T
[Törölt fiók] Fanatic
Vendég
Vendég
Név: Agatha Diaz
Adminisztrátor neve: Bishop
Indok: Utolsó esély eljátszása
Tiltás időpontja: 2022-10-26 19:18:31
Meddig tart a ban: Végleges kitiltás
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ez az első, nem is szeretnék többet gyűjteni belőle.
Miért kérsz unbant: A kitiltás következményei miatt, főleg.. Gondolok itt a barátokra, akikkel a közös tervek mind hamuvá lettek. Az érzés, hogy nem tudom magam mivel lekötni egy kiadós munkanap után. Az egyéb magándolgok, mint a családtól való távolság enyhítésére szolgáló kikapcsolódás hiánya. Hatalmas reality check volt ez, amikor is elvesztettem a kikapcsolódásom, a szórakozásom. Felpofozott az az enter, amit Bishop leütött. "A kincs csak addig kincs, amíg vigyázol rá." - nem vigyáztam rá eléggé, így megfosztottak tőle. Az értékteremtés a RolePlay keretein belül, a barátokkal mindennél többet ér.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Az első és legfontosabb, OOC stílus, szabályok! Semmiképpen sem szeretném elkövetni ismételten a korábbi hiábimat, ami miatt felkerültem abba a kis csoportba, ahol jelenleg is tartózkodom. Nem titkolt szándékom, hogy valamelyest igyekezzek helyrehozni a dolgaimat, melyekkel vagy a szervernek, vagy a játékosközösségnek árottam, bármilyen formátumban is. Továbbra sem mennék el lehajtott fejjel a problémák mellett, amíg a segítséget maximálisan megkapom, ha kérdésem van. (Ahogy eddig is) Semmiképpen sem vezetnék újra frakciót, melyel a szerver életét befolyásolhatnám, amellyel több száz játékos élményét tudnám tönkre tenni. Egy másodpercig sem fordulna meg a fejemben, hogy az autókereskedésben, amelyben használtautókat árulok, vagy parkoltatok, azokban éles lőfegyvereket, valamint egyéb illegális dolgokat tároljak, a volt frakcióm buktatása miatt, melyről a tagok szinte semmit nem tudtak. Derült égből villámcsapás, amely azonnali félelmet váltott ki bennem, hisz elég nagy arzenálról beszélünk, az értékét inkább hanyagolom is, hisz nem ez a fő része. "A pénz csak egy eszköz, hogy jobb autód, csinosabb ruhád, vagy szebb házad legyen. Másra nem való." A frakció oly módú buktatása..Főleg ez volt a kiváltó ok, amiért azt tettem, amit. Bevallom őszintén, hogy amikor eltűntettem a karakteremet (ck) ki is ment a fejemből, hogy kiszedjek onnan mindent és (már) biztonságosan a "helyükre" tegyem (interior).
Ismét szeretnék a közösség, valamint a szerver hasznára lenni (segítségnyújtás, ahol tudok. Szervertesztelői pozíció nyújtotta lehetőség, hogy Legend munkája még precízebb lehessen a visszajelzések alapján.)
Esetleg egy további TS beszélgetésre is nyitott vagyok, ha szeretnétek!
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Maradéktalanul egyetértek a kitiltásommal, ahogy akkor, úgy most sem vonom kétségbe egy adminisztrátor döntését!