Alexander Kellner - Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Jerry

Újonc
Játékos
Üzenetek:10
unban.png

Név: Alexander Kellner
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: Ban kéregetés
Tiltás időpontja: 2021.07.06
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Eddig még nem voltam egyszer sem

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Mivel hirtelen felindulásból kértem ezért eléggé megbántam
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Mindig átgondoltan cselekednék
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,427
-
Szia Clay!

Ha nem haragszol akkor bővítem az indokokat, hogy miért is lettél kitiltva a szerverről pontosan: Ban kéregetés, FUN, NonRP, OOC stílus

Illetve kiemelnék pár sort az akkori OOC chatből és PM-ből, melyek tőled hangoztak el:

- [12:58:19] Alexander Kellner: (( maradj már csöndbe christina hozzád most ki pofázott? ))
- [13:00:06] Alexander Kellner: (( ha bannolnak bannolnak ez egy reteks játék nem vagyok ilyen zoey gorki féle ember aki itt éli az életét és napi 24 órából 18-at fentva ))

[13:01:59] PM: Alexander Kellner [ID: 3]: bant mikor kapok ?
[13:02:28] PM: Alexander Kellner [ID: 3]: adhatsz igazából már eleget afkoltam jailt ennyi időm nincsú

Kicsit több, mint 10.000 perc alatt rengeteg jail-t és figyelmeztetést szedtél össze - ezeket több esetben Fun és OOC stílus miatt kaptad.

Mi a garancia arra, hogyha visszaengedlek a szerverre akkor más mentalitással fogsz hozzáállni a dolgokhoz és betartod a szerverszabályzatot?

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,427
-
[foadmin]Egyelőre még korainak érzem ezt a kérelmet, azonban nem zárkózok el attól, hogy a jövőben írj egy újat, amiben részletesebben megfogalmazod, hogy miért is szeretnél a szerveren játszani és min változtatnál.

Elutasítva![/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó