Pacsi mindenkinek. Nem gondolnám azt ,hogy nekem bármiféle elszámolni valóm azzal ,hogy egy olyan DC-ről számot kellene adjak ami sem frakcióhoz sem a szerverhez nem köthető . Ha ezek alapján megyünk és átnézi minden vezetőségi tag a jelenlegi discordos magánszobákat szerintem nagyon csúnya vége lenne szóval ezáltal nem hinném ,hogy engem kellene ezért bitóra küldeni.Tudok olyan konkrét esetről is amikor adminisztrátor nézte azt végig ,hogy ilyen vagy szerverminősítés történik .Másik dologra kitérve. Az vádak az IC - OOC keveréssel kapcsolatban. Mivel felvoltunk rá készülve ,hogy az a korrekt személy aki ezt kirobbantotta valószínűleg ezt fogja tenni megelőző lépéseket tettünk ennek érdekében.Szerintem nem új dolog az ,hogy ha valaki összekülönbözik a másikkal akkor úgy gondolja ,hogy csesszünk ki vele és valamit tesz .Na pontosan ezért vettem el az érintett személytől a jogokat ,hogy még az esélyét se adjam meg annak ,hogy ez megtörténjen vagy annak érdekében ,hogy esetleg a játékba átvigye azt és valamilyen IC indokra ráfogja miért tette azt amit. . Továbbra is hangsúlyoznám a saját , privát DC-hez nem gondolnám ,hogy nekem bárkitől engedélyt kellene kérni ,hogy kirakjam . Nem gondolom ,hogy a Benny's DC-n megtörténtek ezek az ellenem felhozott vádak viszont egyet még azért tisztázzunk a DC szabályzatról és hasonlókrol .
1. Személyes adatok
Ha a Discord szerveren vannak személyes adatok (pl. név, e-mail, IP-re utaló infó, privát beszélgetések), akkor ezek kiadása harmadik félnek sértheti a GDPR szabályait.
2. Bizalmas / privát tartalom
Egy privát szerver tartalma általában nem nyilvános. Ha ezt engedély nélkül kiszivárogtatjátok:sérthetitek a résztvevők jogait,akár polgári per is lehet belőle (pl. személyiségi jog megsértése).
3. Discord szabályok
A Discord saját felhasználási feltételei is tiltják a visszaélésszerű adatkezelést és a mások adatainak engedély nélküli megosztását.
4. Súlyosabb esetek
Ha a kiszivárogtatás:zaklatásra,lejáratásra,vagy károkozásra irányul,akkor már büntetőjogi következménye is lehet (nem csak szabálysértés).
Ez úgy gondolom ,hogy kimeríti a lejáratásra való pontot ,hogy egy privát DC tartalmával rohanjunk a másikat lejáratni.Az ott lévők nem egyeztek bele abba ,hogy bármilyen tartalom kikerüljön róluk arról a DC csatornáról és felhasználásra kerüljön szóval ez az én olvasatomban ismét egy jogsértő tényező. Nem beszélnék az emberi oldaláról mert azt gondolom mondani sem szükséges ,hogy nevezi a köznyelv.
Továbbá ha IC - OOC keverés miatt nyitottál rám Panaszkönyvet amit nem nagyon tudok mire vélni , akkor te mégis milyen indokkal távolítottál el minket a frakcióból ?Mert annak hatására lettem én is kirakva ,hogy te ezeket a képeket megkaptad.Te vittél át egy OOC sértettséget IC-be amit én próbáltam már veled a frakción belül megbeszélni. Az MG-re reagálva. Véleményem szerint akkor lett volna MG ha bármiféle IC cselekmény megy végbe annak hatására amit a közvetítésbe láthatunk de nem történt meg szóval szerintem ez a saját véleményem szerint nem jogos főleg úgy ,hogy még tegnap este normális keretek között belementem abba is ,hogy CK-zzatok . Nem tettem IC azóta az este óta semmilyen lépést a frakció felé ,az általad kapott kép is csak egy hülyeség ami ugye nem ment végbe mert belementem abba ,hogy ck-zzatok ma le nyugodtan. Ha IC OOC keverést követtem volna el akkor bemegyek a PD-re és feldobom az egész frakciótokat , laborostól fegyverestől tagostól de ezt sem tettem meg. Arról pedig ,hogy a hírvívő személy miért lett Benny'sből kirakva ic van egy egyszerű válaszom. Nem ezzel a karakterrel volt a Benny's-ben , nem szerelt amióta CK-zott és nem RP-zte azt ,hogy ő ott dolgozna . Arról pedig ,hogy a PK-ban vádolsz két személy viszont már belekeversz másokat az szerintem már gond viszont ahhoz nekem semmi közöm ezt majd velük beszéld meg egy külön módon. Közösségbomlasztó az volt ahogy ,hogy te az általunk táplált ellenszenvedet átvitted IC-ben és egy hazugságból indítottál frakciós háborút . Egyszerűen lezárhattuk volna annyival ,hogy lépjünk ki aztán kész vagy be se lépjünk .
Nekem az üggyel kapcsolatban ennyi lenne a hozzáfűzni valóm ha esetleg hibáztam vagy valakinek nagyon rosszul esett valami azért elnézést kérek , és vállalni fogom érte a büntetést ha arra kerülne a sor.