Üzenetek:68
Üdv Urma!
Kum Dominik, régebbről Puma, jelenleg már inkább KumD. A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ (400 ágyas) - Sürgősségi Klinika mentőápolója vagyok főállásban. A mentőtiszti egyetemi pályafutásom, motiváció hiányában, a hátralévő, kettő darab vizsgámmal együtt beszüntettem. Háttérbe szorult immáron a vízimentés, így már csak ritkásabban a mentésirányításban dolgozom szolgálatvezetőként, illetve az oktatásban oktatóként. Olykor pedig Siófok Plázson is feltűnök egy magánmentőcégnél. Kibontakozóban van viszont egy új, szívemhez igencsak közelálló karrier, ami mindenképp a szórakoztatóipar. Imádok beszélni és méginkább odavagyok, ha valaki nevet azon, hogy beszélek. Több gólyatábort levezényeltem műsorvezetőként, ahol felettébb pozitív feedback-ek jöttek szembe. Emiatt (is) vágtunk bele esküvők lebonyolításába, ahol Speaker / Ceremóniamester szerepben igyekszem vibeon tartani a nagyérdeműt. Emellett DJ-ként koptatom a DJ pultok potmétereit a LossLess formációban.
Miért vagyok itt újra? Miért most?
Régóta RP-zem, szerintem 14 éves korom óta kb. SeeMTA-n kezdtem V1-ben aztán V2-ben már admin lettem kétszer is, hármas - hármas szintig jutottam. Sokáig szüneteltettem aztán az RP-t, amikor egy barátom mesélte, hogy mint egy reménysugár csillant meg a OneRP GTA5-ben és reménykedtem benne, hogy megüti és megtartja azt a szintet, amit anno SeeMTA induláskor képviselt. No hát azt jóvalta sikerült túlszárnyalnia. Jelentkeztem is még a szervernyitás előtt adminisztrátornak, hogy a már meglévő tapasztalataimmal tudjam erősíteni ezt a lelkes garnitúrát és az éppen alakuló játékosközösséget. Sok-sok felbecsülhetetlen pillanatot és élményt szerzett nekem a OneRP és a közönsége, emiatt érzem úgy, hogy a befektetett munka megtérült. Aztán elkezdődött egy nyári szezon és búcsúztam a csapattól. Visszatértem, majd újra leköszöntem. Nem tudom pontosan akkor hogyan láttátok a munkámat, nekem igencsak pozitívnak tűnt összességében a visszajelzések alapján.
Teljesen random vagyok és nem is értem miért, de már egy hónapja kerülgetjük egymást azzal az érzéssel, hogy újból bele kéne ásnom magam az RP bugyraiba. Szóval a címsor kérdésére a válasz: Nem tudom, így érzem. Szeretném a haladást erősíteni a munkámmal. Úgy gondolom, ha kellő mennyiségű energiát áldozunk egy adott dologba, annak nagy eséllyel pozitív végkimenetele lesz. A szabadidőmet szeretném arra fordítani, hogy együtt oldjuk meg a játékosok ügyes-bajos gondjait. Ha csak ennyivel is, de szeretnék hozzátenni valamit így önkéntes alapon a cél megvalósításához. Jó lenne újra visszacsöppenni az adminisztrátori világba, amit régen annyira szerettem.
Teljesen random vagyok és nem is értem miért, de már egy hónapja kerülgetjük egymást azzal az érzéssel, hogy újból bele kéne ásnom magam az RP bugyraiba. Szóval a címsor kérdésére a válasz: Nem tudom, így érzem. Szeretném a haladást erősíteni a munkámmal. Úgy gondolom, ha kellő mennyiségű energiát áldozunk egy adott dologba, annak nagy eséllyel pozitív végkimenetele lesz. A szabadidőmet szeretném arra fordítani, hogy együtt oldjuk meg a játékosok ügyes-bajos gondjait. Ha csak ennyivel is, de szeretnék hozzátenni valamit így önkéntes alapon a cél megvalósításához. Jó lenne újra visszacsöppenni az adminisztrátori világba, amit régen annyira szerettem.
Miért engem?
Legfőképp azért, mert kiemelkedő kommunikációs készségekkel rendelkezem, amelyeket mind a vízimentőknél mentésirányításban, mind az egyetemen, a sürgősségin, a hallgatói önkormányzatnál és rendezvények műsorvezetőjeként finomra tudtam csiszolni. Rengeteg emberrel találkozom. Naponta 150 pácienst vizsgálunk le a klinikán. Sokan szeretnek a betegek köréből, mert empátiával, megértéssel és HUMORRAL fordulok feléjük. Célom, nap mint nap, hogy kizökkentsem őket a kiszolgáltatott helyzetű érzetükből és mosolyt csaljak arcukra a velem töltött időt alatt. 12 órás műszakokban dolgozunk, így van, hogy két - három napom egymás után szabad, amiből átlag napi 2-3 órát tudnék biztosan az adminsegédi feladataimmal tölteni. Persze ha szükség megkívánja...
Mert szeretek oktatni. Elsősegélyt, vízbőlmentést, RP-t. Bármiről legyen szó, igyekszem egyedi stílusban érthetően és mókásan előadni azt, hogy a tudás minél jobban rögzüljön. Igencsak nehéz ez mostanában, amikor a TikTok és a hozzá hasonló platformok miatt 10 másodpercre lett programozva az emberi agy érdeklődési ideje.
Mert tudok döntést hozni nyomás alatt. Mentőzöm, sürgizek, ahol a kritikus állapotú betegekkel való munka folyamán gyakorta szül olyan helyzeteket az élet, ahol másodpercek alatt szükséges helyesen beavatkozni. Persze a legkevesebbszer alakulnak úgy a dolgok, ahogy azt az ember elképzeli. Ha hibázom, nem a kibúvót keresem. Jelzem, hogy ezt elbasztam és vállalom a következményeit. Azt vettem észre, sokkal könyebb így az élet. És minden csoda két napig tart... Nagyban megkönnyíti a munkámat, hogy nem érzem cikinek a segítségkérést tapasztaltabb kollégáimtól ha nem értek valamit, vagy nem tudok döntést hozni valamiben.
Mert közvetlen megnyilvánulásom bizalmat kelt az emberekben, így bátran mernek fordulni hozzám a problémáikkal. Őket, (bármekkora hülyeséggel is jönnek) mindig higgadtan, türelmesen, empátiával kezelem és próbálom a legjobbat kihozni az adott szituációból.
Mer tök jol irok hejesN,,,
Mert szeretek oktatni. Elsősegélyt, vízbőlmentést, RP-t. Bármiről legyen szó, igyekszem egyedi stílusban érthetően és mókásan előadni azt, hogy a tudás minél jobban rögzüljön. Igencsak nehéz ez mostanában, amikor a TikTok és a hozzá hasonló platformok miatt 10 másodpercre lett programozva az emberi agy érdeklődési ideje.
Mert tudok döntést hozni nyomás alatt. Mentőzöm, sürgizek, ahol a kritikus állapotú betegekkel való munka folyamán gyakorta szül olyan helyzeteket az élet, ahol másodpercek alatt szükséges helyesen beavatkozni. Persze a legkevesebbszer alakulnak úgy a dolgok, ahogy azt az ember elképzeli. Ha hibázom, nem a kibúvót keresem. Jelzem, hogy ezt elbasztam és vállalom a következményeit. Azt vettem észre, sokkal könyebb így az élet. És minden csoda két napig tart... Nagyban megkönnyíti a munkámat, hogy nem érzem cikinek a segítségkérést tapasztaltabb kollégáimtól ha nem értek valamit, vagy nem tudok döntést hozni valamiben.
Mert közvetlen megnyilvánulásom bizalmat kelt az emberekben, így bátran mernek fordulni hozzám a problémáikkal. Őket, (bármekkora hülyeséggel is jönnek) mindig higgadtan, türelmesen, empátiával kezelem és próbálom a legjobbat kihozni az adott szituációból.
Mer tök jol irok hejesN,,,
Miben vagyok szar? (kinek mi)
- A csapatmunkában.
Nehezen megy. Ha hozzám hasonló szemlélettel rendelkezőkkel kerülök egy csapatba, semmi gond. Viszont tudjuk, hogy ez az esetek igen csekély részében van csak így. Igyekszem csak akkor megfogalmazni a véleményemet, ha arra kérnek, de nem tudom lenyelni a szemléleteimmel, elveimmel ütköző dolgokat. Viszont tudok alkalmazkodni és egy ideig nyelni is. Jobb szeretek egyedül dolgozni, sokkalta effektívebb vagyok magányosan. - Borzasztó könnyen elfelejtek dolgokat, úgyhogy a fontosakat írnom kell, mert két pislogás alatt elszáll.
- Gyakorta használok csúnya szavakat.
- Sokszor jutnak eszembe csibész dolgok, amiket nehezen szorítok háttérbe / engedek el.
- A legtöbb fontos kérdésben a radikális módszereket tartom hatásos megoldásnak.
- Szövegek formázásában
Bízom a mihamarabbi közös munkában és reményeim szerint hosszú időkig dolgozhatunk a közös célért.