Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Az esetet nem volt egyszerű kivizsgálni, mivel 2026.07.18. volt a dátum, amikor gyakorlatilag kezdetét vette az egész. Azért kértem több embert, hogy szóljon hozzá a panaszkönyvhöz, hogy sikerüljön megérteni az egésznek a kiindulási pontját, letudjam követni az információk áramlását és ezáltal kitudjam vizsgálni
@majorka_official szerepét és a szerepjátéka valósságát.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
Nagyjából, összesítve egy hétnyi logot vizsgáltam át, meghallgattam több szempontot is és discordon privátban is kaptam több információt az egészről. Gyakorlatilag ahány emberen átment az infó úgy formálodott, vettek el, vagy tettek hozzá részleteket.
Major Markov,
@majorka_official kapott információkból dolgozott, több napon át tartó nyomozást végzett, ahol lekövette a tagokat, képeket készített, stb. Több általa készített képen is látható több ember a frakcióból, autók, rendszámok. Az olasz8 elnevezésű képen láthatóak együtt a tagok, majd később az olasz6 elnevezésű képen látható
@Fater karaktere, ezalapján ismét össze lehetett kötni, olasz5 képen ugyan az az autó, mint az olasz8 képen, szóval gyakorlatilag egy alapos megfigyelésről beszélünk. Az a tény, hogy a logok alapján
@majorka_official jó rendszámot kapott infóba, de ő maga rosszul adta át és a kocsi sem stimmelt megerősíti, hogy IC alapokon vitte a szálat.
Több információt nem szeretnék megosztani az RP szállal kapcsolatban, mert még folyamatban van.
Adminisztrátor hozzászólás