Üzenetek:240
Sirius Zachary Osborne
AS Jelentkezés Fox
Bemutatkozás
Szervusztok, Dánielnek hívnak, Horvátországban élek. Szerencsésnek mondhatom magam, mert a hobbim egyben a munkám is, szakács vagyok, imádok főzni. Mindig is szerettem a kreativitást, és ezt a szakmámban is tudom kamatoztatni, és ki tudok teljesedni. Jelenleg egy 5 csillagos luxus hotelben dolgozom. Hobbim még a sakkozás, íjazás, foci, kosárlabda. Növényimádó vagyok, különleges növényeket, virágokat gyűjtök. Imádok a természetben kirándulni, ez kapcsol ki a legjobban a szürke hétköznapokból. Vidám természetű vagyok, a környezetemben mindenkit jókedvre derítek. Igyekszem megragadni az élet apró örömeit, számomra a szombatnak és a vasárnapnak valahogy más értéke/illata van. Nehezen tűröm a monotonitást, és a semmittevést.
Erősségeim
- Szabálykövető
- Céltudatos személy vagyok, amit kitűzök magam elé azt véghez viszem. Mindig nagyban gondolkodom.
- Csapatjátékos, de egyben vezető egyéniség
- Kompromisszumkész vagyok, elfogadom mások véleményét, ha azt ész érvekkel alátámasztja
- Terhelhető vagyok, a rám bízott feladatot precízen elvégzem legjobb tudásom szerint.
- Nem érzelem alapján döntök, hanem következetesen és logikusan átgondolva.
- Sokat analizálok, több szempontból megvizsgálom az eseteket
- Szeretek mindent előre pontosan letervezni, de ha valami nem aszerint alakul, akkor gyorsan tudok
improvizálni.
- Céltudatos személy vagyok, amit kitűzök magam elé azt véghez viszem. Mindig nagyban gondolkodom.
- Csapatjátékos, de egyben vezető egyéniség
- Kompromisszumkész vagyok, elfogadom mások véleményét, ha azt ész érvekkel alátámasztja
- Terhelhető vagyok, a rám bízott feladatot precízen elvégzem legjobb tudásom szerint.
- Nem érzelem alapján döntök, hanem következetesen és logikusan átgondolva.
- Sokat analizálok, több szempontból megvizsgálom az eseteket
- Szeretek mindent előre pontosan letervezni, de ha valami nem aszerint alakul, akkor gyorsan tudok
improvizálni.
Gyengeségeim
- Szókimondó vagyok, és néha erőteljesebben fejezem ki magam.
- Nehezen teszem túl magam az igazságtalanságon
- Néha túlságosan a lelkemre veszem a dolgokat
- Könnyen barátkozom, viszont kevés embert fogadok a bizalmamba és nyílok meg.
- Nem szeretem a tiszteletlenséget, de ezt igyekszem mindig normálisan megbeszélni az illetővel, és helyes
irányba terelni.
- Nehezen teszem túl magam az igazságtalanságon
- Néha túlságosan a lelkemre veszem a dolgokat
- Könnyen barátkozom, viszont kevés embert fogadok a bizalmamba és nyílok meg.
- Nem szeretem a tiszteletlenséget, de ezt igyekszem mindig normálisan megbeszélni az illetővel, és helyes
irányba terelni.
Aktivitás
Munkám mellett napi 4-5 órát tudok játszani, szabad napjaimon valamivel többet is. Amennyiben a pályázatom elfogadásra kerül, a pozíciót októbertől tudom betölteni a jelenlegi munkám miatt.
Adminisztrátori tapasztalatok
Még nem voltam soha admin, de 3 éve SeeMTA V3 Las Venturas Team Speak3 szerverén 4-es moderátor voltam egy évig. Szerver nyitás óta itt vagyok, több mint 150 000 játszott perccel a hátam mögött.
Mi a főbb oka jelentkezésednek
Több kezdő játékosnak segítettem már elindulni a szerveren és beindítani itt „pályafutását”. Megszeretettem Velük az RP világát. Megmutatni az RP több fajtáját hardcore, old school, new area. Szeretném, ha minél többen játszanának szabályosan, ugyanakkor minél színesebben és élvezetesebben RP-zenek.
Miért Téged válasszunk
Mivel mondhatni a szerver egyik legrégebbi játékosa vagyok, és ez idő alatt gyűjtöttem sok pozitív és negatív tapasztalatot, melyet ugyan sokszor saját bőrömön tapasztaltam. Ezekből tanulva, és a javamra fordítva, úgy gondolom hatékonyan tudnám segíteni a játékosokat, és tudnám őket a helyes irányba terelni. Szeretném a közösséget ezáltal is tovább építeni, szeretnék új kihívásokkal találkozni.
Mi a csapatmunkához való hozzáállásod
Szeretek csapatban dolgozni, aktívan részt venni a csapatmunkában. Minden feladatot elvállalok, mert ezáltal is tudok fejlődni, tanulni. Vezettem már frakciót korábban, illetve jelenleg is vezetek, és segítem az alleadereimet. Mindig arra törekedtem és törekszem mai napig, hogy a csapatomban jókedv legyen, és örömmel járjon fel mindenki RP-zni. Nem helyezem előtérbe barátaimat, igazságos döntéseket hozok, és mindenkit egyforma bánásmódban részesítek.
Mit tanítanék és mit mutatnék meg AS-ként egy kezdő játékosnak a szerveren
- Megismertetném a két alapvető RP stílussal az old school-lal és a new era-val. Ezen belül pedig a Hardcore
stílussal.
- /me és /do használatot
- a szerveren lévő Roleplay-t segítő parancsokat bemutatnám
- átbeszélném vele a szerver szabályzatot
- ezek után megmutatnám az 5 legfontosabb helyet a szerveren, melyeket egy kezdő játékosnak fel kell keresnie
az elinduláshoz:
stílussal.
- /me és /do használatot
- a szerveren lévő Roleplay-t segítő parancsokat bemutatnám
- átbeszélném vele a szerver szabályzatot
- ezek után megmutatnám az 5 legfontosabb helyet a szerveren, melyeket egy kezdő játékosnak fel kell keresnie
az elinduláshoz:
- Önkormányzat - személyigazolvány csináltatás céljából
- Autósiskola felkeresése jogosítvány készítés céljából
- Motel - lakcímbejelentés miatt
- Munkaközvetítő iroda - alapmunka felvételére
- Bank - bankszámlanyitás miatt
- Majd utána megmutatnám a többi helyszínt, mint pl. kórház, patika, bolt, autókereskedés, autószerelő…
◇ Önkormányzat ◇
A Los Santos-i városházán van lehetősége a játékosnak személyi igazolványt csináltatni. Az előtérbe lépve a képen látható NPC-re kell ráklikkelni, majd 300$-ért kiválthatja azt. Figyelni kell az érvényességre, és utána ide befáradva lehetséges az irat meghosszabbítása.
◇ Autósiskola ◇
Az autósiskolában az NPC-re kattintva először egy több kérdésből álló KRESZ tesztet kell kitölteni, majd ha sikeresen teljesítettük, az épület előtt lévő autóba beszállva egy tesztvezetésen bizonyíthatja a játékos tudását. Ezt követően kapja meg a jogosítványát. Ennek is van érvényessége, melyet az önkörmányzaton tud a játékos meghosszabbítani.
◇ Motel ◇
A motelt felkeresve, egy szabad NPC-re állva tudjuk kibérelni azt a /rent paranccsal. Majd az Insert gombot megnyomva a billentyűzeten a Tulajdonok közt megtaláljuk a motel címét, és a mellette lévő boríték ikonra kattintunk. Így beállítottuk ezt lakcímünknek, mely némely alapmunka (pl. bányászat) feltétele.
◇ Bank ◇
A bankban a képen látható NPC-re kattintva tudunk új számlát nyitni. A számlánkat tetszés szerint elnevezhetjük. A beállítások gombra kattintva háromféle számlacsomag közt tudunk választani igényeinknek megfelelően. Sikeres számlanyitást követően lehetőség van bankkártya igénylésre is, hogy a későbbiekben ATM autamatán keresztül is tudjunk pénzt felvenni.
◇ Munkaközvetítő ◇
A munkaközvetítő irodát felkeresve az NPC-re kattintva lehetőség van az alapmunkák közt választani, illetve a Felmondás gombra kattintva leadhatjuk korábbi alapmunkánkat és válaszhatunk másikat.
Egy hobbi munka bemutatása
Mágneshorgászat
Szükséges kellék: Mágnes, melyet a boltban szerezhetünk be. Háromféle méretben kapható, kis- közepes- és nagy. Méretét tekintve annyiban különböznek, minél nagyobb mágnest veszünk annál értékesebb „kincsre” lelhetünk a tenger mélyén.
Amint ezt beszereztük ki kell mennünk a tengerpartra, az inventorynkat megnyitjuk, jobb klikk a mágnesre. Majd után bal klikkel bedobjuk a vízbe és várunk türelemmel. 2-3 perc után egy minigame ugrik fel. A billentyűzet bal és jobb nyilával kell egyensúlyt tartanunk még az idő le nem telik. Ha sikerül megkapjuk a jutalmunkat. Ez lehet ócskásnál eladható hulladék, blueprint, továbbá fegyveralkatrész és fegyverkiegészítő. Amint eleget gyűjtöttünk, vagy megtelt a tárolóhelyünk, az inventorynkat megnyitjuk jobb klikk a mágnesre, elrakjuk azt, majd felkereshetjük vele az ócskavas felvásárlót, aki némi pénzért átveszi ezeket.
Vigyázni kell 20:00-08:00 közt az ócskásnál kirabolhatóak vagyunk.
Amint ezt beszereztük ki kell mennünk a tengerpartra, az inventorynkat megnyitjuk, jobb klikk a mágnesre. Majd után bal klikkel bedobjuk a vízbe és várunk türelemmel. 2-3 perc után egy minigame ugrik fel. A billentyűzet bal és jobb nyilával kell egyensúlyt tartanunk még az idő le nem telik. Ha sikerül megkapjuk a jutalmunkat. Ez lehet ócskásnál eladható hulladék, blueprint, továbbá fegyveralkatrész és fegyverkiegészítő. Amint eleget gyűjtöttünk, vagy megtelt a tárolóhelyünk, az inventorynkat megnyitjuk jobb klikk a mágnesre, elrakjuk azt, majd felkereshetjük vele az ócskavas felvásárlót, aki némi pénzért átveszi ezeket.
Vigyázni kell 20:00-08:00 közt az ócskásnál kirabolhatóak vagyunk.