Üzenetek:71
Sony Drax
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Sony Drax/Dávid «
Ötleted leírása
»
Hello arra gondoltam lehetne egy összetett Alap munka ami nem más mint a Villanyszerelő/karbantartó!
Ahol 2-3 választási lehetőség lenne az egyik hogy amik körbe vannak kerítve kerítéssel áram fejlesztők ott lehetne egy ilyen javításos feladat amihez mondjuk egy fogó kell és kábeleket kell össze kötni (mini game) 1 ilyen helyen kb 5-10 db ot kell megjavítani kb 500/ áron meg 10 percenként respawnolódik amit már megoldottunk!
És + a városban is közlekedési lámpákat javítani vagy a villany oszlopokat vagy esetleg még ami a ház/gyár épületek oldalán vagy villany szekrény azt javítani még kábeles összekötéssel ez lenne az egyik fele.
A másik fele a sima barna kábel oszlopokat javítani 350 / áron ( mini game jobbra balra nyilas) abból meg rengeteg van vidéken és ez is 10 percenként respawnolódik így ez is menne aki vidéken tevékenykedik favágás és az alma / ananász szedés mellé egy kis + meló!
Emellé esetleg lehet egy 3. is ami a szél turbinák javítása 1000/ áron ami 30 percenként respawnolódik amit már megcsináltunk Persze ezeket mindet nem összességében nézve hanem Playerenként hogy mindenki tudja csinálni!
És a kijelölt pontokhoz addig tudjunk menni amig kedvünk van csinálni ha megunjuk akkor csak vissza megyünk a CP-be és munka autó leadása! annyi hogy lehetne 1 kijelölt hely Paletoban ahol felveszük a munkát meg egy a nagyvárosban így aki ezt akarja csinálni azt tudja anélkül hogy sokat kellene utazni vagy 3. lehetőség valahol a 2 között hogy egyenlő távolságra legyenek!
Ami bonyodalmas ebbe munka megvalósításban szerintem az hogy rengeteg villany oszlop van és kábel oszlop amit nehézkes be CP-z ni egyesével nagy munka lenne vele de szerintem egy érdekes kis meló és megérné! «
Csatolmányok
» https://www.gta5-mods.com/vehicles/utillitruck-french-enedis «
Egyéb megjegyzések
» Remélem sikerült 1 jó munka ötletet adni! Ha meg hülyeség akkor így jártam!!! Próbálkozni lehet!! Nincs lehetetlen csak tehetetlen! Pacsi Béke <3 «