Elfogadva Chris Robinson UB kérelem - Shefi

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Adam052

Haladó
Játékos
Üzenetek:18
Chris Robinson
unban.png

Név: IC: Chris Robinson, DC: adam_0619052
Adminisztrátor neve: Shefi
Indok: Kitiltottak a szerverről.
Tiltás időpontja: 2026.06.23. 11:14:40
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva: Kitiltott Shefi adminisztrátor a szerverről, mert nem megfelelő helyen közlekedtem (Crossmotor pályán), egy nem oda illő autóval (Tailgater). Shefi szólt hogy a Tailgater autó nem oda illik, és amire használom, arra nem alkalmas. Ezzel először nem értettem egyet, de aztán elfogadtam. Arrébb mentem, és az, IRL, egyúttal IC barátomnak mondtam hogy "szar ez a játék". Azért írtam ezt, mert az egyik kedvenc autóm nem alkalmas arra amire vettem. Megbántam hogy ezt írtam, és többször nem fog előfordulni hogy szidom a szervert.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Nem fog előfordulni hogy mégegyszer szidom a szervert, nem gondoltam át mit csinálok, mielőtt cselekedtem. Megváltoztam, és megtanultam hogy kell használni a /me, /do-t, hiszen nem nagyon használtam ezeket. Megbántam mindent amit csináltam, egyet értek hogy nem volt szép dolog tőlem. Szabályosan viselkednék a szerveren, és az rp-hez szükséges dolgokat használnám. Szeretnék bocsánatot kérni a szervertől, és mindenkitől akit ez érintett. Nagyon megköszönném hogy ha kapnék még egy esélyt. Előre is köszönöm.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen.

Mellékletek

• Képernyőkép 2026-06-23 200638.png
    Képernyőkép 2026-06-23 200638.png
    1.8 MB · Megtekintések: 17

_Shefi_

Fórum Mester
Adminisztrátor
Üzenetek:197
-
Adminisztrátor hozzászólás
Szia. Ezúttal vissza engedlek a szerverre, de a következő ilyen esetnél nem teszem meg. Ennek tudatában Jó játékot neked.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó