Épületbe való riasztóhoz pici ötlet.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Dex van den Berg

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Clayton Colt. -Jani. «

Ötleted leírása

» Röviden az lenne az ötletem leírása hogy ha egy bizonyos ház fel van szerelve riasztó berendezéssel és ha feltörik akkor ne csak a ház tulajdonosa és a rendőrség kapjon róla információt, hanem akinek van kulcsa hozzá.. Ő is kapjon információt hogy mi történik. «

Csatolmányok

» Nincs mit csatolnom hozzá. «

Egyéb megjegyzések

» Én személyem szerint nem tudok fellépni a szerverre péntek óta. -Az IC párom pedig egyedül van a lakásomban/ használja azt, szerintem ő is kaphatna információt hogyha törik a házat vagy bármi ilyesmi. -Előre is köszi ha megcsináljátok! <3 UI: Szerintem ezt autókkal is meglehetne csinálni. -Hogy annak is kijelezze ha feltörik akinél csak egy kulcs van. «

Utoljára szerkesztve:

gyula8

Veterán
Játékos
Üzenetek:255
Ashley Anderson
Én abba a tudatban vagyok hogy csak azt a házat tudják feltörni amelyknek a tulaja fent van

failure

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Ayaka Arasaka | Envy Chambers
Erre szerintem tökéletes megoldás lenne, ha hozzáadhatóak lennének emberek a háztartáshoz, mint a Sims-ben. Természetesen az összes lakó ilyenkor kapna értesítést. A bejelentett lakcím is megoldható lenne ezzel, ha nem a Te neveden van az ingatlan.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,064
Az ötlet az maga jó lenne, hogy kap mindenki értesítést a "családból", de azt ugye tudod, hogy a barátnőd hiába van fent nem törik péntektől a házad, mivel háztulajdonosnak kell fent lennie ahhoz, hogy törés script elinduljon?

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Dex van den Berg
Az ötlet az maga jó lenne, hogy kap mindenki értesítést a "családból", de azt ugye tudod, hogy a barátnőd hiába van fent nem törik péntektől a házad, mivel háztulajdonosnak kell fent lennie ahhoz, hogy törés script elinduljon?
Ez igaz, de szerintem nem lenne senkinek rosszabb hogyha egy ilyen dolog bekerülni, illetve adódhat hogy bent vagyok például és rám törnek, nemtudok szólni, de aki nincs bent az már tud intézkedni és ilyesmi.

Sztojka

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:60
Jenna Bellerose / Diego Feijoo
De például, ha fent van a szerveren, és mondjuk kamionozik kint paletóba, de az adott ember házban van, és ő nem is tud róla, hogy éppen rá törnek.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Head of Staff hozzászólás
Következő nagyobb patch-ben várható a megvalósítása úgy, hogy kap egy automata / do-t a törésről az is, aki bent van a házban.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó