[AS Jelentkezés] Baka

Baka

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:201
Hanna Ramirez
Keresztnév: Viktor
Életkor: 23

Aktivitás: Hát az aktivitasom függ a munkabeosztásom határozza meg, de hétköznap 2-4 órát vagyok szerón hétvégén kicsit többet 4-6 óra.

A szervert annó még Jeffry videóból ismertem meg, de akkor vagy 2-3 napot játszottam szereon, mert még gyenge gépem volt majd 2021 augusztus elején visszatértem és akkor egyfolytában szerver ideiglenes bezárásig nyomtam. Aztán amikor 2022 májusába nyílt újra már izgatottan vártam. Majd 22 tavasza óta folyamatosan játszok pár nap kihagyás kivételével.

Adminisztrációs tapasztalataim nincsenek szóval teljesen 0 km-es vagyok ilyen téren, de ha valami nagyon érdekel akkor gyorsan tanulok.

Jelentkezésem fő oka az, hogy szeretném az adminok dolgát könnyíteni és nekik is esélyt adni az RP-zésre azáltal, hogy kisebb ügyekkel kereshetnek engem a játékosok.

Azért lennék jó választás, mert maga a munkámból adódóan szeretek és tudok is csapatban dolgozni. A szerveren lévő rendszereket ismerem aránylag (itt a teljesen új rendszer képes kivételt egy példará rendvédelemnél az új traffi), mert megfordultam pár frakcióban az idők alatt.

Pár random tény:
- Miskolc mellett lakok és ott is dolgozok
- EÜ-ben dolgozok
- Rock zene párti vagyok külföldieknél ellenbe magyarban kb mindent meg hallgatok
- RP-zni már többször neki kezdtem, de GTA San Adreas alapú szervereknél valahogy nem fogott meg valamiért

Erősségeim közé sorolnám a nagy enpátiámat, szabálykövetést és jó humoromat.
Gyengeségem pedig szeretem a dolgokat az utolsó pillanatra hagyni, sokat agyalok egy döntésen valamint hajlamos vagyok pár döntést megbánni.

U.I.:Adok még a jelentkezésen még egy esélyt ❤️
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó