[AS jelentkezés] Flecso

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Flecso

Lelkes Forumozó
Adminisztrátor
Üzenetek:38
Sziasztok!​
Márk vagyok, 27 éves. Amikor éppen nem dolgozom akkor az időm java részét a videojátékok töltik ki, ezt sorolnám leginkább a fő hobbimnak. Ezek mellett rendkívül érdekel és aktívan foglalkozom a mai napig a photoshoppal és a videóvágással is, sok éve fejlesztem magam hogy minél magasabb szintre tudjam magam emelni.

Aktivitás
Általában napi 5-7 órát töltök online, hétköznapokon és hétvégéken egyaránt rendszeresen aktív vagyok. Élvezem a szerver eseményeinek követését és próbálom segíteni közösség tagjait.

Hogyan ismerted meg a szervert?
Még SA:MPról indul a történet, ahol egy barátom noszogatott hogy menjek vele GTA V RP-zni aki itt játszott OneRP-n így csatlakoztam mellé ahol egy motoros klub frakciójába kerültem, később ebből egy Piru bandát csináltunk a szerveren amikor még kint játszódott a szerver Paletoban.

Adminisztrátori tapasztalatok
Egy kisebb szerveren (nevére már sajnos nem emlékszem) voltam admin egy rövid ideig, sajnos menet közben a szerver bezárt és így nem tudtam sok tapasztalatot szerezni benne.

Mi a főbb oka jelentkezésednek?
Természetemből adódóan szeretek segíteni az embereknek, és szeretnék segíteni a szerver fejlődésében és a közösség építésében.

Miért Téged válasszunk?
Felelősségteljesen gondolkodom és mindig igyekszem a maximumot nyújtani, lelkes vagyok és bármilyen szembejövő akadályt képes vagyok megugrani.

Mi a csapatmunkához való hozzáállásod?
A csapatmunka nálam extra jelentőséggel bír, szeretek csapatban dolgozni úgy gondolom hogy egy jó csapatban könnyebben lehet építkezni.​

Erősségeid: Türelmes vagyok és higgadtam tudom kezelni a kialakuló helyzeteket, jó kommunikációs képességgel rendelkezem és jó probléma megoldó készséggel, a rám bízott feladatot mindig elvégzem.

Gyengeségeid: Nehezen mondok nemet és hajlamos vagyok túlvállalni magamat akkor is ha az nem fér bele az időmbe.

Morningstar

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:561
.
[m]Kedves @Tejút!

Örömmel értesítelek, hogy az adminisztrátor csapat véleménye, de leginkább az én mérlegelésem alapján a jelentkezési lapod elfogadásra került!
A következő forduló egy meghallgatással fog folytatódni, ami miatt kérlek vedd fel velem a kapcsolatot Discordon a továbbiak megbeszélése érdekében.

Köszönjük a jelentkezésed és szívből gratulálunk![/m]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó