Amer--Lázár

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

bence7848

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
unban.png

Név: Amer Al Moustafa
Adminisztrator neve: Lázár,Limonium
Indok: Adminszidás, OOC rádió
Tiltás időpontja: 2020-10-20
Meddig tart a ban: Perma
Hányszor voltál tiltva a szerverről: https://imgur.com/a/esbdctB

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Szeretnék visszamenni,és rpzni.Egyik jó barátom a Solntsevskaya Bratva leaderje.(@sSoZzz) Annyit tudni kell,hogy seemta lv-n csinálta az olasz fk-t amiben másfél évet töltöttem el a keze alatt. Szóval egy kis tapasztalatom van,az illegálban.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem használnám a rádiót ooc kénet,meg figyelnék a megnyilvánulásomra.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: 80%ban igen.Viszont egy csúnya szó hangzott el tudomásom szerin,és nem ellene irányult. Tudomásom szerint beszorultam egy sziklához ,és írtam adminnak,nem szedett ki(jogosan) ,és rádión mondtam olyat,hogy nem szed ki az admin,g..i. Ez a csúnya szó nem ellene írányult,hanem ilyen tóldalék. 

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
Helló, ugyan régen volt, de máig emlékszem a történtekre. Vagy 7-8 percen keresztül dőlt belőletek az OOC rádiózás és a hülyeség-- pár helyen olyan is történt ami meggondolatlan volt.

Ez a csúnya szó nem ellene írányult,hanem ilyen tóldalék.
Én nem tudom manapság mi a divat ilyen "toldalék" téren, de egyre jobban kezdünk átvenni idióta szokásokat, amit minél hamarabb el kéne felejteni. Komolyan gondolod te itt a játék színvonalat és hajlandó lennél normálisan játszani? Mert amit reprodukáltál az valahol a béka sejhajánál is lentebb van.
Mindenesetre nem én fogok dönteni az ügyről, hanem az egyik általad és címben is idézett Főadmin.

bence7848

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
Komolyan gondolod te itt a játék színvonalat és hajlandó lennél normálisan játszani?

Természetesen komolyan gondolom.Volt egy kis elcsúszás,de remélem,hogy itt is szép időt eltölthetek illegálba.Régi leaderemmel/barátommal egy fk-ban,amit másik szerveren is másfél évig csináltuk.

Lazar0200

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:220
Te "kis elcsúszásnak", illetve 80% jogosságnak neveznéd azt, hogy 10 percen át OOC Voice rádióztatok, amit ráadásul még Adminszidásra is használtatok? A fél adminteam hallgatta végig a kis morning show-tokat.
Pumát konkrétan le g*ciztétek, JA hogy az csak "toldalék" volt? Ja hogyne. Ne szórakozzunk már.

[foadmin]Elutasítva. Nem is érdemes újra próbálkozni az unban-al.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó