[AS Jelentkezés] Kathreen Payne #DeLUX

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

DeLUX

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:53
KpYlIw0.png

Kathreen Payne - Adminsegéd jelentkezése

Magamról pár szó:

Sziasztok Zolinak hívnak 24éves vagyok, feleségemmel és kisfiammal élek Cegléden
Hobbim igazából nem nagy extra konzolok/telefonok/laptop/pc szervizelésével foglalkozok, illetve modellezni, és photoshoppolni is szeretek.
3 Műszakos munkarendben dolgozom (Bár mostanában elég sokat dolgozok itthon a vírushelyzet miatt)
Sajnos a szerveren eddig ritkán voltam, mert MTA Ban tevékenykedtem, de meguntam és szeretnék itt elhelyezkedni.
LoL Mellett próbálok itt is aktív lenni, ismerkedni más játékosokkal is.

Hogyan ismertem meg a szervert?

Ha jól emlékszem haverokkal jöttünk fel amikor először lett elegünk az MTA-ból (Vagyis az ott jelenlévő közösségből)
Most pedig teljesen átváltottam a GTA V-re, mivel sokkal színesebb RP világot nyitott meg számomra.

Adminisztrátori tapasztalataim:

Ebben a pontban is az MTA-t hoznám fel, mivel ott egy elég neves szerveren jutottam el 4es Adminisztrátorig (KB 1-1,5évig tevékenykedtem Adminként), amit leadtam a csodálatos MTA közösség miatt, majd visszamentem fejlesztőnek, aztán azt is leadtam időhiány miatt. (Akkor derült ki, hogy babát várunk és próbáltam minél több időt feleségem mellett tölteni.). Tehát nem nagyképűségből, de elég tapasztaltnak mondanám magam.

Jelentkezésem oka:

Szeretek/szerettem adminkodni segíteni a játékosokat, de főként a kezdőkre fordítottam nagyobb figyelmet, mert nem mindegy hogy ismerték meg a szervert próbáltam őket terelgetni...
Itt sem lenne úgy különösebben nagy falat számomra én úgy gondolom.

Miért engem válasszatok?

Erre igazából annyit mondanék, hogy kellően tapasztaltnak, érettnek, és lelkesnek érzem magam a feladatra, nem jelentene gondot számomra.

Csapatmunkához való hozzáállásom:

A csapatmunka nevében is benne van, hogy mi a lényege.
Ha egy csapatban dolgozom másokkal nem félek segítséget kérni, hiszen az a csapatmunka lényege, hogy összetartóan tudjunk egymással összedolgozni, segíteni és nem leszolni a társunkat.
Röviden tömören a csapat akkor csapat, ha mindenki elfogadja, segíti a másikat.

Gyengeségeim:

Néha ha olyanom van akkor nyűgösebb vagyok mint egy menstruáló kamaszlány, de ilyenkor álltalában kerülöm a gépet, és elmegyek a gyerekkel sétálni, vagy kiviszem az udvarra etc.
Rohadt sokat beszélek főleg, ha olyan a társaság akikkel lehet is hülyülni.
Eléggé szókimondó vagyok bizonyos témákban, amikről megvan a véleményem azt elmondom.

Erősségeim:

Megértő vagyok mindenkivel, meghallgatok mindenkit.
Nagyon kedves és türelmes vagyok az emberekkel.
lelkiismeretesen és megfontoltan végzem a munkám.

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
[foadmin]Helló!
Ugyan a lapodban jó pontokat gyűjtöttél össze, de egyetlen probléma van, ami annál nagyobb. Kevés, szűkszavúan fogalmaztál, és amiket le is írtál sem dolgoztad ki megfelelő módon.
Ha elképzeled magadat erre pozícióra, többet tudtál volna írni minden pontban. Úgy gondolom, hogy ez az adminsegédi pálya nehéz lenne számodra, ezért döntés alapján jelentkezésed elutasításra került.
[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó