Alkohol főzés.

Altos123

Kritikus
Játékos
Üzenetek:271
Mishel Molina

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Khira Love / andyhawk1998 «

Ötleted leírása

» Alkohol főzés fejlesztése. A szerveren kettő féle lehetőség van alkohol készítésre. A borászat és moonshine főzés. Moonshine főzés ha az ember végzi 1-s fokozatón amikor elvileg a legkisebb az esélye a pd bejelzésére nekem mindig bejelzett. Lehet csak az én mázlimra. Ha 3-s fokozaton csinálja az ember akkor is mindig be jelez legalább is tudtom szerint. Így ez nagyon rizikós és nem igen lehet csinálni a szerveren. Borászatra kitérve ott meg eléggé hamar romlanak a dolgok és vagy nehéz javításhoz anyagot szerezni vagy ha van akkor meg vagy nem éri meg vagy kevés van. Erre bejött lehet pp-t venni ami megvallva az őszintét semmi féle kép nem éri megvenni. Így az ötletem következő lenne. Új legális alkoholok főzésének behozatala amit lepárlóba lehetne megcsinálni és műanyag hordóba. Ez azért érné meg jobban mert kevesebb javítási alapanyag kell hozzá és legális. Ez kevesebbet érne mint az illegális változata. Ezt akár lehetne bővíteni plusz alap munkával ahonnan az adott termények beszerezhetőek lehetnének. Pl krumpli és vodka főzés. Vagy kukorica és Whisky. Az ötletem kitérne a borászatra is. Szerintem eléggé furcsa egy érlelés után javítani kell a hordót. Ezen lehetne változtatni, hogy tovább bírja pl mint a műanyag hordó amivel olyan 10 adagot lehet legyártani javítás nélkül. A borászat mellé még egy javaslat a javítási alapanyagok mellett, hogyha rendelkezel saját pincével ott is lehessen bort csinálni. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Szerintem ez a kis bővítés fel lendíteni azt a rendszert amit nagyon kevesen használnak manapság és jobban ki lenne használva a script. Akinek nem tetszik az ötletem mert nyilván lesz olyan az ha lehet fejtse ki mért nem tetszik. Akinek meg tetszik annak mért. Egyéb ötleteket mivel lehetne még jobb a kis ötlet ne tartsd magadban. «

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,032
-
milyen érdekes lenne, ha egy elfogyasztott mennyiség után átkapcsolna a karakterre egy valamilyen NPC irányítás
Most is vannak bent emiatt funkciók. Például ha ittas a karaktered, akkor vezetés közben random félrerántja a kormányt vagy elesik séta közben, etc.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó