Üzenetek:68
Rick Ortega
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Rashad Chapman / Rick Ortega / beansoup007_14796 «
Ötleted leírása
»
Az ATM rablásról lenne szó, sajnos a késleltetés miatt az egységek nem érnek ki addigra amig a furás még tart. Ezzel nincs is olyan nagy baj, inkább a kazetták blipjével. Sajnos amig két kazetta jelzés között keringünk a városban addigra a következő jelzés már akár a város másik oldalán is lehet, fölleg ha egy kicsit jobb kocsival csinálják.
Igy az illegálnak sincs benne olyan élvezett mint ha lenne egy jó üldözés, szerintem ők is észre vették hogy nagyon nem tudunk velük versenybe lépni igy.
Csatolmányban dobtam egy képet ahol az 1-es számmal jelöltem a jelzést ami előttem volt. Én akkor kanyarodtam fel a pályára a móló irányából, majd a 2-es jelölés már a következő blip volt és a 3-as jelölés jelzi a kocsim helyzetét.
Nem szeretném azt se hogy az illegálnak rosszabb legyen, tudom hogy a blipelés csak addig tart amit nem törték fel a kazettákat. Utána már csak a sofőrön múlik az egész, igy az lenne az ötletem hogy lehetne olyan a blipelése a kazettáknak mint a kocsiknak az autókernél. Igy nekünk is lenne egy kicsit több nyomunk hogy merre kéne keresni, nekik pedig egy kicsit több izgalom.
«
Csatolmányok
» «
Egyéb megjegyzések
» Akkor mikor még friss volt az ATM rablás és illegálban tevékenykedtem én is, akkor mi is játszottunk azzal hogy akár egy kazettával vártunk hogy ott legyen a PD, csak éppen várunk egy sarkon hogy legyen egy kicsi üldözés. «