Barnfind kocsiknál 2 órás bontási limit

Cross

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:390
-

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» cross1004 «

Ötleted leírása

» A barnfindos kocsiknak is legyen 2 órás lebonthatósági ideje mielőtt eltűnnének.
Jelenleg bármeddig ott maradnak ha nincsenek szétbontva, így valaki beraktároz 20 autót, de nem bontja le az örökké ott maradhat és nem fog új spawnolni helyette.
Ugyanúgy mint a chop-shopnál megvételtől számított 2 órán belül kellene lebontani, utána eltűnik. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
vagy csak spawnoljon új? nincs semmi probléma azzal, hogyha a baszott nagy inti ki van használva álló kocsikkal. Valaki fix hétvégére gyűjti a kocsikat és egyben többen bont le.

gyula8

Veterán
Játékos
Üzenetek:253
Ashley Anderson
vagy csak spawnoljon új? nincs semmi probléma azzal, hogyha a baszott nagy inti ki van használva álló kocsikkal. Valaki fix hétvégére gyűjti a kocsikat és egyben többen bont le.
Ilyen formába támogatom az ötletet, max ha interrioron kívül hagyod akkor legyen időkorlát, mert az én bontóm előtt napokig állt egy barnfindos kocsi

Kalmarka

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:52
Cody King
Ha jól értem megveszek egy autót és elviszem a garázsomba de nem bontom szét nem spawnol új a helyére? Ezt nem is tudtam. Ebben az esetben támogatom, hogy azt ne nézze a rendszer, hogy szétbontod e vagy sem de időkorlátot nem támogatom. Én se szoktam néha egyből szétbontani az autót van, hogy csak másnap. Meg ez az időkorlát lehetőséget adna arra, hogy a roncsot minek vágjam szét? Minek költsek vágókorongra úgyis eltűnik az autó...

Kinézet személyre szabása

Top Alsó