Üzenetek:289
Magamról
Sziasztok, Bencének hívnak, jelenleg 19 éves. Tavaly fejeztem be a középiskolát, ahol informatikusnak tanultam. Jelenleg keresem magamat a nagyvilágban, így most az időm nagy részét itthon töltöm.
A szerveren eltöltött időm
2021 márciusában regisztráltam be a szerverre, egy barátom ajánlotta a oneRP-t, mondhatni azóta folyamatosan játszok a szerveren. Persze voltak kisebb kihagyások IRL problémák miatt. Jelenleg 128.000 perccel rendelkezek a szerveren, többször megfordultam illegális és legális frakciókban is. (BCFMD, Fuego, Cartel De Sinaloa, LSPD)
Tapasztalataim
2014-2015 környékén csöppentem bele az RP világába, elsőnek MTA szerveren kezdtem a pályafutásom, pontosabban SeeMTA-n. MTA-n egy olyan bő 3-4 évet játszottam aktívan, amit kisebb - nagyobb kihagyások követtek. Ott is többször voltam Ideiglenes adminsegéd, illetve itt a oneRP szerverén is többször volt lehetőségem IDG-ként megpróbáltatni magam.
Miért szeretnék AS lenni? - Aktivitás
Úgy gondolom, hogy ebben az egy évben annyira megismertem a szervert, hogy kellően tudjak segíteni a játékosoknak. Szeretek segíteni másokon, elég aktívnak mondanám magam, mivel jelenleg a napjaim nagyobb részét itthon töltöm.
Pozitív és negatív tulajdonságaim
Erősségeim:
- segítőkésznek és terhelhetőnek gondolom magam
- tudok és szeretek csapatban dolgozni
- gyorsan tanulok
- türelmes vagyok
Gyengeségeim:
- könnyen ellustulok
- káromkodó típus vagyok, ha olyan a kedvem vagy ideges vagyok
- szóban elsőnek egy idegen társaságban inkább visszahúzódó vagyok, mint hogy nagyon beszédes.
- kissé szétszórt vagyok