Üzenetek:84
Név: Balthazar Ruiz Cordeiro
Adminisztrátor neve: Aaron Callaghan
Indok: Beszélgetés streamelése, nem vagy ide való
Tiltás időpontja: 2021-03-02 22:50:55
Meddig tart a ban: Örökké
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Egy kitiltásom volt 5 napra a következő indokkal: Szembe sáv (9x), STOP (5x), Piros (1x), útlevágás
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Tovább szeretnék játszani a szerveren, szeretnék CK-ni és visszamenni legális keretek közé, mert úgy érzem, hogy mióta illegál frakcióban próbálok érvényesülni azóta nőttek meg a gondok az UCP- mel.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Beszélgetést semmiképp sem streamelnék többet, de ezen kívül elég sok mindenen változtatnék, a tegnapi beszélgetés után kissé máshogy látom a dolgokat.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: A "beszélgetés streamelése" megértem, hogy gondot okoz, őszintén szólva nem tudtam, hogy ez bármiféle szabályzatba ütközik, véleményem szerint, ha annyit mondtál volna, hogy kapcsoljam ki a streamet, az elég lett volna és továbbra is tudtunk volna korrekten beszélgetni a tárgyról ami miatt felmentünk TS-re. Azonban a "nem vagy idevaló" indok- ot nem érzem jogosnak, úgy érzem, hogy soha semmilyen játékos élményét nem rontottam, sőt szerintem csak hozzá tettem, illetve mindig próbáltam kerülni az olyan dolgokat a legutolsó vétkem óta ami miatt bármiképp szankcionálhattak volna az adminok. Remélem, hogy ez a TS- en megtörtént baki, nem vet véget a szerveren felépített életemnek.