Ajtózárás járó motornál

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:503
Hector

qh62gjT.png

Járművekkel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Hector «

Ötleted leírása

» Mivel sokesetben járó motorral hagyjuk ott autóinkat, míg kiszaladunk boltba, vagy bármi más egyéb dolgot csinálunk, amíg jár a motor, addig a kulcs az autóban van, ergo nem tudnánk fizikailag bezárni. Ennek módosítására született az ötlet. Lévén autófeltörés nincs a szerveren, így is kisebb lehetőséget nyitni az esetleges autólopásra, ebből adódóan pedig plusz RP-re is, akár. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Várom a pro-kontra érveket, mindenkitől. Remélem, ez az ötlet nem megy el teljesen másfelé, mint amire hivatott lenne. :) «

Poqu

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:638
Maurizio Mancini
Ott van az autókereskedés, ahonnan lehet autót lopni, de az sincs kihasználva. Nem támogatom!

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Én erre csak azt tudom mondani, hogy kívánom lopják el a te kocsid. Én sem támogatom. Ritka alkalmak egyikén egyet kell értsek @Poqu -val.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:503
Hector
Ott van az autókereskedés, ahonnan lehet autót lopni, de az sincs kihasználva. Nem támogatom!
Én konkértan nem mehetek oda. :D Hidd el, kihasználnám én, minden nap, minden percében. De nem lehet. Hiába szereti a karakterem a gyors kocsikat, meg az izgalmakat. #idonthavekaraktertörténet

Én erre csak azt tudom mondani, hogy kívánom lopják el a te kocsid. Én sem támogatom. Ritka alkalmak egyikén egyet kell értsek @Poqu -val.
Próbálkoztak már vele, nagy gáz, stb. Az autót letudod követni a Home panelban. Plusz RPként tekints rá, ha gondolod. :)

Diló

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:90
Mark Damon
A rendorkocsikat jaro motorral kell hagynunk, hogy a villogok es a lampak miatt ne meruljon le az aksi. Ugy erzem, hogy ebbol csak az lesz, hogy mindenki rendorautokat fog lopkodni emiatt, mivel nem tudjuk bezarni oket.
Nem tamogatom!

Viszont magat az autofeltorest, mint scriptet tudnam tamogatni. (Autokereskedest is jobban ki lehetne hasznalni)

jadengod.

💫✨
Játékos
Üzenetek:266
austin_bennett
A smartkey egy elég hasznos funkció, ami már a 2007-es priusomba is jelen van. Így a ,, amíg jár a motor, addig a kulcs az autóban van, ergo nem tudnánk fizikailag bezárni. " állításod valamilyen mértékben rossz a vélményem szerint.

edit: Jobb esetbe egy plussz tuningnak tudnám elképzelni a smartkey lehetőségét.

Sanyi

cogito ergo sum
Játékos
Üzenetek:190
Eugene Miller
Szia!

Sok modernebb autóban már nem kulcsot használnak, hanem kártyát, vagy mini távirányítót, ami érzékeli a távolságot az autótól. De régebbi modellekben egyébként gyújtás mellett is ki lehetett húzni a kulcsot.

Az autófeltörés, mint ötlet az jó, de én például aggódnék azon, hogy nem-e esnénk át a ló túloldalára. Lásd: feltörök egy autót, megyek vele 100 métert, megtetszik jobban egy másik, és azt is feltöröm. Ez tökéletesen átadná a GTA hangulatot.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,206
-
Head of Staff hozzászólás
Nem tervezünk ilyet, több okból. Az egyik a villogók miatti akksi merülés, másik pedig amit @Sanyi írt, hogy fejetlenség lenne a lopkodásból.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó