𝓨𝓸𝓾𝓷𝓰 𝓼𝓸𝓾𝓵 𝓲𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓾𝓷𝓭𝓮𝓻𝓰𝓻𝓸𝓾𝓷𝓭

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Rolesz

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Tyler Patel
Khaled Lebas egy 18 éves fiatal férfi, akinek életét felforgatta a körülmények kegyetlensége. Fekete haja és szikrázó, szemei vannak amelyek intelligenciát sugalnak, ezek mögött mély gondolatok rejlenek. Az arca árulkodó nyomokat hordoz a kihívások és a küzdelem éveiről. Édesapja Pechet Lebas egy sikeres üzletember, a siker már Amerikában érte el. Khaled öt éves korában érkezett szüleivel, egy kihagyhatatlan állásajánlat miatt Amerikába. Pechet egy IT-s vállalkozás során gazdagodott meg.
Khaleb.pngKhaled már 14 éves korában az alvilági emberek között mozgott, az iskolába nem járt be sokat mert túl okosan gondolta magát ahhoz, hogy egésznap ott kelljen ülnie. Számos alkalommal orvosi igazolást szerzett, melyet barátja Franklin állított ki neki. A doki, vagy Franklin fiaként tekintett a srácra, több alkalommal is próbálta a eltaszítani az alvilági élettől, de nem járt sikerrel. Khaled 16 éves korában elvesztette a dokit, ezért magára, és a gondolataira maradt, ekkor lett csendes.

A sok hiányzás mellett, jó átlaggal végezte el az iskolát, itt már 18 éves. Apja elött lebukott a kábítószer terjesztéssel, ezért Pechet a srácot az utcára dobta ki. Az utcán sokszor megalázták, megvertek hiszen nem az erejéről híres, Ekkor ismerte meg Gaetant, vagy Skorpiót. Skorpió a srácon sokat segített, befogadta és munkát adott neki, természetesen illegális úton. Khaled azóta is ezt csinálja, ez mellett többször is elgondolkodott az egyetemen, de nem tudja mit kezdjen az életével. Khalednek egyetlen mentális problémája van, az pedig az alvajárás, ez már 15 éves korában jelen volt, többször is a konyhában ébredt fel. Ez a mai napig jelen van, sok dologról nem is tud amit az éjszaka alatt tesz. Napjainkban ezt gyógyszerrel kezeli.

Khaled és Skorpió!.png
Pozitívumok:
  • Intelligens​
  • Csendes​
  • Segítőkész​
  • hűséges​
  • becsületes​

Negatívumok:
  • Pénz hajhász​
  • Akaratos​
  • indulatos​


 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó