Aiko Veiga pénzvisszaigénylése.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

D3L0R14N3

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
Zeno Camavinga
zHGydWn.png

InGame neved és Discord azonosítód:
Aiko Veiga - nauvreale

Problémád / kérdésed / kérésed kifejtése:
Volt egy olyan problémám, hogy indítottam egy illegális küldest, ami egy Jester RR ellopása volt. Elkezdtem, de először elszúrtam így vissza kellett mennem venni még reteszelőt. Időközben be kellett mennem a bankba, hogy tudjak még venni reteszelőt, és mikor megjártam beültem a kocsiba és valaki odaszaladt hozzám, én reflekszből megnyomtam a 0-t, hogy leeresszem az ablakot, és mint kiderült meglocsolni jött az illető. Viszont mivel meg volt nyitva az ablak lehúzó ui és jött a locsolás is, így teljesen rám fagyott a UI ezért nem maradt más választásom, mint relogolni. Meg is történt a relog, aztán visszajöttem a szerverre, pótoltam a reteszelőt és megnéztem, hogy folyik-e még a küldetés, vagy újat kell indítanom. Még folyt az aktuális, ezért folytattam azt. Visszementem a kocsiért, hogy ismét feltörjem a zárat ami ezúttal már sikerült is, majd aztán elkezdetem keresgélni a térképen, hogy hová kell vinni. Erre azonban nem volt találat. Se ikonnal, se végig lapozva az összes blipet, viszont az Airsoft blipjénél nem írt semmit ezért azt gondoltam, hogy oda kell és akkor nem volt eszemben még az se, hogy egyáltalán létezik Airsoft különösen úgy, hogy volt már olyan illegális küldetés amit a közelbe kellett befejezni. Odaértem a bliphez és akkor jöttem rá, hogy ez az Airsoft helyszíne, ezért írtam Klaudiának egy PM-et, hátha tudja hol kell leadni a lopott járművet. Ekkor tudtam meg tőle, hogy sajnos ezt ő se látja. Azt javasolta, hogy kérdezzem meg valamelyik frakciótársam, hogy hová vigyem de nem volt fent senki rajtam kívül így ez se tudta a próblémát megoldani, és a PM-ek közben lejárt a küldetés, így Klaudia azt javasolta, hogy nyissak egy topicot. Mindazonáltal Klaudiának innen is nagyon szépen köszönöm a segítséget 😁 és bízom abban, hogy a rendelkezésre álló logok és képek kellőképp alá tudnak támasztani. A pontos összeget nem tudom, hogy mennyit adtak volna az autóért, viszont az gyakorlatilag garantált, hogy ha nem kell keresgélnem vagy PM-elgetnem, akkor sikerült volna a küldetés.

Megjegyzés:
LOG a visszacsatlakozás utántól (ekkor már folyt a küldetés):
kinyitotta egy jármű ajtaját. ((35212))
*** Aiko Veiga beindított egy járművet.
*** Aiko Veiga becsatolja a biztonsági övet.
*** Aiko Veiga kiengedi a jármű kézifékét.
*** Aiko Veiga bezárta egy jármű ajtaját. ((35212))
[INFO-success] A vásárlást sikeresen befejezted!
*** Hannah Miller leállított egy járművet.
*** Hannah Miller behúzza a jármű kézifékét.
*** Hannah Miller bezárta egy jármű ajtaját. ((32671))
*** Aiko Veiga kinyitotta egy jármű ajtaját. ((35212))
Hannah Miller mondja: Csá.
Aiko Veiga mondja: Helló.
*** Aiko Veiga elővesz egy telefont. (Fehér színű iFruit)
WebSocket client connected
[INFO-error] A frakciód már visz éppen egy illegális küldetést!
[phone] WebSocket closed by client.
*** Aiko Veiga eltesz egy telefont.
[LS Car Center] LS Car Center - 55829261

Autófelvásárlás-Eladás
*** Aiko Veiga leállított egy járművet.
*** Aiko Veiga behúzza a jármű kézifékét.
*** Aiko Veiga bezárta egy jármű ajtaját. ((35212))
*** Aiko Veiga felvesz egy maszkot.
[INFO-success] Felvettél egy maszkot.
*** Aiko Veiga felvesz egy Fekete szövet kesztyűt.
[INFO-info] !{red}Morningstar!{white} adminisztrátori szolgálatba lépett! (/pm 3)
[Jármű ajtajának a feltörése] Aiko Veiga elkezdte feltörni az egyik jármű ajtaját.
*** Aiko Veiga elkezdi feltörni az ajtó zárát.
[INFO-info] Most vidd el a lopott verdát a kijelölt pontra!
[INFO-success] A jármű feltörése sikeres!
[Jármű ajtajának a feltörése] Aiko Veiga sikeresen kinyitotta az egyik járműnek az ajtajait.
*** Aiko Veiga beindított egy járművet.
[oneRP ] Tempomat beállítva! Hozzáadás/elvétel: NUM + / -
[Barát] Axel Severide barátod feljött a szerverre. ID: 13
*** Az ütközéstől összerázkódik de nem esik baja. [Aiko Veiga]
PM: @Klaudia. [ID: 30]: Szia Klau! Hová kell leadni a lopott autót? Mert kellett egy relog miután rám fagyott egy ui és most se nem mutatja a navi, hogy hová kell, se nem találom a térképen pedig végig mentem mindenen.
[INFO-info] !{red}Fater!{white} adminisztrátori szolgálatba lépett! (/pm 58)
*** Aiko Veiga levesz egy maszkot.
PM: Klaudia. [ID: 30]: Szia. Azt én sem látom, frakciótársaid nem látják esetleg?
PM: @Klaudia. [ID: 30]: Az a baj, hogy nincs fent senki.
[Illegális küldetés] Lejárt az illegális küldetésre kapott idő, így a küldetést megszakítottuk.
PM: @Klaudia. [ID: 30]: Időközben lejárt a küldetés és eltűnt a kocsi.
PM: Klaudia. [ID: 30]: Akkor kérlek vedd vissza és nyiss egy topicot egy főadminnál visszaigényléskor. Vagy várd le a két órát és menj újra.
PM: Klaudia. [ID: 30]: .
[Liveinfader hirdetése]: Legyél te is egy utálatos, senkiházi tartalomgyártó! Csatlakozz a Liveinfader csapatához még ma! https://sites.google.com/view/liveinfader/csatlakozz
[Liveinfader hirdetése]: Van egy jó sztorid aminek nagy ügyet keltenél? Pletykáld el nekünk és mi felkapjuk! Tel.: 69-420-420
[Lifeinvader hirdetése]: Szeretnél egy remek média vállalatnál dolgozni? Értesz a kamerákhoz, vagy van sok jó ötleted? Akkor a te helyed a Lifeinvadernél van! Csatlakozz még ma! Érdeklődni: 44376888
[Lifeinvader hirdetése]: Szeretnéd hírdetni cégedet vagy vállalatod? Vagy egy eseményt hírdetnél? Keress fel minket a Lifeinvader Stúdióban, ahol további tájékoztatást adunk számodra! Vagy keress minket telefonon: 44376888
PM: Klaudia. [ID: 30]: Ha mondasz egy házintit oda tudlak téged gotozni cserébe.
PM: @Klaudia. [ID: 30]: Akkor inkább a kocsimhoz mondom az ID-t. Mert az is most így vagy 10km-re van.
PM: Klaudia. [ID: 30]: Az is jó.
PM: @Klaudia. [ID: 30]: 35212
[INFO-info] !{red}Csirmász!{white} adminisztrátori szolgálatba lépett! (/pm 26)
PM: Klaudia. [ID: 30]: Intézem.
PM: @Klaudia. [ID: 30]: Köszi
PM: Klaudia. [ID: 30]: .
[oneAdmin] Klaudia. magához teleportált!

1775580600442.png
1775580872333.png

Simoon

Fórum Császár
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:217
Milo Berganza
Főadmin hozzászólás
Helló. Frakció kasszára rátettem az 50.000 dollárt ami a küldetésből szármozott volna.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó