Üzenetek:79
Jackson Roux
Név: Aliz Zahara Monter
Adminisztrátor neve: Csirmász
Indok: OOC hazugság, Admin félrevezetése.
Tiltás időpontja: 2026.02.26 - 21:49:04
Meddig tart a ban:Perma
Miért lettél kitiltva:
Egy olyan RP-s helyzetbe keveredtem, ahol egy autórablás utáni üldözés zajlott, de én nem voltam a rablás résztvevője. A karakterem akkoriban az egyik érintett személy IC párja volt.
A történtek idején a Kocka parkhoz értem, ahol azt láttam, hogy az egyik szereplő (Abraham King) kiszáll az autóból és le van sokkolva. Akkor még nem vettem észre, hogy teljes arcot takaró símaszkot viselt. Ennek ellenére, miután később ránéztem a logokra és összeraktam, hogy ki lehetett az elkövető, hibásan a rendőrséghez fordultam azzal az információval, hogy tudom, ki volt az illető. Utólag belátom, hogy ez hiba volt, és nem kellett volna így eljárnom, mivel ezzel OOC információt használtam fel IC helyzetben.
A rendőrségi RP kihallgatás során tovább folytatódott az ügy. Közben Csirmász is megérkezett és kérdéseket tett fel. Akkor még bizonytalan voltam a történtekkel kapcsolatban, ezért azt mondtam, hogy az elkövetőn nem teljes arcot takaró maszk volt, hanem csak egy bandana. Később azonban az illetékes által eljuttatott bizonyíték (screenshot) egyértelműen igazolta, hogy Abraham King teljes arcot takaró maszkot viselt.
A történtek következtében először AJ-t kaptam, amely később BAN-ra módosult az új információk alapján.
Szeretném kérni az ügyem felülvizsgálatát. Elismerem, hogy hibáztam az információk kezelésében és abban, hogy OOC tudást IC helyzetbe kevertem, de nem volt szándékos a szabályszegés, és nem célom mások játékélményének rontása. A jövőben sokkal körültekintőbben fogok eljárni ilyen helyzetekben.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Sokkal jobban odafigyelnék a többi játékosra, és nem kizárólag a logokra támaszkodnék a helyzetek megítélésénél. Emellett a jövőben kerülni fogom, hogy játék közben cigarettázás elvonja a figyelmemet, és igyekszem teljesen a szerepjátékra koncentrálni.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: 100%-ban jogosnak tartom a döntést. Ezúton szeretnék elnézést kérni minden érintettől, amiért egy ilyen kellemetlen helyzetet okoztam Abraham számára, és ezzel mások játékélményét is befolyásoltam.