, és ha valaki nem tiszteli azt, megmutatom neki, hogy mi történik, ha túllépi a vonalat.

"Nem adok második esélyt azoknak, akik megbántanak.. A világ kemény, és Én is az vagyok."

Kinézet személyre szabása

Top Alsó