Farmer munka fizetés hiba 2.0

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Lucas.

Haladó
Játékos
Üzenetek:24
Lucas Saliven

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

»Lucas Saliven«

Hiba megnevezése

»1.Térkép-panel fizetés leírása nem egyezik, 1080$ a helyes nem 900$.
2.Leírtam lentebb mennyinek kéne lenni most az event alatt a pénznek.«

Hiba bővebb leírása

»Eredetileg 1080$ a fizetés, jelenleg 100%-os boost van rá, ezáltal 2160$-nak kéne lennie.
Térképen 900$-t ír, panelon 1080$. 1 főnél 1069$-t ad mint a képen látszik ami helyes.«

Hibaüzenet

»-«

Csatolmányok

» https://imgur.com/a/1Y27ZmH«

Egyéb megjegyzések

»Discordon beszéltünk róla mit befolyásolhatják, de találtam bizonyítékot hogy kéne eredetileg lennie.«

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:354
Khira Love
Menj oda és a cp-nél ahol fel veszed nézd meg mennyien dolgoznak. Mert minél többen dolgoznak ott annál kevesebb a pénz is. De a térkép azt nem jelöli. A pontos összeget a cp-nél látod ahogy az embereket is mennyien dolgoznak ott. Gondolom arra rá jön a 100%. Erről nem tudok nyilatkozni mert nem néztem.

Lucas.

Haladó
Játékos
Üzenetek:24
Lucas Saliven
Menj oda és a cp-nél ahol fel veszed nézd meg mennyien dolgoznak. Mert minél többen dolgoznak ott annál kevesebb a pénz is. De a térkép azt nem jelöli. A pontos összeget a cp-nél látod ahogy az embereket is mennyien dolgoznak ott. Gondolom arra rá jön a 100%. Erről nem tudok nyilatkozni mert nem néztem.
Nyisd meg a képet és meglátod 1 ember dolgozik, akkor 1069$, eredetileg 1080$ ha nincs senki. Arra kéne rájönnie a 100%-nak. Tudok róla mik befolyásolhatják a fizetést, de kifejtettem mindent a topicban.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,935
Silay Denzel
Mivel rendkívül körülményes lenne real timeba frissíteni mindenkinél a mappon lévő összeget, így az eltávolításra kerül a kövi patchtől kezdve. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó