Átláthatóbb MDC jelzés vészjelzésnél

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» foglalturl «

Ötleted leírása

» Vészjelzés legyen feltűnőbb. «

Csatolmányok

» Ha PDs/SDs benyomja a vészjelzést az kicsit el tud veszni a chaten, ha pörög épp, így jó lenne, ha "** [MDC]: Szexin Szirénázó Szolgálati Szellem bekapcsolta a vészjelzését."-nél a "vészjelzését" rész piros lenne, pont úgy, mint amikor az erősítéskérést nyomod be, szimplán azért, hogy ne csak egy lényegtelen semminek tűnjön a chatsorok között, hanem felhívja rá a figyelmed maga a szín, tűnjön ki a fehér sorok közül. «

Egyéb megjegyzések

» Ananászos főttpizzát reggeliztem «

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Van hangja a /backup-nak. Az eléggé kiemeli a többi közül, véleményem szerint felesleges.
AltV webengine adja a hangját?

Azért kérdem, mert nekem az le van némítva, mivel nem szeretném azt hallgatni, hogy valaki a rádióban nyomja a diungdisungot 110%os hangerővel így fixen nem fogom leszedni róla a némítást és nekem sosem volt hangja.

Illetve szerintem lényegtelen, hogy van-e hangja, attól, hogy van, még nem lesz hátráltatás, hogy a chaten is észrevehető.
+A GTA RP nem valami CSGO major meccs, ahol fülsüketítő hangerővel és minden pixelt elemezve játszok, mert ez egy chill játék, emiatt ezer és egy alkalommal megy a zene youtubeon, nézek filmet/sorozatot vagy tudom is én és direkt le van halkítva emiatt a játék, emiatt még, ha lenne is hangja nálam, akkor sem feltétlen tűnne fel.

Editeltem párszor, hogy ne legyen 4 komment egy helyett.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó