Dave Jonash (Dave) adminsegéd jelentkezése.
Sziasztok,üdvözlök mindenkit!
[float=left max=45%]Máténak hívnak becenévként Dave vagy Enox amit használni szoktam. Az éven töltöttem 20. élet évemet egészen kiskoromtól érdeklődtem a videójátékok iránt. Leginkább az FPS és az RPG játékok foglalkoztatnak. (CS,COD,WoW,GTA) Az GTA RP-re asszem 2014 ben figyeltem fel még akkor a SAMP szerverek voltak nagyon sokat játszottam abban az időben. Ezután talán 2016-17 környékén figyeltem fel az MTA-ra. Nagyon sok pozitív élményel gazdagodtam ezen időszakban azonban 2018-19 környékén valamiért abba,hagytam a GTA RP-t fogalmam sincs mi lehetett a kiváltó ok. Most viszont 2020 ban sikerült egy jobb gépet szereznem így elkezdtem GTA V RP zni a szerveren nyitás óta folyamatosan játszom.
Most júniusban végeztem el egy 5 éves Mezőgazdasági Gépész Technikusi képzést!Szeptembertől egy (2-éves)Közlekedés Gépész Technikusi szakon fogok tovább tanulni felnőtt képzésen.
[float=right max=45%]Aktivitásom
Igen változó tud lenni. Van, amikor fent tudnék lenni 5 órát egyhuzamban, de van, amikor csak 1-2 órát. Hétköznapokon az iskola miatt nem tudok pontosat mondani mert jelenleg felnőttképzésre jelentkeztem és még nem tudom, hogy lesznek az óráim. Az biztos,hogy amikor van szabadidőm akkor fent vagyok a szerveren.[/float]
Hobbiaim
Hmm hát nem is tudom jelenleg nem igazán van érdemleges hobbim a gépezésen kívül. Hamarosan szeretnék beruházni egy íjászati felszerelésre mert mostanába az kezdett el foglalkoztatni. Nagyon szeretem a régiségeket illetve a hagyományörzést is. Jó magam is egy időben csináltam a dolgott azonban egy kisebb balhé miatt abba kellett hagynom. Régebben lovagolni is jártam de sajnos a térdem miatt abba kellett hagynom.
Motivációm
Egyértelműen az,hogy kipróbálhatom magam új pozicióban vagy új helyzetekben!? Szeretném megtudni,hogy mennyire tudnák helyt állni. Régebben SAMP szerveren már voltam 1-es admin illetve 2-es admin is azt nagyon élveztem és most szeretném kipróbálni magam itt is.
Miben nyújtanék többet bárki másnál?
Fogalmam sincs miben nyújthatnék többet hisz nem ismerem a többi jelentkezőt. Az biztos,hogy magamhoz képest a maximumot fogom beleadni a dologba ha kiérdemelem ezt a rangot.
Erősségeim
-Segítőkészség ahol tudok és szükség van azonnal segítek.
-Barátságos embernek tartom magam.
-Kíváncsiskodó típus vagyok szeretek minnél több információval rendelkezni,hogy mindig a legjobban tudjam nyújtani az adott területen.
-Kifejezetten gyorsan tanulom meg az új dolgokat.
-Még ide mondanám a terhelhetőséget is ez azonban csak akkor fog kiderülni,hogy mik lesznek a követelmények az iskolában.
Gyengeségeim
-Van amikor túlságosan is őszinte tudok lenni illetve van amikor éppen rossz napom van akkor úgy vagyok a dolgokkal,hogy senki ne szóljon,hozzám majd én egyedül megcsinálok mindent.
-Néha szoktam káromkodni de ezeket nem sértésként szánom senkit nem bántok megvele inkább feszültség levezetés.
-Nem igazán tudom még ezt a fórumos formázást kezelni.
Egy jó adminsegéd tulajdonságai
Mindenképp segítőkésznek és türelmesnek kell lenni, biztosítania kell, hogy pozitív élményt nyújtson az adott játékosnak. Igyekeznie kell, hogy minnél informáltabb legyen és ne vezesse félre a játékosokat. Bármilyen kérdés előfordulhat ha esetleg valamire nem tudja a választ akkor azt továbbítja egy nagyobb admin felé és közösen megoldják azt.
Köszönöm szépen, hogy elolvastad jelentkezésem! További szép napot kívánok! [/float]