Adminsegéd jelentkezés

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

_Shefi_

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:41
Teresa West, Camila Harper
Sziasztok!
Beatrix vagyok, 25 éves. Hamarosan már két éve játszok RolePlay szervereken, ezidő alatt megjártam a SeeMTA és a kisebb MTA szerverek világát is. A GTA V szerverekkel úgy öt éve ismerkedtem meg és azóta is vágytam a játékra. A szerveren már három hónapja aktívan játszom, eleinte keveset de mára már mondhatni a OneRP lett a fő játék a gépemen. Egy három fős baráti társaság egyik tagjaként jöttem, bár már más társaságba kerültem.

Aktivitást érintve napi szinten elérhető vagyok a szerveren, 5-7 de van hogy ennél több órát is jelen vagyok. Sok RP szituációban részt veszek, ezzel is színesítve más playerek és saját magam játékát is.
Adminsegédként már volt alkalmam egy MTA szerveren alkalmatoskodni, név szerint a StrawMTA volt. Későbbiekben a QuantumMTA szerverén főadminként, később szuperadminként alkalmatoskodtam. Kis V3 szerverek voltak, de kitartottam mellettük, ameddig működtek. Szerettem, mert sokat segíthettem a playereknek olyan kérdésekben, amiben nekem is készségesen segítettek, bárhol is kezdtem el játszani.

Szeretem fejleszteni magam az életben, így a játékban is. Keresem a kihívásokat, így szeretnék tenni egy próbát a OneRP adminsegédjei között. Mindenkinek szívesen segítek a tudásomhoz megfelelően. Vannak scriptek, amiket én még annyira nem ismerek, de állok elébe a tanulásnak is.
Szeretek egy jó közösségben játszani, szeretek érdemben részt venni a közösség életében. Türelmes és lojális embernek tartom magam, a rosszabb napjaimon sem más kárára cselekszem. Hibáim közé sorolnám a megfelelési kényszerem, és a túlvállalást. Erősen szeretnék megfelelni a meghatározott feladatom elvégzésével.

Köszönöm a lehetőséget.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:806
-
Főadmin hozzászólás
Kedves @_Shefi_ !
Köszönjük, hogy időt és energiát fektettél a jelentkezési lapodba. Örömmel értesítelek, hogy pozitív bírálatban részesülsz! Keress fel discordon, hogy megbeszéljünk egy időpontot a meghallgatásodra!

Discord elérhetőség: .relay_

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó