Üzenetek:121
Nathan Moore
Bryan’ Adminsegéd Jelentkezése
Bemutatkozás:
Sziasztok! Marcell vagyok, azonban a legtöbben a Discordról csak Bryan-nek ismerhettek. Tatabányán élek, jelenleg 15. életévemet taposom és a város egyik gimnáziumának emelt német nyelvi 10. osztályába járok. 8 éve játszok hobbi szinten klarinéton, illetve régóta úszom. Jövőben a jogi irány felé szeretnék tovább tanulni, azonban gondolkozom más alternatívákon is.
Aktivitás
Aktivitásomat hétköznapokon napi 2-3 óra közé sorolnám, hétvégén valamennyivel többre függően a napi feladataimtól.
A szerver és én
A szervert 2020 közepén találtam meg, azonban amit mai napig sajnálok, csak idén júniustól kezdtem el aktívabban játszani. Jelenleg a 4 hónap alatt 26.000 szankció nélküli percet töltöttem a szerveren, amely idő során voltam több frakciótípusban, köztük illegális frakcióban is, így volt lehetőségem kiismerni a szerver adta lehetőségek nagy részét.
Adminisztrátori és Roleplay tapasztalatom
Idén, február végén a GTA: Hungary RP-n jelentkeztem Szerver Moderátor-nak, majd június elején 2. adminként adtam le azt. Leadásom fő oka a szerver teljes kihalása volt. Ebben a három hónapban sikerült a legtöbb szituációba bele kerülnöm, sokat segítettek akkori Adminisztrátor társaim is. Keveset szankcionáltam, mindig próbáltam megbeszélni az érintett felekkel a nézeteltéréseket. Több kezdő játékosnak tartottam „RP órákat”, ahol az elégséges tudást igyekeztem nekik átadni. Szintén ezen a szerveren kezdtem el és tanultam meg RP-zni két évvel ezelőtt.
Negatív, pozitív tulajdonságaim
Ez mindig egy nehéz kérdés, főleg amikor az ember nem ismeri teljesen még önmagát sem.
Pozitív tulajdonságnak gondolnám magamban az igazságosságot, az empátiát, normális határokon belül az őszinteséget
(Sosem lehetünk teljesen őszinték mindig, mindenkivel, mindenhol), megbízhatóságot.
Negatív tulajdonságaim viszont, hogy nem szeretem akár a legkisebb változást is az életemben, hangulatom kihat a kommunikációmra, a szorosabb baráti kapcsolatok befolyásolni tudnak, türelmetlen vagyok és leginkább írásban tudok csak jól megnyilvánulni, kifejteni a gondolataimat részletesen.
Pozitív tulajdonságnak gondolnám magamban az igazságosságot, az empátiát, normális határokon belül az őszinteséget
(Sosem lehetünk teljesen őszinték mindig, mindenkivel, mindenhol), megbízhatóságot.
Negatív tulajdonságaim viszont, hogy nem szeretem akár a legkisebb változást is az életemben, hangulatom kihat a kommunikációmra, a szorosabb baráti kapcsolatok befolyásolni tudnak, türelmetlen vagyok és leginkább írásban tudok csak jól megnyilvánulni, kifejteni a gondolataimat részletesen.
A csapatmunkához való hozzáállásom:
Szeretek csapatban dolgozni, szeretek emberekkel kommunikálni. Mindig jó dolognak tartottam a csapatban való elhelyezkedést. Az embernek egy kisebb közösségben lehetősége nyílik új embereket megismerni, akikben van valami közös. Sok új és jó embert ismertem meg akár egy frakcióban, vagy az előző szerveren lévő adminisztrátori csapatban is, ezért mindig pozitívan lépek be és próbálok nyitni a közösség tagjai felé.
Miért én?
A motivációm, mint az előző szerveren is szinte ugyanaz. Új játékosoknak segíteni, útba igazítást adni nekik, mivel egyszer mindenki volt kezdő. A felmerülő problémákat megoldani a legjobb tudásom szerint, illetve a közösségre negatívan ható játékosokat kiszűrni, jobb útra téríteni, legvégső esetben szankcionálni az adott személyt. Ez egy játék, ezért nem szabad(na) egymással lekezelően bánni, bántani a másik személyt.
Szeretnék ismételten segíteni a playereknek, mivel nagyon élveztem az adminisztrátori tevékenységet űzni, sok új és kedves embert ismertem meg akkoriban ennek köszönhetően. Talán ez a főbb motivációm is.
Szeretnék ismételten segíteni a playereknek, mivel nagyon élveztem az adminisztrátori tevékenységet űzni, sok új és kedves embert ismertem meg akkoriban ennek köszönhetően. Talán ez a főbb motivációm is.
Az adminsegéd fő feladatai…
a magasabb adminisztrátoroktól való tanulás, a játékosok jobb játékélményének elősegítése a kérdéseik megválaszolásával. Úgy gondolom egy adminsegédnek ebben a szakaszban van lehetősége bizonyítani, a playerekkel jó kapcsolatot kialakítani és a csapattagokkal megismerkedni.
Végszó
Köszönöm, hogy elolvastad lapomat!
Amennyiben hibát tapasztaltál benne, vagy kérdésed, véleményed lenne rólam kérlek tedd meg azt itt, vagy privát üzenet formájában!
Amennyiben hibát tapasztaltál benne, vagy kérdésed, véleményed lenne rólam kérlek tedd meg azt itt, vagy privát üzenet formájában!