[AS Jelentkezés] Tyreek

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Tyreek

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:67
Tyreek
0PDF6Zq.png

T Y R E E K - J E L E N T K E Z É S I  L A P J A

Neved, életkorod
Pásztor Dominiknak hívnak, sokan Tyreek-nak, (23) huszonhárom éves vagyok.

Napi aktivitás
Napi aktivitásom változó. Van hogy órákat tudok a számítógépem előtt ülni, de viszont ez befolyásolja a barátnőm és a munkahelyem is. Ezért nem tudok pontos időtartamot mondani, de minden tőlem telhetőt igyekszem megtenni ez ügyben.

Role Play kezdete
Role Play karrierem 2011 nyarán kezdtem. Hosszú évek során, őszintén megmondanva, MTA-n tanultam mindent. Nagyon erős közösségben sikerült bekerülnöm, ahol megtanultam tisztán látni a Role Play világot. Büszkén mondhatom azt, hogy kereken tíz éve vagyok jelen.

Hogyan ismerted meg a szervert?
Rengeteg SAMP, MTA szervereken megfordultam, de még GTA V Role Play világban abszolút nem voltam jártas. Próbáltunk az évak alatt mindig kitörni az MTA világból, de sajnos soha nem volt hova. Volt egy időszak, amikor megnyílt egy magyar GTA V Role Play szerver, ki is próbáltuk. Huzamosabb ideig játszottunk ott, kiváló közösség volt, de gyenge volt a kollektíva. Ezért hónapok elteltével a szerver szép lassan becsődölt, így nem volt hova mennünk. Újra és újra ment a fejtörtés, így hallottunk a OneRP nyitási dátumáról, és csatlakoztunk Discordra.

Adminisztrátori tapasztalatok
Rengeteg Adminisztrátori tapasztalattal rendelkezem. Mint ahogy említettem, az évek alatt sok helyen SAMP, MTA szervereken megfordultam, mint Adminisztrátor, Adminsegéd. (LSRP, SeeMTA, P:SA, stb.)

Miért téged válasszunk?
Úgy gondolom, hogy van elég tapasztalom a munka elvégzéshez. Hosszú évek során, a kezdetektől volt mit tanulnom, hogy mindent megismerhessek egy Role Play világban. Segítőkész embernek tartom magam, szeretek a kezdő játékosoknak segíteni aktívan. Elmagyarázni olyan dolgokat, amit nem tudnak, aktívan tevékenykedni a szerveren és élvezni a mindennapokat.

Szerinted mi az Adminsegéd feladata?
Feladata a kapott kérdések megválaszolása - ezzel könnyítve az adminisztrátorok munkáját- , valamint a betanítások végrehajtása. Továbbá feladata a többi játékos számára a példamutató magatartás.

Mi a csapatmunkához való hozzáállásod?
Szeretek csapatban dolgozni. Csak azért is, hogy a csapatot erősíteni, és színvonalas állapotba hozni, úgy, hogy én is jelen lehetek a csapatban. Elfogadom a felettem lévő játékosok utasítását, meghallgatok minden egyes pozitív, negatív véleményt, annak érdekében, hogy fejlődjek.

Erősségeid, gyengeségeid
Erősségeimhez felsorolnám:

#1 - Úgy gondolom magamról, hogy kiválóan megtudom oldani a megproblémákat.
#2 - Az őszinteség.
#3 - Határozott és célratörő vagyok.

Gyengeségeimhez felsorolnám:

#1 - Érzékeny lélek, egyben némi helyzetekben sértődékeny.
#2 - Bizalmatlanság, nem minden esetben tartom így.
#3 - Türelmetlenség.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,461
-
[szuperadmin]Kedves Tyreek!

A lapod egészen jó lett. Tetszik, hogy minimalista, nincs túltolva, de mégis ad a szemnek egy kellemes érzést. A pontok melyekre hangsúlyt fektettél teljesen rendben vannak, azt leszámítva, hogy a bemutatkozásod egészen rövidke lett. Személy szerint szívesen olvastam volna pár sort a hobbijaidról, szabadidős tevékenységeidről, stb. Viszont, ami szemet szúrt, az a türelmetlenséged. Adminsegédként, illetve Adminként is sok olyan helyzet adódik, ahol a türelem erény, sőt mondhatni alapvető dolog. A legtöbb esetben van, hogy egymás után, ötször-tízszer fogják tőled megkérdezni ugyanazt, mégis toleránsnak és higgadtnak kell maradnod, mikor válaszolsz/döntést hozol.

A fentieken kívül úgy gondoljuk, hogy a jelenlegi ~3500 perc, amit a szerveren töltöttél, még kevés ahhoz, hogy a rendszereket teljeskörűen kiismerd.

Lázárral hozott döntésünk alapján, a lapod most elutasításra került.
[/szuperadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó