[AS Jelentkezés] Anastasia Volkova

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Ookami87

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:79
Üdv!
Emese vagyok, 36 éves. Keszthelyen Zala megyében lakom. Jelenleg nem dolgozom, így elég sok szabadidőm van. Ezt az időt általában főleg a ház körüli teendőkkel, tv-zéssel és a kiskutyámmal való sétával, valamint számítógépezéssel töltöm.
Párommal szoktam első sorban mostanában game-elni, első sorban RP-zni . Jelenleg a szerveren több mint 130ezer perccel rendelkezem, megjártam sok frakciót és sok ismerősre tettem szert ez alatt az idő alatt.

Hogyan ismertem meg a szervert? :
Mikor elkezdtem RP-zni, akkor először ezt Onerp Voice szerverén kezdtem és egészen annak bezárásáig ott játszottam. Ott megismertem Makót és Matteo-t valamint még rajtuk kívül sok embert akikkel nagyon jó barátságba kerültem, és az ő sugallatukra jöttem át 2022. május környékén textre. Itt azóta játszom kisebb nagyobb megszakításokkal. Itt több legál és illegál frakcióban fordultam meg, Köztük a régi LSFMD-ben és az East Customs Garage-ban is .

Adminsegédi valamint Admin tapasztalataim:

Onerp mind két ( voice és text ) szerverén is volt lehetőségem az Adminsegéd csapat tagjaként tevékenykedni, Összesen kb fél éves tapasztalatom van, ez alatt az idő alattigyekeztem megkönnyíteni a szerveren a játékosok boldogulását valamint az adminok munkáját. Tisztában vagyok azzal, hogy az akkori munkám alatt vétettem hibákat, de ezeken a hibákon változtattam.

Miért szeretnék az admincsapatba jelentkezni? :

Egyrészt mert érzem magamban azt az affinitást amivel egy adminsegédnek jelentkeznie kell, fontosnak tartom a játékosok segítését, valamint az adminok munkájának egyszerűbbé tételét! Szeretnék a szerveren dolgozó adminsegédi csapat tagja lenni, véleményem szerint képes vagyok a feladatkör ellátására.

Miért lennék alkalmas a feladatra? :

Kitartónak tartom magam, és szeretek segíteni másokon, tudom ez sablonszövegnek hangzik de így van. Megbízható embernek tartom magam, és jól kijövök nagyjából mindenkivel. Imádok beszélgetni ez által megismerni másokat , és úgy gondolom ez a fajta nyitottság is fontos az Adminsegéd feladatkörében. A szituációkban igyekszem amennyire lehet a legjobb döntéseket hozni, úgy, hogy mindegyik fél elégedett legyen. Mivel sok időm van jelenleg így viszonylag sokat tudnék a feladatommal foglalkozni.

Milyen csapatjátékos vagyok? :

Véleményem szerint jól tudok együtt dolgozni másokkal, ezt azok akikkel már voltam egy frakcióban meg tudják erősíteni. Szeretek ötletelni és szervezni.

Negatív tulajdonságaim:
- Néha szétszórt vagyok és kapkodok
-Feledékeny is vagyok, de emiatt általában felírok mindent
- Előfordul hogy nem vagyok annyira türelmes, de törekszem mindig nyugodt maradni.

Pozitív tulajdonságaim:
-Őszinte vagyok.
-Kedves és vidám embernek tartom magam.
-Megbízható embernek tartom magam.

Rövid megjegyzés a végére :) :

Köszönöm, azoknak, akik elolvassák a lapomat. Tisztában vagyok azzal, hogy ez már a sokadik jelentkezési kísérletem, de én kitartó vagyok. Szerintem ez értékelendő :)

Morningstar

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:561
.
[m]Kedves @Ookami87!

Sajnálattal értesítelek téged, hogy az adminisztrátor csapat véleménye, de leginkább az én mérlegelésem alapján a jelentkezési lapod elutasításra került!
Köszönjük, hogy a lapba időt és energiát fektettél, de ez most sajnos nem sikerült.[/m]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó