ÚJ INTERIOROK IGÉNYLÉSÉNEK FELTÉTELEI 1.2

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,500
-
Kedves Játékosok!

Az 1.2 patch érkezésével bekerül számos új interior, melyek közül van amit csak fórumon tudtok igényelni, illetve vannak amiket csak és kizárólag ingame tudtok megvásárolni - apartmanok, irodák.

Az apartman és iroda interiorok fix épületeknél lesznek elérhetőek (mint GTA online-ban). Ezen felül a régebbi interiorokból - számos helyre a mapon - is kerülnek lerakásra CP-k, az apartman rendszer segítségével. Ez azt jelenti, hogy találkozhattok olyan CP-kkel - akár egy háromszintes társasház környékén a Városháza mellett - ahol pl. Medium End apartmanok lesznek elérhetőek.

Az apartman irodák, emeletes apartmanok és modern apartmanok nem igényelhetőek semmilyen formában és csak limitált számban lesznek elérhetőek - előre meghatározott darabszámmal. Ezzel elkerülve azt, hogy mindenki luxus apartmanban lakjon. Ennek értelmében az alsó és középréteget RP-ző játékosok, több olcsóbb apartman típussal fognak találkozni régi interiorokkal megtöltve, ezzel is több lehetőséget biztosítva mindenki számára.


A rendszer csak Los Santos-ban elérhető! Ennek tudatában ne igényeljetek még PP-ért sem vidékre apartmanokat.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó