Automatikus Stackelés

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

KBence050

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86
Dimitri Orlov

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Dimitri Orlov / kbence8202 «

Ötleted leírása

» A szerveren az inventory rendszer egy igen nagy hiányosságra vagy hibára nyitotta fel a szememet, mivel jóval le tudná egyszerűsíteni a dolgot ha a stackelhető itemeket alapból stackelné inventory-ba kerüléskor mikor az inventory-ban van minimum még 1 darab olyan item ami egyezik ezzel, vagy esetleg hirtelen abból az itemből több kerül az inventoryba. Nos bár tudom lesznek ezzel ellen érvek, de számomra egyenesen megerőltető a 920 darab itemet egyesével stackelni és vegyük hozzá ehhez az egymásra huzogatás által keltett ping és FPS ingadozást, ami képes az inventory-t Bug-ossá tenni aminek hála utána újra kell lépni a szerverre mivel ez nem orvosolható a szerveren csak újra csatlakozással. «

Megjegyzés

» Remélem ez az ötlet eljut a megfelelő emberhez és minél előbb orvosolva lesz ez a fajta gond, mert ameddig ez nincs orvosolva nagyban nehezíti a játékot a szerveren. Köszönöm. «

Lucas.

Újonc
Játékos
Üzenetek:11
Lucas Saliven
Ez számtalanszor feljött már, és még mindig csak ugyanaz a válaszom: az automata stackelés teljesítménybeli okokból nem fog soha megvalósulni, ezért zárok. Ez volt Legend válasza rá mikor utoljára volt ilyen ötlet, most sem lesz másképp szerintem.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó