Jogtalan Sensei felülvizsgálati kérelme warn ügyben.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sensei

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:371
panaszkonyv.png

Neved: Sensei, Luna bell
Adminisztrátor(ok) neve: Klaudia
Panasz oka: Maga a szituáció, a jogossága.
Panasz kifejtése: Karakter lakása melletti parkolóban késő éjjel nagyjábol hajnali 1 körül, vagyis nemrég visszafogott ERP történt (Tehát nem nyalás-falás hátulrol előre ilyenek). A parkoló playerek álltal nagyjábol semennyire sem használt helyszín, az RP folyamán melow,dolow és low használata történt. Klaudia OOC chaten rákérdezett hogy ez szerintünk megfelelő helyszin e? Én úgy gondolom hogy egy kihalt parkoló ahol kettő lakás van és a másik lakás tulaját soha nem látni akkor az annak számít, főleg 30 playernél. Ő jelezte hogyha autóba történt volna akkor elnézte volna a dolgot. Olyan a parkoló hogy player soha benem teszi a lábát. Valamint jeleztem is felé hogy ha be is téved akkor félbe is hagyjuk. A hely nem számít forgalmasnak sem mivel nyugodt szívvel pakoltak ki már itt 2-3alkalommal.
Bizonyíték (kép, log, videó): (Több képet is tartalmaz a link) Megjegyzés: Fontos kiemelnem hogy itt nem Klaudiára szeretnék PK-t írni hanem a döntésére.

Utoljára szerkesztve:

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:865
Leighton Dowler
Sziasztok.
Mindent leírtam és az ellenem tett panaszra semmi féle más módon nem tudok reagálni, hisz a nézőpontomat továbbra is tartom.
Közöltem veletek, hogy ha zártabb tér lett volna akár a kocsitok, elfogadom. Nem így történt, a logban látszódni fog maga a jelenet, ahogy a stílusod is. Döntésem mellett pedig továbbra is kiállok.

Nincs további mondandóm az üggyel kapcsolatban.

Sensei

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:371
Hi! Az lehetséges hogy a stílusom számodra kifogásolható volt, hisz vitáztunk egyet általában az ember fejben egy "stressz" helyzetnél, amilyen ez a vita is volt más hanglejtést ad az írt szavaknak. A gép mögül nem káromkodva, hanem ha mondhatjuk józanul szemlélve írtam. Ha rossz stílusúnak érezted a szavaim akkor elénést/sajnálom.

Szerk1: Viszont egy olyan kérdésem lenne hogy mely helyek IC kezelendők, tehát rendőrt hívunk rá és bevitetjük őket és mely helyek tartoznak a a szornó kategóriába.( Az alap nagy esélyel találkozhatsz player helyeken kívül.) Mivel a józanész elve egy eléggé tág fogalom, aki meg engem ismer tudja hogy nem vagyok 100-as. (Nem kötekedésböl kérdezem, csak miután lehetőség van az IC és az admin általi szankcióra is, melyik az a határ?)

Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,871
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

A szabályzat világosan fogalmaz. Nem történhet olyan helyen, ahol más játékos akarata ellenére belekeveredhet ilyen szituációba. Még szerencse, hogy azt írtad, már pakoltak ki ott többször is, tehát választhattál volna másikat - úgyhogy itt a kérdésre a válaszod.
aki meg engem ismer tudja hogy nem vagyok 100-as.
Ez pedig semmire se kifogás.

A mai nappal módosulni fog a szabályzat erre a pontra vonatkozóan és visszaállunk a régi rendszerre.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó