[Adminsegéd jelentkezés] #Shay

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Robiiivagyok

Újonc
Játékos
Üzenetek:15
logo.png
Claire Shay jelentkezése Adminsegédnek

Bemutatkozás:

Sziasztok! Török Róbertnek hívnak, jelen pillanatban 19 éves vagyok, de már az ajtó küszöbén állok a 20-nak. Erdélyben élek, ahol az egyetlen amit nem lopnak el, az a villanyszámla… Végzettségemről annyit mondanék, hogy autószerelő vagyok. Már 14 éves korom óta dolgozom, először kamion szerelő voltam egészen 18 éves koromig, aztán egy kis változatosság kedvéért kimentem Angliába. Odakint sok achievementet sikerült elérnem, mint például Csapatvezető egy komolyabb cégnél, Anglia 5. legforgalmasabb kávézójának baristája lenni, küzdeni az év baristája címért, majd a Chelsea football akadémián kapus lenni. Másoknak bánatára, de saját örömömre szolgáljon, hogy utálok kimenni az emberek közé, szóval eme csodálatos virtuális világban élem ki minden vágyam. Már 9 éve húzom az igát az RP világában, melyből az első 2, talán 3 év elég fun alapon telt el. Mai napokban már sokkal inkább úgy érzem, hogy ez a dolog, amit mi Roleplaynek nevezünk, lassan a gyerekké válik, amelynek én vagyok az apja :D Hobbijaim alig vannak az RPzést kivéve, maximum a sakkot és az új FPS játékot, a Valorantot érdemes megneveznem. Két nyelvet is beszélek anyanyelv szinten, mely a Magyar és az Angol lenne. Néhány hónapig szüneteltettem a magyar RP szervereket, a többi nemzetiség RP-jének megismerése érdekében, szóval átmentem egy híres VoiceRP-re, ahol az angolok tevékenykednek. Referencia munkaként nem tudok sok nevesebb szervert megemlíteni, maximum a Fin*-ot, ahol unaloműzésből lettem admin. PP betyárokkal való kivételezés indokjából adtam le az admint, ugyanis nem tudom eltűrni, ha valaki azért jobb, mert PPzett egy hegynyi szart és nyálazni kell a pamacsát érte. Több mint két éve nem voltam Adminjail rabja, csak bannolva, de az is különböző Anti-cheat systemek által, mely később jogtalannak volt bizonyítva

Aktivitásom illetően:

Alváson és evésen kívűl minden időm a szerverre tudnám fordítani. Jelen pillanatban 14k percem van a szerveren, melynek nagyrészét társaimnak köszönhetem, akikkel RPzni tudtam. Amíg nem szerzek valami munkát RL, feltehetőleg 6-7 órát tudok elérhető lenni, a többi játék mellett. Általában bagoly üzemmódban RPzek, mely annyit takar, hogy éjfél után, akár reggel 8-ig fent vagyok a szerveren és valami eldugott sikátorban RPzek valami eddig nem látottat.

Tulajdonságaim:

Erősségeim:
-Széles látószög.
-Korombeliekét túlszárnyaló gonodolkodás menet.
-Gyors reagálás, olykor a legszorultabb helyzetekben is.
-Ragaszkodó vagyok különböző esetekben, amíg látok esélyt.
-Igazságos vagyok minden esetben, bárkiről legyen szó

Gyengéim:
-Amikor a legjobbat próbálom nyújtani és egy olyan szól le, aki semmit nem tett az asztalra.
-Irányítás mániában szenvedek.
-Nem birom a közösségromboló személyiségeket.
-Sosem ütök nyak alá.
-Nem beszélek virágnyelven

Motiváció:

Ahogyan a bemutatkozásban is leírtam, számomra az RP egy olyan szórakozás, aminek már nagyon a felső határait feszegetem. Bár imádok RPzni, nagyon sokszor futok olyan szituációk többségébe, ahol egy tudatlan kezdő vagy a közösséget nem tisztelő játékos elrontja több ember szórakozását, köztük a barátaimét is egyaránt. Úgy érzem elértem azt a szintet, ahol végre taníthatom én az embereket és tovább adhatom, amit egykoron megtanítottak nekem.

Miért én? Mivel tudok többet nyújtani másnál?:

Ez nem olyasmi, amelyet én nekem kell eldöntenem. Bár bevallom, hogy sok dolgot láttam már az RP karrierem alatt, sok helyen megfordultam és sokat tudok, továbbra sem adatott meg a jog, hogy többre ítéljem magam bárkinél. Az egyetlen amivel felvághatok, az az aktivitásom lenne, mely lassan már élettelennek nyilvánít.

Mint adminsegéd, a dolgom:

Válaszolni a játékostársak kérdéseikre, még ha furán, nyakatekerten is van megfogalmazva. Eddigi Ideiglenes Adminsegédkedésem során tapasztaltam érdekes kérdéseket, mely bár megfogott, teljes odaadással kellett válaszolnom, hisz ez volt a dolgom. Hidegvérem nem elveszíteni, hanem továbbra is legjobb képességem szerint megválaszolni a kezdők segélykérését. Nyitva tartani a szemem, ha valami nem lenne a rangban felettem állók perifériájában, majd tájékoztatni őket, esetleges szabályszegés megtörténése előtt/közben.

Szeretném megköszönni a figyelmet, melyet jelentkezésem elolvasására szántatok.

Kuku

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:61
Helló! Shay szerintem megérdemel egy esélyt az adminsegéd posztra, mivel rp közben is mindig a tökéletességre törekszik, illetve segítőkész, pontos és odafigyel a többiekre.

HenryVnS

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:107
Egy esélyt szerintem is megérdemelsz.
Arrogáns vagy sok esetben és néhány tekintetben képtelen a fejlődésre, azonban tény, hogy megfelelő volumenű RP tudással rendelkezel ahhoz, hogy admin légy. Továbbá megvan benned még valami, ami ahhoz kell, hogy admin légy: Pofátlan vagy. Nagyszájú!
Ez kell hozzá, ha kordában tudod tartani! Eddig tulajdonképpen (1 év folyamatos kapcsolattartás és RP mellett) egyszer sem szakadt el nálad a cérna ezt illetően.

Good luck.

Furi

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:187
Ismerlek egy ideje, biztos vagyok benne, hogy megállnád a helyed. Sok sikert kívánok!

Cortez

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:1,102
Nemrég óta ismerlek, de mióta igen, megbizonyosodtam róla, hogy egy remek ember vagy. Többszőr voltál már idg as, és segíted a playereket. Bizos vagyok benne, hogy rendes ASként is megállnád a helyed

krekor

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,293
[foadmin]Kedves #Shay!

Köszönjük a jelentkezésedet. Sajnálattal kell közölnöm, hogy a pályázatod elutasításra került.
Tudjuk, hogy a pályázat megírása sok energiát igényel és, hogy a pályázók bíznak a pozitív ítélésben.

A pályázatok elbírálásakor gyakran apróságok döntik el annak sorsát, ezért különösen sajnálom, hogy nem tudok kedvezőbb választ adni.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó