Szia,
Alapból nem tartom reálisnak azt hogy életben maradtunk, viszont ha már nem ütköztünk, és csak leérkeztünk a földre, szem elé vetem mégegyszer:
LEÉRKEZTÜNK a földre, alapból járhatott volna egy súlyos gerinc töréssel, amit azért annyira nem rpznék le, mivel ez halálos.
És nem akarok ForceRP-zni, mivel nem tartom semennyire reálisan azt hogy elrepülök, nem szándékosan egy hídról, ezekután OOC kérdeztem is, Emily-től hogy "mehet tovább? -Nem volt szándékos"
Részéről, ő beleegyezett abba hogy tovább üldözzetek minket, én ezért kezdtem el felfele menni, mivel láttam hogy ő sem vitte túlzásba az RP-t mikor leérkezett mellénk.
Mi a realitás talaján maradtunk, az egész szituációtól elkezdtünk RPzni, majd elmentünk a kórházba is magunkat megműttetni, avagy kivizsgáltatni, mind a ketten két különböző RP sort nyomtunk le, üldözés közben is.
Én nem azért csináltam ezt, mert hú de jó, nincs fent admin, nem, egyszerűen nem volt szándékos, gondolom mint ahogy az sem hogy 3-4szer nekünk jöttetek, és vagy kipiteltetek a hídon 150 felett.
Ezekre mégsem írok pk-t mert tudom jól hogy nem a ti hibátok, és nem önszántatokból követitek el, na most, ezt nagyon nem láttam jönni hogy én majd ott elfogok repülni. Továbbra is kitartok az álláspontom mellett, miszerint én megtettem minden tőlem telhetőt annak reményében hogy élvezetes legyen a szituáció, mert különben RPzhettünk volna halálos sérülést is, de sajnos az is szabályzatba ütközik, és amúgyis meghaltunk volna egy ilyen nagy beérkezéstől.
Én felajánlottam, ott maradok, ha abból halálos kimenetel lesz, ez nem lett elfogadva.
Én nem tudok mit tenni civil létemre, és halálba rakni magam.
Ha tudok menekülök, de jobban szeretem az RP-t mint ti is láthattátok egy páran bent az örsön.
Nekem nem baj ha fegyvert vesztek el, pénzt vagy valamit.
Én szimplán rpzni vagyok itt.