Üzenetek:22
Adam Pierce
Adam Pierce története
Adam Pierce vagyok és Aspen városából, Coloradoból származom, ahogyan az édesanyám és édesapám is. 1995. április 16-án születtem, három évvel a testvérem előtt. Van egy bárunk, amit szüleim üzemeltetnek. Édesapám 45 éves, édesanyám 42. Nem vagyunk gazdagok, de sosem voltak gondjaink az életben.
A testvéremmel napjainkban már nem igazán beszélünk sajnos, pedig gyerekként mindig ott voltunk egymásnak, számtalan közös élményt szereztünk. Lassan 5-6 éve nem hallottam felőle. Szerencsére ő is elég talpraesett, így nem aggódok miatta nagyon, mindig kihúzta magát a szoros helyzetekből.
A szülővárosban jártam iskolába is amit mondhatni átlagos eredményekkel fejeztem be. Nem voltam igazán jó semmiben, de ez elég volt egy átlagos munkához. Egy irodában ültem volna, ha nem utáltam volna azt az életstílust minden sejtemmel. A változást apámnak köszönhettem akivel minden nyáron felmentünk a hegyekbe egy hétig vadászni. Ő tanított meg a vadászatra, nyomkövetésre, valamint, hogy hogyan kell tisztelettel ölni. Ezen vadászportyáknak köszönhetem, hogy kiskorom óta jól bánok a fegyverrel.
Mivel az iskolában elég nehezen ment a barátkozás és nem volt túl sok minden ami visszatartson, így 18 évesen úgy döntöttem jelentkeztem a seregbe. Be is mentem a toborzóirodába és jelentkeztem tengerészgyalogosnak. Az első pár hónap hihetetlenül nehéz volt, de küzdéssel és megfelelő mennyiségű akaraterővel sikeresen elvégeztem a teszteket [IST, ASVAB, MEPS]. Ezek után még két erőnléti vizsgát kellett teljesítenem [PFT, CFT], mely akadályokat szintén sikerrel vettem. A levizsgázott jelentkezők között benne voltam a legjobb 5%-ban. Ebben az éveben ez 8 embert jelentett.
Mindezek után a sereg keretein belül elvégeztem a szükséges iskolai elvárásokat is és máris a karrierválasztásnál jártam. A döntés egyszerű volt, már meglévő és szerzett képességeim miatt a gyalogságot, azon belül is a felderítő mesterlövész utat választottam [0322 MOS].
A csapatunkat a már jól ismert társaim alkották, akik ugyan úgy az élen végeztek kiválasztáskor. Az ott töltött 11 év alatt testvérekké kovácsolódtunk a küldetések alatt, az életünkkel védtük a másikét. Azonban ahogy mondják, minden jónak vége van egyszer. Sajnos nálunk a véget egy tengerentúli küldetés jelentette.
Részletek egy naplóból:
"Több tíz kilométerre voltunk az ellenséges terület szívében egy kisebb faluban. Kézzel készített agyag és téglaházak egymás hátán, vakfoltok jobbra-balra, lövések nem több mint 500 méterre tőlünk. Ekkor kaptuk az infót fentről, hogy egy informátor szerint 1-1,5 kilóméterre tőlünk van egy [HVT] high value target. Az információk szerint bombagyártás ment a szóban forgó épületben és kivételesen a gyártó is ott volt.
A csapat emelt tempóban megközelítette az épületet és több ponton megkezdtük az épület megfigyelését. Több órán keresztül semmi, a fejesek kezdtek türelmetlenek lenni, egyrészt mert nem kaptak semmi használható infót tőlünk, meg mert az informátor felszívódott. 10-12 óra elteltével fentről kaptuk az utasítást, hogy közelítsük meg az épületet és robbantsuk fel. A csapat információhiány miatt hezitált a parancs végrehajtásával, de nem tudtuk sokáig húzni. Ekkor a semmiből jött egy elfogott rádióadás az informátorunk és egy ismeretlen között, melyben megemlítettek bizonyos mozgolódást az épület körül. Igazuk volt, három személy hagyta el a területet kannákkal a kézben. A vezetésnek ez elég volt, azonnali megemmisítést kaptunk parancsként. Megvártuk míg a három személy visszatért, majd megküldük az épületet egy rakétával. Ekkora robbanást még nem láttunk, két óra volt mire letelepedett a por. Már bőven az éjszakai órákban voltunk mikor megtudtuk közelíteni a maradványokat. Mikor odaértünk, tudatosodott csak mindenkiben hogy mi történt….az informátor hazudott.
Az épület ideiglenes kórházként funkcionált a településnek. A romokban robbanószer nyomait találtuk több helyen is. A törmelék között számtalan nő és gyerek és ezek csak azok, akiket megtaláltunk. A küldetés kudarcba fulladt. Értünk küldtek egy helikoptert, mellyel sikeresen kijutottunk.
A bázisra visszaérve egyből a megbeszélőbe kellett mennünk. Nem derülhetett ki, hogy fentről jött a döntés. Ott és akkor az egész csapatra ráhúzták a vizeslepedőt. Nem léteztünk, nem volt nevünk. Szét lettünk osztva az országban mint irodisták. Ezt én nem tűrtem.,,
Mielőtt Los Santosba költöztem volna, fél évig egy privát „hadseregnek” dolgoztam Európában, de az élet megváltozott. Úgy döntöttem letelepedek és megpróbálok túllépni mindezeken, azonban ez egy kicsit nehéz mikor minden este rémálmokkal ébredsz. Ennek ellenére évek óta először látok reményt az újrakezdésre, egy nemrég megismert hölgy személyében.
Jó tulajdonságaim: hidegvérű, megfontolt, törekvő, jól teljesítek stressz alatt, preferálom a csapatmunkát, nyugtalan igazságérzet
Rossz tulajdonságaim: éles helyzetekben érzelemmentes, nem bízik azokban akiket nem ismer, túlzottan optimista, dogmatikus, nehezen engedek el egyes dolgokat
Semper Fidelis brothers!