[AS Jelentkezés] "mopszi"

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

mopszi

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Adminsegédi jelentkezés

Magamról pár dolog:

Hali, Barna vagyok, de szoktak Barninak is becézni, illetve becenévként még a mopszira is hallgatok. 17 éves vagyok,
        még középiskolába járok, szeptemberben kezdem a 11.-et. Elég sok hobbim van, azonban nem mindet művelem rendszeresen,
        ezért ezeket nem sorolnám fel.

Szerveren való aktivitásom:

A szerverről sok helyen hallottam, YouTube-on is párszor találkoztam videó formájában vele, illetve barátoktól is
        hallottam róla, akik már játszanak vagy szeretnének itt.
        Aktivitásommal kapcsolatban pedig annyit írnék csak, hogy változó. Itt nem arra célzok, hogy minden nap kérdéses, mivel
        általában 3 óra a minimum, amit itt tudnék és szoktam is tölteni, de nem ritka, hogy ettől többet töltök fent. Ebből az
        időből pedig szívesen fordítok a szerver javára több órát is.

Adminisztrátori tapasztalataim:

Az első RP szerver, ahol játszottam MTA-n, ott egy évre a regisztrációm után jelentkeztem is adminsegédnek, amit
        először elutasítottak, mivel nem volt elegendő az akkor betöltött életkorom, azonban egy kis időre rá beajánlással
        sikerült bekerülnöm. Majd idővel mikor népszerű lett a GTA 5 RP, azon belül is pedig a GTA 5 Voice RP, akkor én is
        szervert váltottam, ahol 3 hónap után szintén jelentkeztem adminnak, amit a nyáron végig is toltam elég nagy
        aktivitással, azonban iskola kezdete miatt le kellett adnom, mivel kollégista vagyok és este meg délután elég zavaró
        lettem volna, mikor a szobatársaim próbálnának pihenni, akkor én éppen adminügyet intézek. Ez itt egy text alapú
        szerveren nem lenne probléma, maximum ha ügyintézés miatt TS-re vagy DC-re kellene menni, de valahogy azt is megoldanám.
        Illetve még mikor beköszöntött a vírus helyzet és online oktatásra váltottak az iskolák, akkor ismét elkezdtem játszani
        ezen a GTA 5 Voice RP szerveren és már aznap vissza is hívtak adminnak , azonban egy idő után azt is le adtam, mivel
        közbe jöttek magánéleti dolgok, amik megnehezítették azt, hogy tartani tudjam a kötelező aktivitásomat.

Az oka a jelentkezésemnek, illetve miért érzem úgy, hogy engem válasszanak?:

Igazából mondhatni ugyan az az okom, amiért eddig is jelentkeztem máshol, hogy bár itt már kezdd kialakulni egy
        kisebb közösség, aminek tagja lehetek, azonban szívesen tagja lennék ezen a szerveren lévő Admin csapatnak is, illetve
        mivel ez az első text alapú GTA 5 RP szerver, ahol játszom, ezért kíváncsi is vagyok, hogy itt még is milyen lenne egy
        admin munkája. Illetve a legfontosabb, hogy segíthessem a játékosokat és gördülékennyé tegyem a játékukat a szerveren.

Illetve azt nem írnám le, hogy miért engem kellene választani, mivel úgy vélem a lapom olvasása után mindenkinek kialakul rólam
        egy valamilyen véleménye, ami alapján el tudja dönteni, hogy szerinte érdemes-e engem választani vagy sem. És abban is biztos vagyok, hogy
        vannak nálam tapasztaltabb és jobb emberek is, akik megérdemelnék, hogy őket válasszák, de azért bevallom jól esne, ha én is ezek között a
        kiválasztottak között lehetnék.

A csapatmunkához való hozzáállásom:

Sosem volt vele gondom, akár iskolai projekten dolgoztunk, akár adminként más admin segítségét vagy adminokét
        kérve, illetve becsatlakozva segíteni más admin munkáját, sosem állt tőlem távol és elég sűrűn dolgoztam csapatban.

Erősségeim és gyengeségeim:

Erősségeimnek talán azt mondanám, hogy szinte mindig nyugodt tudok maradni, illetve a hangomat sem sűrűn emelem fel
        és ha még is felemelem, akkor arra meg van a nyomós indokom. A problémamegoldó készségemet is viszonylag jónak tartom,
        valamint elég értelmesnek tartom magamat, hogy be tudjam tölteni az adminsegédi pozíciót.

Gyengeségeimnek pedig azt tartom, hogy kicsit feledékeny vagyok, mármint erre persze megoldás, ha felírom a fontos
        dolgokat, amiket nem akarok elfelejteni, de például volt pár beadandóm, amiről néha teljesen elfeledkeztem iskola idő
        alatt. Valamint talán még azt, hogy túl sokáig vagyok fent? Nem tudom, hogy ez mennyire számít gyengeségnek, de
        erősségnek sem mondanám, ezért ide írom. Mármint persze, abból a szempontból jó, hogy így késő este is fent tudnék
        illetve szoktam is lenni a szerveren, azonban iskolaidőben ez nem éppen előnyös, mikor korán kellene kelnem.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,461
-
[foadmin]Kedves Mopszi!

A pontokban amiket kiemeltél lényegében kivetni való nincs, attól az apró dologtól eltekintve, hogy a bemutatkozásod lehetett volna részletesebb. Vannak esetek - olykor több is egy nap - amikor elengedhetetlen, hogy akár TeamSpeak-en, vagy akár Discord-on kell voice alapon döntést hozni, játékosokat meghallgatni, segítséget nyújtani. Mindemellett az sem utolsó szempont, hogy megismerhessünk Téged, ami írásban kissé nehezebb lenne.

A fentieken kívül úgy gondolom, hogy a hátad mögött tudható ~4200 perc még kevés az adminsegédi feladatkör betöltésére. Tölts még el pár órát, hogy tapasztalatot szerezz a szerveren és kiismerd a rendszereket.

Hármunk döntése alapján a lapod most elutasításra került.
[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó