Jogtalan La Mano Nera frakció panasz Major Makarov ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Cortez

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:1,124
panaszkonyvj.png

Neved: La Mano Nera frakció.
Játékos(ok) neve: Major Markov
Panasz oka: Meta Gaming, Más játékosok játékélményének szándékos elrontása.
Panasz kifejtése: A mai napon (2026.08.04-én) tudomásunkra jutott egy olyan információ, miszerint a panaszban említett... Major Markov néven játszó játékostársunk valamilyen úton módon információt tett a frakciónk vezetésének vezetéknevére. Legjobb tudomásunk szerint senki és semmilyen módon nem közölte soha sem a vezetői karakterek nevét.
A frakcióban javarészt minden RolePlay szituáció alatt "beceneveket" használ. Pontosan az ilyen szituációk elkerülése véget...
Szeretnénk választ kapni, hogy mégis milyen keretek között sikerült a frakciónk vezetésének vezetéknevéhez hozzá jutni.

Egyetlen egy esetet tudunk elképzelni ami alapján sikerülhetett megtudni a vezetés nevét. Ez pedig nem más mint egy szerelőtelepen szerzett regisztrációs lap, avagy a vezetők nevéhez köthető cégek. Ez a kettő dolog ámbár semmilyen bizonyító erővel nem rendelkezik. Sajnálatos módon csak és kizárólag az OOC Indulatból felhozott közösségrombolást, mások játékélményének elrontását látjuk benne.

Az információnk közé jutott egy olyan információ is, miszerint egy kihallgatáson lett feldobva a frakciónk. A kihallgatáson az alábbi mondat hangzott el. "Olaszok akik, szerelőtelepeket vernek szét, és riválisok másokkal szemben, emberölésre is képesek lennének egy pár drogért."
Csak, hogy mindenkinek tiszta legyen a dolog.. Történt ilyen dolog. Ámbár a bibi ott kezdődik, hogy akik ezt a dolgot követték el közel sem Bianchi néven futnak a szerveren. Emellett az adott tagok akik ezt elkövették azok pedig teljesen semleges ruházatban vitték végre ezt a cselekményt, és nem adtak magukról semmilyen olyan információt ami alapján akár csak feltételezni lehetne, hogy Olaszok lennének. Ezek mellett.. az említett tagok szándékosan a FairPlay érdekében, mivel a szerelőtelepeken van kamera ennek fejében hagytak placedo-t maguk után.

- Ezek mellett szeretnénk továbbá megtudni, hogy ezekhez az információkhoz milyen módon sikerült hozzá jutni.:

[2026.08.04. 18:25:29] Major Markov mondja: Antonio Bianchi KNOXX rendszámú, fekete omnis gt.
[2026.08.04. 18:25:42] Major Markov mondja: Eleanora Bianchi, és Valentina Bianchi.
[2026.08.04. 18:25:56] Major Markov mondja: Házuk a kortz center mellett található.
Az alábbi három sor nagyjából egy gyengébb nyomozóhatósági munkának felel meg, ámbár az adott nevek nem kerültek sehol sem publikálásra.

- Ezek a sorok is eléggé érdekesek, ami azt illeti.

[2026.08.04. 18:33:39] Hank Braddock mondja: Aztán, mik ezek, valami banda, vagy szövetkezet?
[2026.08.04. 18:33:45] Hank Braddock mondja: Volt valami összetűzésed velük?
[2026.08.04. 18:33:47] Major Markov mondja: Mafia.

Egészen pontosan te mi alapján jöttél rá arra, hogy Maffia színvonalat képvisel a frakciónk? Egy szerelőtelepet elvégre nem egy akkor még Non-Scriptes "Maffia" fog szétverni. Mint tudni illik nem ez a Maffiák fő műve. Jóval inkább hajaz ez egy Banda tevékenységre. Arra esetleg nem gondoltál, hogy valaki egy bandára próbál rákenni valamit? Érdekes.

- Ez az egész lognak a csúcsa igazából.

[ 5346906] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.04. 18:34:16] Major Markov mondja: Nem nekem volt velük összetűzésem, másoknak, én csak kinyomoztam.
[ 5359453] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.04. 18:34:29] Major Markov mondja: Mindenkire veszélyesek.
[ 5368766] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.04. 18:34:38] Hank Braddock mondja: De gondolom a konkurencia miatt, nem áll távol tőlük, hogy téged is betaláljonak mi?
[ 5384516] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.04. 18:34:54] Major Markov mondja: Számukra szellem vagyok, a nevemet sem tudják.
[ 5407531] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.04. 18:35:17] Hank Braddock mondja: Hát ha ezt a területet akarják, akkor előbb vagy utóbb, nem leszel szellem nekik.
[ 5418516] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.04. 18:35:28] Hank Braddock mondja: Ha csak nem csapódsz hozzájuk.
[ 5503453] [b3751_GTAProce] MainThrd/ [2026.08.04. 18:36:53] Major Markov mondja: A Bianchi neveket figyeld, ők a fejesek.

Állításod szerint kinyomoztad. Kérlek világosíts fel, hogy mégis milyen úton sikerült elindulni ezzel a bizonyos "nyomozással"? Esetleg MDC Használatával sikerült ezt végbe vinni? Ámbár itt is van egy kis bibi. A frakció vezetői, akiket te említettél "Bianchi" személyek, azoknak az MDC-ben semmi priusza nem található. Avagy esetleg a telefonkönyvvel sikerült elindulni a "nyomozással"? Utána jártam a dolognak. A telefonkönyvben amennyiben bárki is rá keres a "Bianchi" névre abban az esetben egy személyt tényleg felhoz. "Eleanora Bianchi". Azonban több bökkenő is van. Amennyiben bárki megnyitja a FaceNetwork-öt akkor egy személyt találhat az alábbi néven. Az illető 2 éve tett ki posztot. (https://face.onerp.hu/kockasajt?ref=qs) - Amennyiben valaki 2 évig nem tesz ki képet, és aktív játékos, nem feltétlen gondolnám, hogy nem fog képet kirakni.
Ha már itt tartunk, hogy FaceNetwork... Amennyiben valaki a FaceNetwork-ön próbál rákeresni a "Bianchi" névre... Ugyan úgy egy személyt találhatsz csak meg. Aki pedig fent említésre került már. Emellett egy poszt van amiben a Bianchi név említésre kerül. Az pedig egy NOCTRA RALLY Bejegyzés. Esetleg innen sikerült megtalálni? Azonban ez azért érdekes, mivel nyertesként került említésre a személy. Akkor a többi említésre került személy is Olasz lenne? Csak az Olaszok nyerhettek az említett versenyen? Ez azért mindenki számára eléggé lehetetlennek tűnik, lássuk be.

További kérdésekre csak és kizárólag adminisztrátor kérésére fogunk válaszolni.

Bizonyíték (kép, log, videó): | Szerveren található logok.
Megjegyzés: -

Utoljára szerkesztve:

Henzó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:377
-
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok! A panaszkönyvet én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

majorka_official

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:55
Major Markov
Sziasztok, úgy érzem eléggé színvonalas nyomozást hoztam hogy ezzel pk-t nyittattam.
-De nyugalom, alátámasztom képekkel/logokkal és érvekkel.
Első történet: Valaki tőletek, mikor még non-scriptben nyomtátok az ipart, bement exotic-hoz és csinált egysmást, nos én arra lettem felkérve hogy járjak utána a dolgoknak, az egész frakciónk tud rólatok, mivel mindenki nyomozott, sőt, még a Grave Saints MC is felkért minket, hogy kellenek nekik az infók, és adtak ehhez kiinduoló pontot.

-Legfőképp innen indultam ki, Exo-ban KNOXX rendszámot kaptam meg információképp és azt hogy fekete Omnis E-GT, és Antonio Bianchi nevét.
Ennek mivel jobb több helyről tudni, utána kérdeztem a motorosoknál hogy adjanak ők is kiinduló pontot erről mert hallottam ezt azt.
Igazából én a saját gondolataim szerint, rákerestem facenetworkon és telefonkönyvben a vezetéknévre [Bianchi]
A telefonkönyv ki is adta: Eleanora Bianchi, Valentina Bianchi nevét,ezek közül valakinek kettő telefonszáma volt ugyanarra a névre.

Facenetwork:
-Itt találtam meg Eleanora Bianchit, akinek metakép helyét is kinyomoztam az RP kedvéért kép alapján.

A képes és telefonszám nyomozás után, visszatértem az auto exoticba, hogy kiderítsem melyik étterem/pub az "övéké", ahol szoktak lenni.
Ahol pedig (félre is tájékoztattak) azt mondták hogy a tequilala-ban volt szerencséjük találkozni veletek (akkor) pár napja, ahol a motoros balhé volt. Nos, napokig arra kocsikáztam és semmi.
"Fülembe" jutott Anastazia Romanovtól hogy tud egy helyről ami valószínűleg a tiétek.
Én ott elvoltam a drónommal mint kisgyerek a kis homok markolójával, össze-vissza drónoztam, rendszámokat néztem.
Majd láttam Valentina Bianchi-t, és annak kocsiját, nagyon sok helyen rájöttünk hogy ő az, pl. eventen is, random parkolókba kockabank előtt.
-Miután kiderítettem a neveteket (azaz a bianchi családnak a nevét) és a rendszámokat, a telefonszámot, a feltételezett lakásotokat, a kinézeteteket az információt tovább adtam a motorosoknak.
Mivel ez egy üzlet volt részünkről.
S az hogy maffia-e vagy sem? -Erről nekem nincs tudomásom de a PD-nek a legnagyobb halat fogom mondani nyilván, nem egy piti bandát akartam felköpni.

ui.: Hozzáteszem, hogy semmi OOC indulatom nincs irántatok, szimplán volt pár ember IC aki érdeklődött a frakció iránt, mi meg ebből "üzletet" csináltunk.
Civil emberek nem jutottakk információhoz, tudomásommal,én csak tőlük szereztem az infót, illetve csak a Grave Saint tudott erről hogy én utánatok néztem. Hozzátenném még, hogy én a kapott információk alapján indultam ki, semmiféle MG-t nem követtem el, és már az elején tudtam hogy ebből PK lesz, pont ezért gyűjtöttem ki az infókat fájlokba.
Felmerülő kérdés esetén kérem hogy keressetek meg :)

Utoljára szerkesztve:

majorka_official

Pötyögtető
Játékos
Major Markov
Képek:

Mellékletek

• olasz8.png
    olasz8.png
    1 MB · Megtekintések: 38
  • olasz7.png
    olasz7.png
    2.8 MB · Megtekintések: 38
  • olasz6.png
    olasz6.png
    459.5 KB · Megtekintések: 38
  • oolasz5.png
    oolasz5.png
    243.9 KB · Megtekintések: 40
  • olasz4.png
    olasz4.png
    26.5 KB · Megtekintések: 45
  • olasz.png
    olasz.png
    196.1 KB · Megtekintések: 40
  • olasz2.png
    olasz2.png
    2.9 MB · Megtekintések: 40
  • olasz3.png
    olasz3.png
    3.9 MB · Megtekintések: 43
  • olasz9.png
    olasz9.png
    1.9 MB · Megtekintések: 38

Henzó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
-
Közben várom a reakciót a La Mano Nera frakciótól, jobban szeretném, ha megtudnátok ezt az esetet beszélni.

Seend

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:42
Exo-ban KNOXX rendszámot kaptam meg információképp és azt hogy fekete Omnis E-GT, és Antonio Bianchi nevét.
Ez az egy kocsim van aminek hasonlít a rendszáma de még a kocsi típusa sem stimmelt, illetve az utolsó képen is ezek az infók lettek átadva.
Így nem értem, hogy sikerült tovább haladni a dolgoban mikor rosszak voltak az infók az elejétől. (Antonio Bianchi)
Illetve egy regisztációs lap az EXOban történő kiállítás, hogy köthető össze az előtte lévő eseményekkel?
1785872409407.png

majorka_official

Pötyögtető
Játékos
Major Markov
Ez az egy kocsim van aminek hasonlít a rendszáma de még a kocsi típusa sem stimmelt, illetve az utolsó képen is ezek az infók lettek átadva.
Így nem értem, hogy sikerült tovább haladni a dolgoban mikor rosszak voltak az infók az elejétől. (Antonio Bianchi)
Illetve egy regisztációs lap az EXOban történő kiállítás, hogy köthető össze az előtte lévő eseményekkel?
Melléklet megtekintése
Igen, mivel ez a rendszám volt le ICzve, nem akartam ki mgzni, pedig hazudnék ha nem láttam minimuum háromszor discordon képen a rendszámod, de sosem mondtam mást mint ami nekem lett adva "KNOXX" rendszámnak, mivel tudom jól hogy az mg lett volna.
Így a nevetek alapján indultam ki,(és nyilván amit kiadott a telefonkönyv, meg a facenetwork) ennyi, a többit emberektől tudtam meg.

Utoljára szerkesztve:

Cartel

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:137
Anthony Deeks
Sziasztok, nekem annyi kérésem lenne ugyebár említed miszerint "Első történet: Valaki tőletek, mikor még non-scriptben nyomtátok az ipart, bement exotic-hoz és csinált egysmást, nos én arra lettem felkérve hogy járjak utána a dolgoknak, az egész frakciónk tud rólatok, mivel mindenki nyomozott, sőt, még a Grave Saints MC is felkért minket, hogy kellenek nekik az infók, és adtak ehhez kiinduló pontot." ugyebár volt az EXO-s balhé mikor a telepet szétvertünk amin én is ott voltam na már most tisztán emlékszek hogy nem hagytunk semmi olyan nyomot amiből ez következhetett hogy mi voltunk Tény volt egy tagunk aki odaírta "ha a kamera vesz hangot akkor a következőt hallhatják" (motorokról beszélt az egyik tag) na már most ez ugyebár nem valósulhatott volna meg mivel a kamera csak kép és video anyagot rögzít hangot nem.

Seend

Lelkes Forumozó
Játékos
Igen, mivel ez a rendszám volt le ICzve, nem akartam ki mgzni, pedig hazudnék ha nem láttam minimuum háromszor discordon képen a rendszámod, de sosem mondtam mást mint ami nekem lett adva "KNOXX" rendszámnak, mivel tudom jól hogy az meg lett volna.
Így a nevetek alapján indultam ki,(és nyilván amit kiadott a telefonkönyv, meg a facenetwork) ennyi, a többit emberektől tudtam meg.
Az Argentom egy képen sem szerepel DCn sem, mivel alig van használva, illetve se facenetwork profilom, se a telefonkönyvben nem találhatsz meg, és személyleírást pedig nem kaptál ezek a bizonyítékok alapján.

majorka_official

Pötyögtető
Játékos
Major Markov
Sziasztok, nekem annyi kérésem lenne ugyebár említed miszerint "Első történet: Valaki tőletek, mikor még non-scriptben nyomtátok az ipart, bement exotic-hoz és csinált egysmást, nos én arra lettem felkérve hogy járjak utána a dolgoknak, az egész frakciónk tud rólatok, mivel mindenki nyomozott, sőt, még a Grave Saints MC is felkért minket, hogy kellenek nekik az infók, és adtak ehhez kiinduló pontot." ugyebár volt az EXO-s balhé mikor a telepet szétvertünk amin én is ott voltam na már most tisztán emlékszek hogy nem hagytunk semmi olyan nyomot amiből ez következhetett hogy mi voltunk Tény volt egy tagunk aki odaírta "ha a kamera vesz hangot akkor a következőt hallhatják" (motorokról beszélt az egyik tag) na már most ez ugyebár nem valósulhatott volna meg mivel a kamera csak kép és video anyagot rögzít hangot nem.
Én a nevet onnan kaptam, Kazumitól mikor szereltetett Antonio Bianchi, elmondta a nevét a reglaphoz, majd tovább adta az infót.
Ez az eredeti forrás.
ui.: a rendszám meg egyértelmű, ha szerelő intézte neki, és látta a regisztrációs lapot.

Henzó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
-
Szeretném, ha az Auto Exotic-ból is ide írnának az érintettek, mivel úgy látom az egész ügy onnan indult ki, hogy az Exotic-ban lettek hagyva placedok. Arra lennék kíváncsi honnan indult ki ez az egész szivárogtatás és ki volt az, aki az első információkat elkezdte terjeszteni, mi alapján vonta le a konlúziókat és kötötte össze a La Mano Nera tagjaival.

Fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,610
Sziasztok!
Mint Tina Bianchi írok a panaszkönyv alá. Három kérdésem lenne. Egy a szerelőtelepen kiállított regisztrációs lap milyen releváns információt hordoz, arra vonatkozóan, hogy Antonio keze benne volt a szerelőtelep elleni támadásba? Második Valentina Bianchi hogy kapcsolódik egy telefonkönyves bejegyzés alapján Antoniohoz? Harmadik Valentina Bianchi hogyan kapcsolódik az Exoticos ügyhöz, mikor akkor még Renata Valdez karakteremmel az LSPD-t erősítettem?

majorka_official

Pötyögtető
Játékos
Major Markov
Nem tudom kiállította ki, nekem csak továbbították az infót egy összekötőn keresztül, azaz Taylor (Grave Saints tagja), és az hogy hogy kapcsolódik? -Családnév, gondolom van valamilyen kapcsolat a rokonok közt. Valentina nem tudom hogy kapcsolódik az exo ügyhöz, én csak a neveket derítettem ki, meg minden felületes információt.
ui.: Én nem az exo ügyre lettem ráállítva, hanem az olaszokra, ez két teljesen más dolog.

Seend

Lelkes Forumozó
Játékos
Én a nevet onnan kaptam, Kazumitól mikor szereltetett Antonio Bianchi, elmondta a nevét a reglaphoz, majd tovább adta az infót.
Azt nem értem, hogy honnan tudtátok, hogy kit kell keresni mivel IC nem használjuk a teljes nevünket csak beceneveket.

Seend

Lelkes Forumozó
Játékos
Mivel a reglaphoz adtad a neved, onnan tudtuk. És ez még a nyomozásom előtt volt, mikor felkértek, ez volt a kiinduló pontom.
A kérdésem az, hogy ki mondta neked, hogy Antonio Biachit kell keresni? mivel IC senki nem tudta a nevemet a felsőkörön kivül.
Így nem értem, hogy mi volt az egésznek az alapja

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó