Antonia Heyner --> Claude

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Vörös

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:48
Antonia Heyner
unban.png

Név: ( Antonia Heyner )
Adminisztrátor neve: ( Claude )
Indok: ( Utolsó esély eljátszva )
Tiltás időpontja: ( 2023-06-08 )
Meddig tart a ban: ( Végleges kitiltás )
Hányszor voltál tiltva a szerverről: ( Két alkalommal voltam kitíltva. )
Miért kérsz unbant: ( Első sorban többesszámba írom meg a kérelmet, persze tudom, hogy Klód járt el, de csak azért, mert betartatta úgymond az egyezményes szabályzatot, irányelvet, amit a szerver közössége tart. Első sorban, azért nem is írtam eddig UB kérelmet, hogy arányosan egyfajta büntetésképp pihentettem még a dolgot, de úgy látom, most talán ideje van egy kérelemnek. Azért tartom alkalmasnak magam arra, hogy UB-t kaphassak, mert viselkedésembe és hozzáállásomba pozitív változás tapasztalható, mint a rég-múlthoz, mint a nem-rég-múlthoz.

Míg régen a közösség ellen követtem el mondhatni nyilt bomlasztást, játékélményük elrontásával, jelenleg inkább egyfajta etikai iránytű hiányzott, bár ugye a múltból adódóan én megtettem valamennyi előkészületet, hogy a szabályok között tartsam magam, azonban ezek nem voltak elegek. Ezt egy hibának tarthatom, de az elmúlt időszakban levő tevékenységem nem arra ad következtetést, hogy értéktelenül, igazából csak a "slotot foglalnám" a szerveren. Vannak és voltak terveim is, nagyon régóta játszok ebbe a műfajba, és megkedveltem ahhoz a szervert, még ha egy két dologban nem is feltétlen értettünk egyet, de itt akarjam folytatni a játékot. )
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: ( Vonalasabban követném a szabályzatot, még ha úgy érzem, hogy a saját szituációm rovására is menne. )
Összességében jogosnak érzed a tiltást: ( Teljes mértékben, nagyon sajnálom amit tettem. )

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó