[AS jelentkezés] blockhander

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

blockhander

Újonc
Játékos
Üzenetek:2

logo.png

[br]
[AS jelentkezés] blockhander

[br][br]
Ki is vagyok én?

Én Dominik vagyok egy átlagos 14 éves srác, aki szabadidejében általában RP-zik, streamel, vagy mind a kettőt egyszerre. Kicsit félénk, visszahúzódó típus vagyok, de próbálom ezeket a nehézségeket leküzdeni. RP "karrieremet" még az MTA-ban kezdtem el, de annyira nem tudott még akkor lekötni, ezért abbahagytam egy kis időre. 1 éve ujra elkezdett érdekelni a GTA RP, de előszőr a voice rp szerverek felé mentem el. Sok szervert megjártam, játszottam NF-en, AnonymRP-n, és még több kisebb szerveren is. Kisebb szervereken voltam leader, al-leader. 4 hónapja egy saját szerver fejlesztésébe fogtam, amelyet különböző okok miatt az utóbbi pár hétben bezártam. A szerver fejlődését már jó ideje figyeltem. Körülbelül 2 hete játszok a szerveren, és eddig úgy gondolom ez az egyik legjobb, legegyedibb GTA V RP szerver. A szerverbe már beleöltem majdnem 50 órát. 

[br][br]
Miért szeretnék jelentkezni?

Szeretnék segíteni az új játékosoknak, és úgy érzem, hogy az RP tapasztalatommal a kezdő játékosok számára olyan példát tudnék mutatni, amellyel azok is kipróbálnák a szervert, akik a szerver text rp része miatt tántorodnak el.

[br][br]
Szerintem milyen egy jó adminsegéd?

Mindenféleképpen aktív, kedves és segítőkész. Ismeri a szabályzatot, és a játékosokat ösztönzi azoknak a betartására. Az sose árt, ha valaki jófej a játékosokkal, de ha kell legyen kemény is. Próbálja megkeresni a közös hangot a játékosokkal, adminokkal, ezzel egy kisebb kapocsként szolgalva.

[br][br]
Aktivitás

A szerveren általában 3-4 órát szoktam eltölteni, általában este vagy ejszaka, de előfordúl az is hogy reggel vagy délelött is megtalálható vagyok. Amikor elvetemültebb állapotomban vagyok, simán megeshet hogy akár 10+ órát is fent vagyok, de ez nem mindig van.
A szerveren még frakció tagja nem vagyok sajnos.

[br][br]
Elérhetőség

Discord: blockhander#0418

[br][br]
Végszó

Köszönöm hogy végigolvastad, próbáltam a lehető legjobban összeszedni a gondolataimat, ha bármilyen észrevételed van, írd meg ide kommentben. Sziasztok!

Nyikolaj Vaszilijev

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:105
Szia! Szerintem kicsit kevés lett a lap. Meg (szerintem) 30 óra nem elég arra, hogy kitapasztald a szervert. Ha még játszol egy kicsit a szerveren és kibővíted a lapot akkor jó lesz.

Perecz

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
+rep szerintem egy esélyt mindenféle képpen megér rendesen fogalmazott össze volt szedve minden én támogatom

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
[foadmin]Kedves blockhander!

Köszönjük a jelentkezésedet. Sajnálattal kell közölnöm, hogy a pályázatod elutasításra került.
Tudjuk, hogy a pályázat megírása sok energiát igényel és, hogy a pályázók bíznak a pozitív ítélésben.

A pályázatok elbírálásakor gyakran apróságok döntik el annak sorsát, ezért különösen sajnálom, hogy nem tudok kedvezőbb választ adni.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó