Jogos Alejandra Medina - Sergey Stanislav

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

web11hoyer

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:140
Alejandra Medina
panaszkonyvj.png

Neved: Alejandra Medina
Játékos(ok) neve: Sergey Stanislav
Panasz oka: NonRP / Alacsony minőségű szerepjáték
Panasz kifejtése: Autóker rablás volt, amikor Sergey után fordultunk az egységgel. Hosszas üldözés után egy útdomborulat megdobta a járművet, majd körülbelül három-négyszer átfordult, ami után a valóságban az autó vagy totálkárra ment volna, vagy a vezető sérül meg annyira, hogy nem tudja folytatni a menekülést. Ezt annyival letudta, hogy "kissé odaveri a jobb kezét a kormányba valamine beveri a mellkasát". RP-zett még egy olyan sort, hogy "hangosan felkiált, megrázza magát, majd kissé bizonytalanul de továbbhajt. " Olyannyira bizonytalan volt, hogy éppen ugyan úgy, ha nem jobban menekült, mint azelőtt.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://medal.tv/games/gta-v/clips/mJhvgmiAfn3RpKsb3?invite=cr-MSxoNG4sNTMzOTkwMDA4
n3ntJzt.png

Megjegyzés: MEGJEGYZÉS

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:864
Leighton Dowler
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok.

Én fogom bírálni a panaszt.
Sergeynek 24 órája van kommentálni a helyzetét.

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:109
Hali. Nálam megpördültem ugyan párszor a levegőbe, de nem vertem konkrétan közbe annyira oda az autót, hogy azáltal komolyabb sérüléseket tudtam volna szerezni, az autó is alig sérült.Lehet nálatok ez másképp nézett ki, de nálam nem, az tény hogy a levegőbe ugyan megpördültem párszor, de talán közben csak egyszer érte egy közepes behatás az autóm orrát, ezért nem RP-ztem komolyabb sorokat. Szerintem ettől függetlenül végig normálisan menekültem, kerülve az ütközéseket. Viszont akkor ezentúl énis szorgosan fogom nyitni a PK-kat a szép kis Derby-k miatt amit a PD sokszor indokolatlanul elkövet, arról nem is beszélve hogy nem egyszer fordul elő hogy nagyobb sebességgel ütöttök el embert, úgy hogy előtte mi se nem lövünk, se nem veszélyeztetünk titeket.

Utoljára szerkesztve:

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Leighton Dowler
Van videó bármelyikőtök részéről ami az esethez köthető?

Viszont akkor ezentúl énis szorgosan fogom nyitni a PK-kat
Eddig is meg volt rá az esély. Nem releváns információ a PK során, szóval az ehhez hasonló kommenteket az egész PK alatt mellőzzétek.

edit: vak vagyok, bocsánat.

Utoljára szerkesztve:

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Leighton Dowler
Adminisztrátor hozzászólás

Ennek és a videónak a fényében, nem sok jót bírok írni.
Előljáróban; néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Ha te a szabálysértést nem jelented valami oknál fogva, már szabályt sértesz. Nem kell felháborodni mert rád mertek nyitni, minden játékosnak nyitott és adott a lehetőség. De ezt már túl sokszor mondtuk el. Ne egy teljesen más ügy alatt dobálózzunk ilyenekkel.

Mivel a videóban tisztán látszik - bárhogyan nézzük -, ez minden volt csak kis borulás nem. Attól, hogy ez egy autókerrabláson történt, senkit sem jogosít fel arra hogy folytatni kell az utat. Ilyen helyzetekben normális keretek között fel kell adni azt. Még ha buksz is.
Ennek tanulságára, és ékes példájából kifolyólag, hogy kevesebb ilyen legyen a terítéken Sergey Stanislav 60 perc adminjailt fog kapni irreális közlekedés indokkal.

A panasz jogos.

(A szankció kiosztására más admint kell megkérjek, hisz legközelebb csak kedden tudok a szerverre kerülni.)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó