[AS jelentkezés] Puma

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Puma

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:68
Üdv Urma!

Kum Dominik, régebbről Puma, jelenleg már inkább KumD. A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ (400 ágyas) - Sürgősségi Klinika mentőápolója vagyok főállásban. A mentőtiszti egyetemi pályafutásom, motiváció hiányában, a hátralévő, kettő darab vizsgámmal együtt beszüntettem. Háttérbe szorult immáron a vízimentés, így már csak ritkásabban a mentésirányításban dolgozom szolgálatvezetőként, illetve az oktatásban oktatóként. Olykor pedig Siófok Plázson is feltűnök egy magánmentőcégnél. Kibontakozóban van viszont egy új, szívemhez igencsak közelálló karrier, ami mindenképp a szórakoztatóipar. Imádok beszélni és méginkább odavagyok, ha valaki nevet azon, hogy beszélek. Több gólyatábort levezényeltem műsorvezetőként, ahol felettébb pozitív feedback-ek jöttek szembe. Emiatt (is) vágtunk bele esküvők lebonyolításába, ahol Speaker / Ceremóniamester szerepben igyekszem vibeon tartani a nagyérdeműt. Emellett DJ-ként koptatom a DJ pultok potmétereit a LossLess formációban.

Miért vagyok itt újra? Miért most?

Régóta RP-zem, szerintem 14 éves korom óta kb. SeeMTA-n kezdtem V1-ben aztán V2-ben már admin lettem kétszer is, hármas - hármas szintig jutottam. Sokáig szüneteltettem aztán az RP-t, amikor egy barátom mesélte, hogy mint egy reménysugár csillant meg a OneRP GTA5-ben és reménykedtem benne, hogy megüti és megtartja azt a szintet, amit anno SeeMTA induláskor képviselt. No hát azt jóvalta sikerült túlszárnyalnia. Jelentkeztem is még a szervernyitás előtt adminisztrátornak, hogy a már meglévő tapasztalataimmal tudjam erősíteni ezt a lelkes garnitúrát és az éppen alakuló játékosközösséget. Sok-sok felbecsülhetetlen pillanatot és élményt szerzett nekem a OneRP és a közönsége, emiatt érzem úgy, hogy a befektetett munka megtérült. Aztán elkezdődött egy nyári szezon és búcsúztam a csapattól. Visszatértem, majd újra leköszöntem. Nem tudom pontosan akkor hogyan láttátok a munkámat, nekem igencsak pozitívnak tűnt összességében a visszajelzések alapján.

Teljesen random vagyok és nem is értem miért, de már egy hónapja kerülgetjük egymást azzal az érzéssel, hogy újból bele kéne ásnom magam az RP bugyraiba. Szóval a címsor kérdésére a válasz: Nem tudom, így érzem. Szeretném a haladást erősíteni a munkámmal. Úgy gondolom, ha kellő mennyiségű energiát áldozunk egy adott dologba, annak nagy eséllyel pozitív végkimenetele lesz. A szabadidőmet szeretném arra fordítani, hogy együtt oldjuk meg a játékosok ügyes-bajos gondjait. Ha csak ennyivel is, de szeretnék hozzátenni valamit így önkéntes alapon a cél megvalósításához. Jó lenne újra visszacsöppenni az adminisztrátori világba, amit régen annyira szerettem.

Miért engem?

Legfőképp azért, mert kiemelkedő kommunikációs készségekkel rendelkezem, amelyeket mind a vízimentőknél mentésirányításban, mind az egyetemen, a sürgősségin, a hallgatói önkormányzatnál és rendezvények műsorvezetőjeként finomra tudtam csiszolni. Rengeteg emberrel találkozom. Naponta 150 pácienst vizsgálunk le a klinikán. Sokan szeretnek a betegek köréből, mert empátiával, megértéssel és HUMORRAL fordulok feléjük. Célom, nap mint nap, hogy kizökkentsem őket a kiszolgáltatott helyzetű érzetükből és mosolyt csaljak arcukra a velem töltött időt alatt. 12 órás műszakokban dolgozunk, így van, hogy két - három napom egymás után szabad, amiből átlag napi 2-3 órát tudnék biztosan az adminsegédi feladataimmal tölteni. Persze ha szükség megkívánja...

Mert szeretek oktatni. Elsősegélyt, vízbőlmentést, RP-t. Bármiről legyen szó, igyekszem egyedi stílusban érthetően és mókásan előadni azt, hogy a tudás minél jobban rögzüljön. Igencsak nehéz ez mostanában, amikor a TikTok és a hozzá hasonló platformok miatt 10 másodpercre lett programozva az emberi agy érdeklődési ideje.

Mert tudok döntést hozni nyomás alatt. Mentőzöm, sürgizek, ahol a kritikus állapotú betegekkel való munka folyamán gyakorta szül olyan helyzeteket az élet, ahol másodpercek alatt szükséges helyesen beavatkozni. Persze a legkevesebbszer alakulnak úgy a dolgok, ahogy azt az ember elképzeli. Ha hibázom, nem a kibúvót keresem. Jelzem, hogy ezt elbasztam és vállalom a következményeit. Azt vettem észre, sokkal könyebb így az élet. És minden csoda két napig tart... Nagyban megkönnyíti a munkámat, hogy nem érzem cikinek a segítségkérést tapasztaltabb kollégáimtól ha nem értek valamit, vagy nem tudok döntést hozni valamiben.

Mert közvetlen megnyilvánulásom bizalmat kelt az emberekben, így bátran mernek fordulni hozzám a problémáikkal. Őket, (bármekkora hülyeséggel is jönnek) mindig higgadtan, türelmesen, empátiával kezelem és próbálom a legjobbat kihozni az adott szituációból.

Mer tök jol irok hejesN,,,

Miben vagyok szar? (kinek mi)

• A csapatmunkában.
    Nehezen megy. Ha hozzám hasonló szemlélettel rendelkezőkkel kerülök egy csapatba, semmi gond. Viszont tudjuk, hogy ez az esetek igen csekély részében van csak így. Igyekszem csak akkor megfogalmazni a véleményemet, ha arra kérnek, de nem tudom lenyelni a szemléleteimmel, elveimmel ütköző dolgokat. Viszont tudok alkalmazkodni és egy ideig nyelni is. Jobb szeretek egyedül dolgozni, sokkalta effektívebb vagyok magányosan.
  • Borzasztó könnyen elfelejtek dolgokat, úgyhogy a fontosakat írnom kell, mert két pislogás alatt elszáll.
  • Gyakorta használok csúnya szavakat.
  • Sokszor jutnak eszembe csibész dolgok, amiket nehezen szorítok háttérbe / engedek el.
  • A legtöbb fontos kérdésben a radikális módszereket tartom hatásos megoldásnak.
  • Szövegek formázásában

Bízom a mihamarabbi közös munkában és reményeim szerint hosszú időkig dolgozhatunk a közös célért.

Morningstar

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:561
.
[m]Kedves @Puma!

Örömmel értesítelek, hogy az adminisztrátor csapat véleménye, de leginkább az én mérlegelésem alapján a jelentkezési lapod elfogadásra került!
A következő forduló egy meghallgatással fog folytatódni, ami miatt kérlek vedd fel velem a kapcsolatot Discordon a továbbiak megbeszélése érdekében.

Köszönjük a jelentkezésed és szívből gratulálunk![/m]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó