[ASjelentkezés]Franky

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

FrankY1

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
one.png

Franky jelentkezési lapja Adminsegédnek!

Egy pár mondat rólam:
~ Sziasztok, Zsoltnak hívnak de jobban szeretem ha a virtuális világban Frankynek szólítanak. Erdélyben élek, pontosabban Szatmárnémetiben. Itt több határátkelőhely is van Magyarország felé. Jelenleg 15éves vagyok és 9ediket fejezem be a hét folyamán. Szerintem nem vagyok rossz tanúló de nem vagyok a legjobb sem, mondhatni átlagos. Hobbijaim közé tartozik a gépezés rengeteg időt töltök RP szervereken jelenleg csakis itt játszom de e mellett PUBG/ FIFA/ ritkán ETS2/ ATS/ Bus Simulator, pecázás, régen kosárlabdáztam hónapokig de ezt abba hagytam kisebb-nagyobb problémák miatt. Kosárlabda előtt pedig haverokkal fociztunk. A barátköröm illetően pedig, eléggé szűkös nem barátkozom akárkivel csak, aki jó benyomást keltett. Ennek az az oka, hogy sokan hátba szúrtak, szerettek volna hátba szúrni ebből adódóan. ~

RP karrierem/ tapasztalatom:
~ Az egész RP karrierem 7ével ezelőtt kezdtem még 2013 június vagy júliusban. A karrieremet MTA egyik szerintem mondhatom leghíresebb szerverén kezdtem a SeeMTA-n. Itt játszottam pontosabban tavaly nyárig V3on és áttértem V3 LVre egész decemberig. Nap mint nap játszottam és tevékenykedtem rengeteg frakcióban és RP szituációkban vettem részt. Ebben a korszakban voltam az összes Legális Frakciókba kivéve az N.N.I.-t volt ahol többször is megfordultam, illegális téren pedig vagy 2x 3x fordultam meg maffiákban. Közben ebben a 6 évben, amit a szerveren töltöttem feljártam más szerverekre, akkoriban lévő konkurenciákhoz. Sokat nem játszottam azokon a szervereken, mivel lekötött a szerver, ahol kezdtem. Végül december végén át tértem GTA V RP szerverre kipróbálni, először a FiveM WLS GTA V szervernél voltam ott egy jó pár hónapig játszottam. Sajnos sok volt a bug és sok minden nem tetszett. Haverom itt a OneRPn Béta teszter volt, illetve Adminsegéd is és ő hívott ide és át is jöttem szerver nyitás után 1 vagy 2 hétre rá.~

Aktivitásom:
~ Szeretném kezdeni a nyári szünettel mivel az érvénybe lép a hét vége felé, napi aktivitásom minimum 5 óra szokott lenni. Ha suli időszak van akkor hétköznapi aktivitásom 3-4óra, viszont hétvégén beleértve a pénteket is megvan bőven a 4-5 óra minimum ismét. Nyilván vannak kivételek amikor 1-1 nap kiesik. ~

Motivációm:
~ Első sorban az új játékosokat útba-igazítani, megtanítani nekik az alapvető szabályokat és természetesen segíteni őket. Félreértés ne essék, tisztázás képen a régebbi/ tapasztalt játékosokat is örömmel segíteném. Már most tapasztalni lehet, hogy a közösség nagyon jó és szeretnék én is ezen még tovább csiszolni és azt az RP feelinget hozni, amiben mondhatni felnőttem mert marha nagy RPkben vettem részt. ~

Miben nyújtanék többet bárki másnál?
~ Őszinte leszek mint mindig, én nem szeretem magamat fényezni ilyesfajta kérdésekkel. Amivel talán többet tudnék mutatni mégpedig, hogy gyorsan gépelek. Ehhez képest helyesen is írok (gyorsan megfogalmazom a mondatot, nem összedobott szavakat). Amit fontosnak tartok és ezt leírom, mégpedig, ha én vállalkozom valamire vagy ha valamit megkell csinálni én garantálni tudom, hogy megpróbálom 110%ra teljesíteni. ~

Tulajdonságaim:
Pozitív: Segítőkész, elsőre megértem és tanulok a hibákból, nem csinálok "cigány munkát" ez azt jelenti, hogy ha valamit megkell csináljak kihozom magamból a maximumot és nem hagyom félbe, türelmes tudok lenni egy hosszadalmasabb intervallumba. Továbbá megemlíteném a rugalmasságomat, a terhelhetőséget, a segítőkészségemet, a másik felek bele gondolásába is.
Negatív: Magamra szoktam venni adott dolgokat amikor rossz kedvem van, néha túl nyersen fogalmazom, nem szoktam magyarázkodni van, hogy ráhagyom a másik félre, hogy döntsön.
Gyengeségeim: Úgy gondolom ide írom ezt mégpedig a helyesírást ezt egy beszélgetés során szeretném elmondani, ha kivitelezhető, sajnos ha provokálnak belecsöppenek az ilyenekbe nyilván nem egyből dőlök be.

Milyen tulajdonságok fontosak egy jó adminsegédnek?
~ Az Adminsegédnek a következő tulajdonságok fontosak: Első sorban a rátermettsége, pozitív hozzá állás, amik fontosak, de úgy gondolom a legfontosabb a türelem. Szerintem ez azért fontos mivel egy új játékost, ha be kell tanítani türelmesnek kell lenni, hogy megértse a szabályzatot. Továbbá úgy gondolom szükséges az, hogy önszántából segítsen játékosoknak és kedvvel tegye ezt, nem azért, mert kényszerítve van lényegében ez kitudódik a magyarázatból, hogy van kedve vagy sincs. Másodszor pedig megemlítem azt, hogy nem kell túl szigorúan venni és hogy nem vér komolyan kell venni, ez alatt azt értem, hogy kicsit ha vicces. ~

Voltam e AVRP közösség tagja? AVRP Admin Team tagja?
~ Sajnálatos módon nem voltam se az AVRP közösség tagja sem az Admin Team tagja. Viszont megszeretném említeni, hogy a SeeMTA szerveren elég sokszor sajnos nem tudom már hányszor, de a 2 kezem nem elég, hogy megszámoljam az Ideiglenes Adminsegédi pozíciómat. Továbbá a Teamspeak 3 szerverükön V3 és LV szervereken voltam moderátor húzamosabb ideig. ~

Köszönöm hogy elolvastad a jelentkezési lapomat és a OneRP Vezetőségének hogy lehetőséget kaptam a lap megírásához. Helyesírásokért elnézést szeretnék kérni, igyekeztem ahogy csak tudtam javítani és oda figyelni az apró részletekre is.

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
[foadmin]Kedves Franky!

Köszönjük a jelentkezésedet. Sajnálattal kell közölnöm, hogy a pályázatod elutasításra került.
Tudjuk, hogy a pályázat megírása sok energiát igényel és, hogy a pályázók bíznak a pozitív ítélésben.

A pályázatok elbírálásakor gyakran apróságok döntik el annak sorsát, ezért különösen sajnálom, hogy nem tudok kedvezőbb választ adni.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó