Autó rádiójában zene YouTuberól

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Z4zu

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:39
Zazu Baccwood

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Zazu Baccwood «

Ötleted leírása

» Mivel nekem a való életben is hozzátartozik az autózáshoz a zenehallgatás, így gondoltam feldobok egy ötletet. Mivel IRL is már minden autóban meglehet oldani, hogy bluetoothról szóljon a zene (vagy bluetoothos fejegységgel, vagy csak szimplán egy Transmitterrel, amit a szivargyújtóba dugsz), így úgy gondolom a szerveren is teljes mértékben megállná a helyét ez. Legegyszerűbben ezt úgy lehetne megoldani, ha csak egy YouTube linket kéne beilleszteni a rádióba és már menne is a zene. Szerintem nagyon sok mindenkit feldobna ez, ha autózás közben a kedvenc zenéit hallgathatná. «

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Ezt az ötletet én is feldobtam már talán 1 éve, de azzal az indokkal el lett utasítva, hogy nem lehetséges megoldani. Remélem azóta ez változott szóval Támogatom!

RedK5050

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:50
Milanmuresan@gmail.com
Teljes mértékben támogatom feldobná a hangulatot! Annyit még hozzátennék, hogy most sokan spotify-t használnak és akár mind2 helyről származó link működhetne.

dhusz

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:108
David Montes
Támogatom! De mellé én tennék egy szabályt is, hogy csak indokolt esetben lehessen magyar zenéket berakni ha már az Egyesült Államokban játszódik a szerver.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,253
-
[sa]Köszönjük szépen az ötleted, de épp az olyan dolgok miatt nem kerül megvalósításra, mint a folyamatos magyar/mulatós és még sorolhatnám zenék miatt. Elutasítva.[/sa]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó