Jogtalan La Mano Nera frakció panasz Major Makarov ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

majorka_official

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Major Markov
A kérdésem az, hogy ki mondta neked, hogy Antonio Biachit kell keresni? mivel IC senki nem tudta a nevemet a felsőkörön kivül.
Így nem értem, hogy mi volt az egésznek az alapja
Leírom mégegyszer, de figyelmesen olvasd el.
Kiadtad a neved a regiszrációs laphoz, és a szerelőtől kaptuk az információt

majorka_official

Pötyögtető
Játékos
Major Markov
Immáron csak azt kéne megtudni kinek adtad ki aki akkor volt szerelő, mert én nem tudom, ezt medve - azaz taylor adta tovább nekem asszem hogy kinyögted a nevedet a szerelőnek. De ha a kép alapján tippelnem kéne, Kazuminak adtad ki.

Seend

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:42
-De nyugalom, alátámasztom képekkel/logokkal és érvekkel.
már az elején tudtam hogy ebből PK lesz, pont ezért gyűjtöttem ki az infókat fájlokba.
Mégsem mentettél le mindent ezek szerint mert a fele kérdésre nem kaptunk választ, illetve henzó logkat sem.

Illetve említetted ezt a nevet ami úgyebár Systemé.
"Fülembe" jutott Anastazia Romanovtól

Még is volt rá a válasza.
Nem nagyon vagyok érintett, abban a időszakban nem voltam Exo-s, még bontó cégem volt.

majorka_official

Pötyögtető
Játékos
Major Markov
Mégsem mentettél le mindent ezek szerint mert a fele kérdésre nem kaptunk választ, illetve henzó logkat sem.

Illetve említetted ezt a nevet ami úgyebár Systemé.

Még is volt rá a válasza.
Megesik ha az ember hibádzik, és napokat kell visszaemlékezni, mivel nem csak a gép előtt ülök egésznap és mást is a fejemben tartok ami fontos. Medve mondta mikor beszéltünk a két kocsinál, a motoros.
A logról meg nem én tehetek hogy kitörli a fivem egy idő után, le is fotózom ha kell, hogy nincs meg.

Kopasz

Haladó
Játékos
Üzenetek:17
Kazumi Yunski
Sziasztok!
Kazumi karakterét alakítom , Exotictól. A telep incidens elött pár nappal , a Grave Saints eljött hozzánk "felmérni" a terepet, így első körben rájuk gyanakodtunk IC, majd végül az incidens után bejöttek kérdezősködni , behívtam őket az irodába, hogy mi történt , akkor le lett RP-zve , hogy nem lehettek ők .Akkor egy úgymond védelmet kaptunk tőlük , majd (az emlékeim szerint, 07.20-án volt, nem tudtam visszalogolni, nem voltam felkészülve rá , hogy benne leszek ilyen szinten ) pont akkor jöttünk ki az irodából , amikor Antonio Bianchi szereltetett nálunk, akikkel összetűzése volt éppen a Grave Saintsnek, reglaphoz elkérte a szerelő a nevet, amit az MC meghallhatott, majd következő nap Cesart megkérdeztem IC, hogy mit tud / tud -e valamit az elkövetőkről a telep incidenssel kapcsolatban és onnan kaptam a nevet, helyet, rendszámot , és az autót , amit továbbítottam Mikhail Sokolov-nak IC (blunt)

Cesar

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:183
Gabriel Solarin
No látom sikerült lassan a fél szervert belekeverni a dolgokba . Antonio Bianchit ismertük fel a Tequilalas “balhé” után . Mikor kiléptünk az Exo raktárából akkor mondta el ki ő , a kocsi rendszámát pedig láttuk . Ennyi infót tudtunk mi de ezt már Laca egyszer rendezte mert akkor is ugyan ez volt belőle. Sőt még Seendnek is Voiceon .

Seend

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:42
Továbbra sem értjük azt, hogy derült az ki, hogy mi voltunk ott a telepen mikor szét lett verve, illetve az lehet ti látatok,az egy dolog max tudtátok, hogy van egy klubbom. Ezután a Majorka se a rendszámot se az auto típusát nem találta el, hogy mit is kell keressen, ezért nem értjük. (Illetve említette, hogy látta DCn a kocsit, ezt meg alapból engedjük is el)

Illetve semmilyen platformon nem találhatott meg.

Amik a telepen lettek hagyva placedok, abból sem lehetett semmi extrát levonni

Cesar

Fórum Mester
Adminsegéd
Üzenetek:183
Gabriel Solarin
Elmondtam a múltkor ,hogy mivolt akkor elfogadtad és nem is vitatkoztál . A karakteredet arcát nem tudod megváltoztatni ezért ismertünk fel az exonal és ezért tudtuk ki vagy és mi a rendszám . Amit említettél ,hogy csak annyit tudunk rólad ,hogy van egy klubod az jelenleg is így van de ez is részletezve lett neked majd két hete . Az ,hogy ki akartuk deríteni kik vagytok pedig IC ügy . Amikor megnyitottátok a klubot történt egy kis csipkelődés IC amiért ti rendőrt hívtatok . Ezért is lettél keresve . Az ,hogy a nyomozás pedig miként alakult ahhoz
pedig véleményem szerint sem az Exotic tagjainak sem pedig a Grave Saints frakciónak nincs jelenleg köze . Továbbá mivel senkivel nem volt incidens joggal gondolhattuk a rendőrös sztori után ,hogy ti akartok nekünk keresztbe tenni , de ennek is megvolt a menete amit napokig RP követett a motorosok részéről .

Kieg.: Július 18.án megnyitjátok a klubot , generáltok egy műbalhét amivel bele lehet kötni a motorosokba, rendőrt hívtok ránk és másnap szétveritek az összes telepet kivéve a Hayest és a Benny’st ami nálunk van . Majd rá pár napra megint szétveritek az exot ahol már lövöldözés is kialakul , kiabáljátok ,hogy menjünk a motorokhoz és meg olasz beszéd is elhangzik . Akkor nem értem a kérdést ,hogy hogyan lettetek összekötve a telepekkel .

Utoljára szerkesztve:

Henzó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:377
-
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Az esetet nem volt egyszerű kivizsgálni, mivel 2026.07.18. volt a dátum, amikor gyakorlatilag kezdetét vette az egész. Azért kértem több embert, hogy szóljon hozzá a panaszkönyvhöz, hogy sikerüljön megérteni az egésznek a kiindulási pontját, letudjam követni az információk áramlását és ezáltal kitudjam vizsgálni @majorka_official szerepét és a szerepjátéka valósságát.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.

Nagyjából, összesítve egy hétnyi logot vizsgáltam át, meghallgattam több szempontot is és discordon privátban is kaptam több információt az egészről. Gyakorlatilag ahány emberen átment az infó úgy formálodott, vettek el, vagy tettek hozzá részleteket.

Major Markov, @majorka_official kapott információkból dolgozott, több napon át tartó nyomozást végzett, ahol lekövette a tagokat, képeket készített, stb. Több általa készített képen is látható több ember a frakcióból, autók, rendszámok. Az olasz8 elnevezésű képen láthatóak együtt a tagok, majd később az olasz6 elnevezésű képen látható @Fater karaktere, ezalapján ismét össze lehetett kötni, olasz5 képen ugyan az az autó, mint az olasz8 képen, szóval gyakorlatilag egy alapos megfigyelésről beszélünk. Az a tény, hogy a logok alapján @majorka_official jó rendszámot kapott infóba, de ő maga rosszul adta át és a kocsi sem stimmelt megerősíti, hogy IC alapokon vitte a szálat.

Több információt nem szeretnék megosztani az RP szállal kapcsolatban, mert még folyamatban van.

Adminisztrátor hozzászólás
A panasz jogtalan, @majorka_official nem követett el szabálysértést.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó