AS jelentkezés: Daniela Suarez

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Ookami87

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:58
Emese vagyok, 36 éves, Zala megyében Keszthelyen élek. Jelenleg most nem dolgozom, de idegenforgalmi szakmenedzserként végeztem. Hobbim viszonylag érdekes lehet sokak számára, hiszen fúvós zenészként tevékenykedem egy ifjúsági zenekarban, trombitán játszom, mellette szeretek filmet nézni, olvasni valamint kirándulgatni is, első sorban belföldön. Szeretem a közösségi megmozdulásokat, szeretem jól érezni magam a barátaimmal. Viszonylag aktív vagyok a játékban, bár voltak kisebb pár napos szünetek, texten jelenleg több mint 71 ezer játszott perccel rendelkezem, OneVoice-on körülbelűl 40-45ezer percet játszottam.

Hogyan ismertem meg a szervert?

2021 októberében a párom mutatta meg a OneVoice szervert ott kezdtem, ott tanultam meg az RP alapjait. Ott először a Weazel Newsnál dolgoztam de az nem volt olyan hosszú életű, annyira nem volt számomra izgalmas, majd az autószerelés felé vitt az rp élet. Egy ismerős révén bekerültem a FireBird Mechanic Shopba, ahol végigjártam a ranglétrát és egészen telephely vezető helyettes rangig jutottam. Ott is sok embert ismertem meg, majd a szerver sajnálatos bezárása miatt döntöttem úgy, hogy kipróbálom magam texten is. Ide Matteo barátsága révén, valamint az ő és pár ismerős meghívásából jöttem át, a szerveren összesen 2 frakcióban tevékenykedtem, 2022 májusától a Los Santos Fire and Medical Department tagja voltam orvosként, 2023 áprilisáig az East Customs Garage alleadere voltam, de váltani szerettem volna jelenleg ismét orvosként tevékenykedek , szeretem azt a közösséget , és igyekszem aktívan részt venni a frakció életében.

Adminisztrátori tapasztalataim

OneVoice-on gondolkoztam el először az adminsegédi szerepkörön, mert úgy gondoltam azzal hogy segítek másoknak saját magam is sokat tanulhatok. Adminsegédként pár hónapig tevékenykedtem majd adminisztrátorrá léptettek elő. Nagyon szerettem , és szívesen dolgoztam az ottani admin csapattal. Ezen egyszerű oknál fogva döntöttem el, hogy itt texten is jelentkezem adminsegédnek, voltam texten már adminsegéd de átmenetileg leadtam időhiány miatt, viszont felszabadult az időm, így szeretnék újra az adminsegéd csapat tagja lenni.

Miért döntöttem a jelentkezés mellett?

Véleményem szerint az adminsegéd feladata az, hogy segítse a szerverre újonnan érkező játékosokat, válaszoljon a felmerülő kérdésekre problémákat oldjon meg. Azért szeretnék ismét jelentkezni a posztra, mert úgy érzem jó vagyok a feladatra, és szeretek segíteni másokon.

Miért lennék alkalmas a feladatra?
Szeretek csapatban dolgozni, ezért keresem mindig a közösségeket, ahol igyekszem mindig a tudásom legjavát nyújtani. Ellenben nem röstellek továbbra sem segítséget kérni olyan kérdésekben, amihez kevésbé értek.

Milyen csapatjátékos vagyok?

Véleményem szerint jól tudok együtt működni, szívesen vetem bele magam olyan dolgokba, ahol nem vagyok egyedül, mindig jobb több társsal együtt dolgozni. Nem érzem jól magam ha nincs kihez szólni, ezért vagyok sokat Discordon is.

Erősségeim:
* Jó kommunikációs készség
* Kedves őszinte hozzáállás
* Megbízhatóság

Gyengeségeim:
* Kissé szétszórt vagyok
* Van mikor kicsit lusta vagyok
* Szabadszájú vagyok

Megjegyzés a jelentkezésem végére záróakkordként:
Köszönöm azoknak, akik végig olvasták a lapomat, azoknak akik esetleg szólnak pár szót , azoknak külön hálás vagyok, mert abból tudok tanulni, és abból látom, milyen véleménnyel vannak rólam az emberek!
 

Capybara

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
-
Szia! A lapod igazán meggyöző. Szép színes, szépen megfogalmaztad a mondataidat. Nekem tetszik.
Támogatom
 

Bishop

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:358
[sa] Kedves Emese!

Sajnálattal értesítelek téged, hogy az adminsegéd csapat véleménye, de legfőképp az én mérlegelésem alapján az adminsegéd jelentkezési lapod elutasításra került!

Köszönjük, hogy a lapba időt és energiát fektettél, de ez most sajnos nem sikerült.
[/sa]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó